odgodit ce oni uzvratnu utakmicu kupa koja pada 12.03 a revans KL im je 13.03luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:33Susret s borcem je zakazan za 20:30 h, srijeda 26. mart.
Sarajevo do tog meča igra dva puta sa zrinjskim u Kupu, te prvenstvene utakmice sa Lišticom i Igmanom kući odnosno u gostima protiv Veleža.
borac igra dva meča protiv Rapida iz Beča, dva meča Kupa protiv famosa te prvenstvene utakmice sa radnikom i željom u gostima te lišticom kući.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- luckystrike
- Kontakt:
ali bi opet trebali odigrati revanš prije utakmice s nama, jer je prva polufinalna planirana 2. aprila.
mada njima je ta utakmica svakako revijalnog karaktera, kad god je odigraju.
mada njima je ta utakmica svakako revijalnog karaktera, kad god je odigraju.
Dobit' će Famos 0:3 tamo i neće odgoditi uzvrat jer će izvesti petu postavu koja će opet pobjediti 3:0. Yebo njih svakako.benko21 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:40odgodit ce oni uzvratnu utakmicu kupa koja pada 12.03 a revans KL im je 13.03luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:33Susret s borcem je zakazan za 20:30 h, srijeda 26. mart.
Sarajevo do tog meča igra dva puta sa zrinjskim u Kupu, te prvenstvene utakmice sa Lišticom i Igmanom kući odnosno u gostima protiv Veleža.
borac igra dva meča protiv Rapida iz Beča, dva meča Kupa protiv famosa te prvenstvene utakmice sa radnikom i željom u gostima te lišticom kući.
Sutra svi na Koševo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oni 7 tekmi jel ovo istina? Bilo bi superluckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:33Susret s borcem je zakazan za 20:30 h, srijeda 26. mart.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
A Surreal ?

Njima možeš računati samo utakmice sa Rapidom, ovo su im treninzi jer to odrađuje savez.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2025, 16:56Oni 7 tekmi jel ovo istina? Bilo bi superluckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:33Susret s borcem je zakazan za 20:30 h, srijeda 26. mart.
Možda zvuči banalno, al volio bih znati razlog zašto na kartama za sjever više ne piše "Vedran Puljić". Drugi put ove polusezone, prošle polusezone uredno je pisalo, tako da nema šanse da je slučajna greška.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ko prenosi sutrasnju itakmicu mytv il arena
-
- Kontakt:
Koliko znam nije dozvoljeno da igraju 2 utakmice takmicarske u 24 sata.Mora razlika barem 72 sata biti ako se ne varamPendulum je napisao/la: ↑24 feb 2025, 16:24Dobit' će Famos 0:3 tamo i neće odgoditi uzvrat jer će izvesti petu postavu koja će opet pobjediti 3:0. Yebo njih svakako.benko21 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:40odgodit ce oni uzvratnu utakmicu kupa koja pada 12.03 a revans KL im je 13.03luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 15:33Susret s borcem je zakazan za 20:30 h, srijeda 26. mart.
Sutra svi na Koševo!![]()
Odgodit ce kup 100% i mozda Zelju pa igrati u rep pauzi vjerovatno.
Zrinjski sutra bez Nardina i Barisica.Corluka i Cuze otisli.Delegiranje po meni ne moze bolje.Nema alibija,moramo ih uzeti 2 razlike i tamo pametno odigrati
Napadacki od prve minute i oprezno
Svi na Kosevo!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da je samo sutra pobjediti barem jedan razlike da onda u revansu ne moramo srljati vec igrat na rezultat. Nije ni ovo Zrinjski od prosle godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da sa poštenim suđenjem na dvije utakmice teško ko može Zekica izbaciti. Možeš ga nadigrati poluvrijeme ali već u drugom je druga priča.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Uglavnom FIFA sudija koji je daleko od lošeg ali s kojim nikad nisi načisto.
Tad je sudio Peljto.
Ovaj sistem što Zekić preferira je jako teško uigrat ili uspostavit ali kad te jednom krene nezaustavljiv si. Ti automatizmi kad se usposrave naročito bekova izlazak i igranje presinga sa petoricom teško da se može ko 90 minuta odbraniti i ne napraviti grešku. Kako od beka napraviti krilo ili od krila napravit beka.
Eno Atalnta uz sav novac koji ima to još uvjek pokušava ni oni nisu na 100% nekad i kod njih šteka.
Eno Atalnta uz sav novac koji ima to još uvjek pokušava ni oni nisu na 100% nekad i kod njih šteka.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Neće sutra biti utakmica niti približna derbiju, Zrinjski je mnogo ozbiljnija ekipa od kona i neće praviti greške kao njihovi igrači.
-
- Kontakt:
Bilbija je tad sudio !Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Uglavnom FIFA sudija koji je daleko od lošeg ali s kojim nikad nisi načisto.
Tad je sudio Peljto.
Mislim da je duska u pravu, previse im se navlaci i onda aj da jednom kazu da je pogrijesio. Realno Borcu nije ni trebalo ono, jaci su, svakako su vodili, svirao ga je samo da iz osigura psihicki, da znaju da je tu, da se ne umaraju zbog Evrope.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:05Pazi, meni je malo simptomatično ovo. Dakle, pričamo o Šulentininim i Vicinim klubovimajurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:03Dešava se mazanje očiju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:58Nešto se iza brda valja. Vidjeli smo poziv glavnom sudiji od strane delegata u Lištici zbog ustaškog skandiranja, a evo i komitet za suđenje se oglasio o neregularnom penalu za Borac protiv Posušja.
Ono jučer je školski primjer na osnovu kojeg je napravljeno pravilo da to nije penal. Dakle kad se neko napuca u ruku to nije penal i to sve sudije jučer i na terenu i u VAR kombiju su morale znati. A naravno da će komitet reci da je neregularno jer jest i jer nema drugog izbora. Fkt nevjerovatno je ono gledat uopste.
I šta vrijedi sto je neko rekao da nije penal oni tako upisase 10 pobjeda poklonjenih sigurno i nikom ništa.
Sto se zrinjskog tice, misljenja sam da se desava borcevo ganjanje titule, ustase ono pjevaju godinama, sad ih vico priprema za neke kazne, eventualno neki prekid, u slucaju da ih ne dohvate vec na terenu, onda ce mozda saceka prvi sljedeci poklic da im prekinu i uzmu bodove, bar kako ja to vidim…
Moze li mi neko objasniti kakav je ono krmetnjak na krmetnjaku. Odron odrona od terena