MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:05
jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:03
MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:58
Nešto se iza brda valja. Vidjeli smo poziv glavnom sudiji od strane delegata u Lištici zbog ustaškog skandiranja, a evo i komitet za suđenje se oglasio o neregularnom penalu za Borac protiv Posušja.
Dešava se mazanje očiju.
Ono jučer je školski primjer na osnovu kojeg je napravljeno pravilo da to nije penal. Dakle kad se neko napuca u ruku to nije penal i to sve sudije jučer i na terenu i u VAR kombiju su morale znati. A naravno da će komitet reci da je neregularno jer jest i jer nema drugog izbora. Fkt nevjerovatno je ono gledat uopste.
I šta vrijedi sto je neko rekao da nije penal oni tako upisase 10 pobjeda poklonjenih sigurno i nikom ništa.
Pazi, meni je malo simptomatično ovo. Dakle, pričamo o Šulentininim i Vicinim klubovima
Mislim da je duska u pravu, previse im se navlaci i onda aj da jednom kazu da je pogrijesio. Realno Borcu nije ni trebalo ono, jaci su, svakako su vodili, svirao ga je samo da iz osigura psihicki, da znaju da je tu, da se ne umaraju zbog Evrope.
Sto se zrinjskog tice, misljenja sam da se desava borcevo ganjanje titule, ustase ono pjevaju godinama, sad ih vico priprema za neke kazne, eventualno neki prekid, u slucaju da ih ne dohvate vec na terenu, onda ce mozda saceka prvi sljedeci poklic da im prekinu i uzmu bodove, bar kako ja to vidim…