Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Dobrodošao Kosta jedva te čekamo vidjeti u najdražem dresu! Zajedno u nove pobjede 

-
- Kontakt:
Naravnò da ne bi(mislim na Kipar),ali ove kvalifikacije su tako neozbiljno napravljene,samo kad pogledaš rostere reprezentacija,dovoljno je.Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:08Pa Kipar da nije domaćin nikad ne bi vidio EP.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:04Lijepo je igrati EuroBasket sa sto više učesnika,ali ovo je cec pretjerivanje,dozvoliti da tamo igraju reprezentacije poput Kipra,Islanda,Belgije,Švedske,Estonije,Poljske......ne znam meni neozbiljno
![]()
Gluplji sistem kvalifikacija nije bio od ovog.
Uz to ovo kako su razbacali za održavanje EP, isto neka liga nacija.
Ja licno bih smanjio broj grupa sa trenutnih 8 na 5,napraviti divizijuB,prve dvije ekioe da se plasiraju i eventualno baraž za 2-3 mjesta,ovako mi baš ludo djeluje sve ovo
Pa i jesi za psovki jazavac gadni. "Drzava" Tuzlanapapijri1987 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:34Ma ja opsovao bi ti nekome nesto i onda u narednih 10 postova branis ovog cetnika malog u raspravi sa drugim ljudima.
Taj karadzic je idol ovakvim koje ti branis,i ti u tome ne vidis problem i meni je to sasvim ok. Kazem ti,ja shvacam da vi tuzlaci zivite u nekom zamisljenom svijetu u kojem srbi i hrvati postuju ovu drzavu,ali istina je drugacija. Ne vole je,mrze je dapace.
U jednom postu si napisao kako poznajes ljude koji imaju "normalno" razmisljanje i postuju BiH ali eto vise vole srbiju
Nadam se da ces ozeniti jednu takvu,koja ima " normalno" razmisljanje i tebe postuje ali eto bivseg voli vise. Ne poredim neuporedivo,nego pokusavam slikovito da ti pokazem kakve gluposti valjas u odbrani cetnika.
On nama ne treba,onaj ko mene ne zeli i ne postuje nema sta da radi u mom zivotu,ali svakom njegovo.

Kakvi ste vi monstrumi, to sto je meni okej da nekome kome je BiH druga opcija (ni prvi ni zadnji, cak dosta Bosnjaka takvih ima) igra za reprezentaciju jer je na poziciji koja nam treba vi spominjete meni Karadzica i genocid. Bolesnici.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
mislim da ce Kosta dobiti poziv za pripreme i biti u kombinacijama za pripremne susrete, ali ovisno o zdrastvenom biltenu ostalih ce mu ovisiti eventualni odlazaka na EP i naravno to sve ako se odazove na pripreme, jer sigurno da Adis ga ozbiljno racuna za naredni ciklus, kako on to voli da kaze "njegovu istrajanost" da igra za reprezentaciju ce sigurno ispitati na taj nacin
- iako to zvuci off topic, Adis jos nije produzio ugovor, uskoro mu istice (ne vidim razlog da se ne nastavi saradnja), pitanje je tko ce diktirati uslove i produzenje istih
- iako to zvuci off topic, Adis jos nije produzio ugovor, uskoro mu istice (ne vidim razlog da se ne nastavi saradnja), pitanje je tko ce diktirati uslove i produzenje istih
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Sad dok nas iznenade i stave Markovića za selektora
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Sramota ako se Adisu ne produzi ugovor. Ostvario je plasman na EB, a ocigledno je da ima veliki respekt i podrsku od igraca.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
+119vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 11:20Sramota ako se Adisu ne produzi ugovor. Ostvario je plasman na EB, a ocigledno je da ima veliki respekt i podrsku od igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Kao i u fudbalu, ide se na kvantitet na uštrb kvaliteta.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 10:05Naravnò da ne bi(mislim na Kipar),ali ove kvalifikacije su tako neozbiljno napravljene,samo kad pogledaš rostere reprezentacija,dovoljno je.Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:08Pa Kipar da nije domaćin nikad ne bi vidio EP.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:04Lijepo je igrati EuroBasket sa sto više učesnika,ali ovo je cec pretjerivanje,dozvoliti da tamo igraju reprezentacije poput Kipra,Islanda,Belgije,Švedske,Estonije,Poljske......ne znam meni neozbiljno
![]()
Ja licno bih smanjio broj grupa sa trenutnih 8 na 5,napraviti divizijuB,prve dvije ekioe da se plasiraju i eventualno baraž za 2-3 mjesta,ovako mi baš ludo djeluje sve ovo
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Morebit ga kazne ključni ljudi saveza što je prošao.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 11:20Sramota ako se Adisu ne produzi ugovor. Ostvario je plasman na EB, a ocigledno je da ima veliki respekt i podrsku od igraca.
