Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
zalosno kakvi su i koliko ih je, a mislim da je sad najteze senadu
-
- Kontakt:
Al Zmaj od Šipova što dobacuje

Korak u pravom smjeru, potrebno je jos smanjiti doprinose koji idu na teret radnika od jos nekih bar 5,6 posto. Uz tu odluku bih donio i odluku o minimalnoj bruto plati od recimo 1600.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Britanski avion mu opet iznad glave kruži. 

-
- Kontakt:
Mora biti uporan. Malo masaza, fokus na erogene zone. Cure gone ko elektricna vozila, treba ih dobro ugrijati da se mogu napuniti.Rosicky je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:54Nisi ti uhvatio da se većina njegovih veza odvija više u glavi i predpostavkama nego u stvarnostisamoposmatram je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:25A sta onda ima tu za prekidati?kraljttbvb je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:13
Sta ce probati, vidis da mu neda primaknuti, a kamoli da bude nešto više...![]()
Zato vjv i ne uspijeva
Al se provali Krešo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
Svakako , naravno nazad keš ide 300 KM

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
“Distinguished members of Bosnia's Presidency, on behalf of the American people, I express my sincere and best wishes to you and the citizens of Bosnia and Herzegovina on the occasion of the celebration of the Statehood Day on November 25,” Trump said in his letter. “The United States is committed to a firm friendship and partnership with Bosnia and supports its sovereignty and territorial integrity
State department je nedavno izjavio da se nista nije promjenilo.
Dovidjenja i prijatno
State department je nedavno izjavio da se nista nije promjenilo.
Dovidjenja i prijatno

Izjavio al 3. hidzretske godine.
Nije ni bitno sta on kaze i sta kazu vec sta radi. Svako jacanje Rusije je ujedno potkopavanje BiH. Svaka cestitka, pismo, izjava je za budale.
Nije ni bitno sta on kaze i sta kazu vec sta radi. Svako jacanje Rusije je ujedno potkopavanje BiH. Svaka cestitka, pismo, izjava je za budale.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisi primjetio brisanje postova

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dodo cak i fino prica u odnosu na ove ostale kad progovore, sta kaze ova "hrvatica" iz skupstine, "trojka upravo odvela BiH u nestanak", pravi neka poredjenja sa Principom 

Don't believe the hype.
nije adminu do nase price vec se baza napunila 

to je nova meta u PR-u, ovaj glavni da neke najliberalnije izjave jer će se to najdalje prenijeti a onda ovi njegovi kerovi laju, reže i prijeteakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:43Dodo cak i fino prica u odnosu na ove ostale kad progovore, sta kaze ova "hrvatica" iz skupstine, "trojka upravo odvela BiH u nestanak", pravi neka poredjenja sa Principom![]()
-
- Kontakt:
Kakve debile Ameri biraju, ovo nisu istine. Prvo ona senilna budala pa sada ovaj narandžasti šizofreničar.Trump o nazivanju Zelenskog diktatorom: Da li sam to rekao? Ne mogu da vjerujem da sam to rekao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sada kada je potpisao sporazum za minerale nije diktator
Moze sada vladati ako zeli jos 50 godina, a Trump ce poslati nekog svog bivseg robijasa da crpi minerale za sebe i za njega

Moze sada vladati ako zeli jos 50 godina, a Trump ce poslati nekog svog bivseg robijasa da crpi minerale za sebe i za njega

Evo usvojise zakone u RS-u. Sta sad da radimo 
Krece rat po 53-ci put 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je