Inace onaj ko je pokisao jadnik se istopio kao secer!!!!napoleon72 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 14:03Sta ces ako kisa bude padalaTatamata1946 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 10:29Ko moze nek dodje protiv ubica na tribinu "Vedran Puljic"
Nemojte se ustrucavati da vodite i djecu na sjever, ja sam proslu i ovu cu abd. Vjerujte mi bice vam zahvalana i jedva ce cekati opet. Bolje da skacu i navijaju nego da slusaju psovke.
Vrijeme je da pregazimo listicu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
F.K. SARAJEVO
Zgazit cemo siroki kao sto smo zgazili skretnicare i zrinjskog
Polako vise s tim najavama, kako vam se da. S njima je vazda nezgodno. Cuo sam za butica da bi trebao biti mjesec dana van stroja, nadam se da nije istina

Polako vise s tim najavama, kako vam se da. S njima je vazda nezgodno. Cuo sam za butica da bi trebao biti mjesec dana van stroja, nadam se da nije istina

-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nece da igra, bojkotuje. Odmah tjerat, i Zekica s njim, on ga doveo. Husref slobodan 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- luckystrike
- Kontakt:
za Butića se još ne zna, Solde nema zbog kartona
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pravi si statisticar
-
- Kontakt:
Koliko sam vidio Butic je visoko podigao nogu i poslje tog se uhvatio za zadnju ložu . Vjerovatno neko istegnuce nadati se da nije ruptura . Sumjam da ce igrati u nedjelju.
U utorak, kup utakmica, termin 20:30 - 6.000 ljudi na Koševu! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
sve i da ne bude Butića u nedjelju, tamam prilika da vidimo od čega je taj gordi Vasilije zijani
-
- Kontakt:
Gvozdeni Vasilije,dobri mi sapucu da je masina za golove 

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
u nedjelju pocinju guli i kyeremeh naprijed 100%... butic danas na magnetnoj. Pavicic se vraca u nedjelju, nije igrao radi prevencije protiv zrinjskog imao malo problema sa listomluckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 15:33sve i da ne bude Butića u nedjelju, tamam prilika da vidimo od čega je taj gordi Vasilije zijani
Ako je na magnetnoj onda jije dobro a jes nas krenulo sa povredama
-
- Kontakt:
Napravio sam komparaciju u odnosu na utakmicu kad su nas nadigrali na Koševu jer je to bila prethodna diskusija.Međutim to ovaj olovski bizon ne može da shvati .mma_hz je napisao/la: ↑26 feb 2025, 14:33Ok,momak je napravio losu komparaciju al to nije razlog da ga vrijedjas jbt.NazorUso je napisao/la: ↑26 feb 2025, 14:00I mi smo igrali bez Benke, Rahmana, Cimirota i Susica...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 feb 2025, 08:03Jeste al su oni sinoć igrali bez Ćužea,Mulahuseinovića,Ćorluke pa se povrijedi Čavar.
Ja ne smijem ni zamisliti na šta bi mi ličili bez Gulija.
I nisu imali jedno dobro poluvrijeme nego su nas zadnju na Koševu rasuli.
Moron nabraja igrace koji su napravili transfer![]()
Sto se tice tog u21 ja bih stavio golmana onog Musiju.Rogic je nepouzdan totalno a Mehmedovic je vise za Radnik sa Risticem,Djuricem i ostalim.
- kupus army
- Kontakt:
Mislim da mu je otisla loza po gestikulaciji i govoru tijela, to je pauza mjesec.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Kazu, ruptura misica.kupus army je napisao/la: ↑27 feb 2025, 16:58Mislim da mu je otisla loza po gestikulaciji i govoru tijela, to je pauza mjesec.
Ne znam koliko je pauza za tu povredu.
- FKS -
Ako je ruptura, nema njega par mjeseci, a jbt baksuzluka
Sudeci po googleu, izmedu 4 do 8 sedmicaHajdeee je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:023
Kazu, ruptura misica.kupus army je napisao/la: ↑27 feb 2025, 16:58Mislim da mu je otisla loza po gestikulaciji i govoru tijela, to je pauza mjesec.
Ne znam koliko je pauza za tu povredu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Rogic
Unusic Gojkovic Soldo
Kyeremeh Mustafic Bubanja Pavicic Mujkic
Guli Gordrziani
Mislim da je ovo najjace sto imamo za nedjelju. S Mehmedovicem imamo igraca manje u sredini, Mujkic se odlicno pokazao i nisam vidio da Kupresak nesto odudara u odnosu na njega, mislim da malac mora zauzeti u21 poziciju. Butic ako je povrijedjen, umjesto mrtvog Turkesa probat Gruzijca, barem zeljom nesto moze uraditi u odnosu na njega. Ova sredina do povratka Djordjevica mora igrat, Mustafic nekim zalaganjem nadoknadi (ne)kvalitet.
Unusic Gojkovic Soldo
Guli Gordrziani
Mislim da je ovo najjace sto imamo za nedjelju. S Mehmedovicem imamo igraca manje u sredini, Mujkic se odlicno pokazao i nisam vidio da Kupresak nesto odudara u odnosu na njega, mislim da malac mora zauzeti u21 poziciju. Butic ako je povrijedjen, umjesto mrtvog Turkesa probat Gruzijca, barem zeljom nesto moze uraditi u odnosu na njega. Ova sredina do povratka Djordjevica mora igrat, Mustafic nekim zalaganjem nadoknadi (ne)kvalitet.
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da se protiv sirokog moze i bez Pavičića, Mustafiću bih dao šansu na račun euro-gola koji im je zabio zadnji put na Koševu ali i zbog agažmana na posljednjoj utakmici.keli je napisao/la: ↑27 feb 2025, 15:56u nedjelju pocinju guli i kyeremeh naprijed 100%... butic danas na magnetnoj. Pavicic se vraca u nedjelju, nije igrao radi prevencije protiv zrinjskog imao malo problema sa listomluckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 15:33sve i da ne bude Butića u nedjelju, tamam prilika da vidimo od čega je taj gordi Vasilije zijani
Svakako, najvažnije je da Krdžalić započne umjesto Mehmedovića.
Bila bi velika šteta da ostanemo bez Butića, nije da nemamo opcija ali tamam je hvatao zalet a ujedno i pokupio simpatije raje. Iskreno se nadam da će se pojedinci posipati pepelom.
Soldo ima kartone.broj6 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:26Rogic
Unusic Gojkovic Soldo
Guli Gordrziani
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Hamagara, laznokrilo, nedimmmm1337, rimljanin90, Sinfoc1986, zagorski i 96 gostiju.