Neće on njima kvariti planove i pokretati kamen u bubregu!
Koševo Zapad
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne znam sto zivite u oblacima nismo djeca.
Ovaj roster od petka je nasa ekipa plus Gegic i Nurkic (aBd) i to je to.
Daj da nam oni svi budu zdravi i ja prezadovoljan timom.
Drugi igraci koje spominjete ili nas ne zele ili selektor njih ne zeli ili imamo peripetiju sa FIBOM.
Ovaj roster od petka je nasa ekipa plus Gegic i Nurkic (aBd) i to je to.
Daj da nam oni svi budu zdravi i ja prezadovoljan timom.
Drugi igraci koje spominjete ili nas ne zele ili selektor njih ne zeli ili imamo peripetiju sa FIBOM.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Upravo tako,gubi smisao uopste takmičenja kad reprezentacije igraju sa trecim ili cetvrtim sastavom,suludno,još samo treba da se prelije to sve na EUROBASKET i onda bi tek bilo ludilo,mada i trenutno ima mana posebno kad se formiraju grupe za završni turnirShategabri je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:17Kao i u fudbalu, ide se na kvantitet na uštrb kvaliteta.Amirutah1988 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 10:05Naravnò da ne bi(mislim na Kipar),ali ove kvalifikacije su tako neozbiljno napravljene,samo kad pogledaš rostere reprezentacija,dovoljno je.Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:08
Pa Kipar da nije domaćin nikad ne bi vidio EP.
Eno politicari jedva docekali da dodju u Francusku zbog naslikavanja sa igracima i ss. Kad je trebalo da ih podrze, nije ih bilo briga ni za sto...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedini igrač za koga mi je žao što nije u rosteru je Tarik Biberović. On je evropski vrh i njegov arsenal bi nam bio ono što nam trenutno fali i on bi nam dao dimenziju više. Ostali, Kosta, Sulejmanović, daleko su oni ispod nezamjenivog nivoa. Ovog Tarika mi jedono ne možemo zamjeniti.
Kakva igračina jbt.
Kakva igračina jbt.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Vidiš kako plitko gledaš. Za sve što je izvan tvog načina rezonovanja, samo si u stanju da ponavljaš da je neko nenormalan.Madal je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:35Nisam referent vec napisem koliko normalnog svijeta ima a garantujem da vas vecina nije ni obisla svoju drzavu. A od tebe svakako nije tesko normalniji biti.TripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2025, 01:00
I sve je uredu s tim. Samo je još ostalo da ga i pohvališ.
Komično. Referent za normalnost i nenormalnost![]()
A Kostu nema sta hvaliti, cista korist, s obje strane. Na obostrano zadovoljstvo.
Upravo tako i tebe mnogi ovdje smatraju nenormalnim zbog tvojih stavova.
- Shategabri
- Kontakt:
Sam pao sam se ubio.
On nije očito imao dileme, odabrao je Tursku.
Sad nek čeka da se Larkin smiluje i oprosti od reprezentacije.
Vjerovatno će onda ganjati drugog natur playa, a Tarik televizor i gledaj Eurobasket.
On nije očito imao dileme, odabrao je Tursku.
Sad nek čeka da se Larkin smiluje i oprosti od reprezentacije.
Vjerovatno će onda ganjati drugog natur playa, a Tarik televizor i gledaj Eurobasket.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Treba prestati s idiotom raspravljati, u sve se razumije, od kvalitete igrača ko treba igrati a ko ne. Ljudi mu eseje pisali da skonta al jok. Brani najveće mrzitelje Bosne i slično, glumi psihijatra i procjenjuje jel neko normalan il nije. Nek se napuše i on i Kosta i ti njegovi Srbi što su "normalni"TripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:09Vidiš kako plitko gledaš. Za sve što je izvan tvog načina rezonovanja, samo si u stanju da ponavljaš da je neko nenormalan.Madal je napisao/la: ↑24 feb 2025, 07:35Nisam referent vec napisem koliko normalnog svijeta ima a garantujem da vas vecina nije ni obisla svoju drzavu. A od tebe svakako nije tesko normalniji biti.TripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2025, 01:00
I sve je uredu s tim. Samo je još ostalo da ga i pohvališ.
Komično. Referent za normalnost i nenormalnost![]()
A Kostu nema sta hvaliti, cista korist, s obje strane. Na obostrano zadovoljstvo.
Upravo tako i tebe mnogi ovdje smatraju nenormalnim zbog tvojih stavova.
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- bromazepam
- Kontakt:
Što ne bojkotujete reprezentaciju dok ne bude etnički čista od nebošnjaka.
-
- Kontakt:
Kakvo maliciozno izvrtanje teza. Kad je iko išta rekao za Nenada Markovića, primjera radi?
Žalosno koliko padobranaca se stvorilo i pretvorise Kosarku u Politiku.