FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

hazarder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hazarder » 27 feb 2025, 18:41

Vjerovatno će Mujkić na lijevog stopera.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2025, 18:45

fks74 je napisao/la:
27 feb 2025, 18:39
broj6 je napisao/la:
27 feb 2025, 18:26
Rogic
Unusic Gojkovic Soldo
Kyeremeh Mustafic Bubanja Pavicic Mujkic
Guli Gordrziani

Mislim da je ovo najjace sto imamo za nedjelju. S Mehmedovicem imamo igraca manje u sredini, Mujkic se odlicno pokazao i nisam vidio da Kupresak nesto odudara u odnosu na njega, mislim da malac mora zauzeti u21 poziciju. Butic ako je povrijedjen, umjesto mrtvog Turkesa probat Gruzijca, barem zeljom nesto moze uraditi u odnosu na njega. Ova sredina do povratka Djordjevica mora igrat, Mustafic nekim zalaganjem nadoknadi (ne)kvalitet.
Soldo ima kartone.
Mustafic je najgori igrač u ovom rosteru i stavljati njega u prvih 11 je suludo. Bolje da niko ne igra.

Krdzalic Bubanja Pavičić - dobitna kombinacija 100%
Dole Mujkic treba da igra jer je zaslužio a ne jer Soldo ima kartone. Momak je apsolutno opravdao svaki minut , jako živ igrač a naše dijete. Ako stavi Mujkica dole vjerovatno će sredina bit
Bubanja Lulic Pavičić
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 feb 2025, 18:49

Rogic
Unusuc Gojkovic Mujakic
Lulic bubanja pavicic kupresak
Gulashvili Keremeh
Rus

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2025, 18:57

Pitar6785 je napisao/la:
27 feb 2025, 18:49
Rogic
Unusuc Gojkovic Mujakic
Lulic bubanja pavicic kupresak
Gulashvili Keremeh
Rus
Ali ne igramo tu formaciju
Moraš poredati u 3-5-2

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 27 feb 2025, 19:02

Aduka87 je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
27 feb 2025, 18:02
:idea: 3
kupus army je napisao/la:
27 feb 2025, 16:58

Mislim da mu je otisla loza po gestikulaciji i govoru tijela, to je pauza mjesec.
Kazu, ruptura misica.
Ne znam koliko je pauza za tu povredu.
Sudeci po googleu, izmedu 4 do 8 sedmica
Dugo jbt.
Steta.
- FKS -

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 27 feb 2025, 19:24

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 feb 2025, 13:25
Bordo10 je napisao/la:
27 feb 2025, 13:18
GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
27 feb 2025, 11:46
Mene bi bilo sramota nesto spocitavati Zekicu jer je on najbolji trener koji je ikad dosao u ovu ligu. Sto kaze Zekic u jednom intervju "nisam dao povoda navijacima da mi ne vjeruju ili zamjere nesto".

On je nase najvece pojacanje i samo se nadam da ce ostati sto duze kod nas. Od njegovog dolaska samo smo u jednoj utakmici nadigrani, to je protiv Zrinjskog. Da nije kriminal i da smo imali zavrsnicu od Trnave pa na ovamo, imali bi puno vise bodova. U dva derbija smo fulili 15 zicera, to je za ne povjerovati.
Jedino da je on usao u igru i zabio gol..
Nije najbolji Jakirovic je puno bolji, kazem da se spusti malo lopta, treba on jos da se dokazuje.
To je samo tvoje misljenje i nista vise od toga. Sto se tice Zekica on je bio jedna od mojih zelja mada ih tu ima par. Zekic je jedan od najboljih trenera koji su bili u HNL nema se sta lopta spustat to su cinjenice. Pruhe Zekica sam prizeljkivao Sopica,Carevica i Kovacevia,sve zavisi sta zelis.
Nije niti ga dozivljavaju tako, recimo meni Hrvati kazu, sa kojima se puno vise druzim nego ti, (vjerovatno), zbog prirode posla, da je to trener za od treceg do osmog mjesta. Ali nepotrebna rasprava,on treba da ostane kod nas i ja to zelim, al samo polako.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 27 feb 2025, 20:15

fks74 je napisao/la:
27 feb 2025, 18:39
broj6 je napisao/la:
Rogic
Unusic Gojkovic Soldo
Guli Gordrziani

Mislim da je ovo najjace sto imamo za nedjelju. S Mehmedovicem imamo igraca manje u sredini, Mujkic se odlicno pokazao i nisam vidio da Kupresak nesto odudara u odnosu na njega, mislim da malac mora zauzeti u21 poziciju. Butic ako je povrijedjen, umjesto mrtvog Turkesa probat Gruzijca, barem zeljom nesto moze uraditi u odnosu na njega. Ova sredina do povratka Djordjevica mora igrat, Mustafic nekim zalaganjem nadoknadi (ne)kvalitet.
Soldo ima kartone.
Steta.. al eto da vidimo onda tog Paskaleva

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 feb 2025, 20:33

Bordo10 je napisao/la:
27 feb 2025, 19:24
Bordo10 je napisao/la:

Nije najbolji Jakirovic je puno bolji, kazem da se spusti malo lopta, treba on jos da se dokazuje.
To je samo tvoje misljenje i nista vise od toga. Sto se tice Zekica on je bio jedna od mojih zelja mada ih tu ima par. Zekic je jedan od najboljih trenera koji su bili u HNL nema se sta lopta spustat to su cinjenice. Pruhe Zekica sam prizeljkivao Sopica,Carevica i Kovacevia,sve zavisi sta zelis.
Nije niti ga dozivljavaju tako, recimo meni Hrvati kazu, sa kojima se puno vise druzim nego ti, (vjerovatno), zbog prirode posla, da je to trener za od treceg do osmog mjesta. Ali nepotrebna rasprava,on treba da ostane kod nas i ja to zelim, al samo polako.
Pa u Hrvatskoj postoje 3 ekipe koje ja da treniram završile bi u prve 3. Zekic je osvajao trofeje gdje je mogao osvojiti. To je isto Ko da u našoj ligi vodi Velež i mi pričamo da je trener od trećeg mjesta. Kakva glupost.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 feb 2025, 20:39

Bordo10 je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:

A sta je njima realno,sa Belupom ili Osijekom da osvoji titulu?Za Rozmana su pisali da je najbolji trener sto je radio u njihovoj ligi uz Bjelicu pa kako prodje kod nas?
Nisam ni ja za neko dizanje u nebesa ali da je najbolji trener sto je ikada radio u ovoj ligi uz Jakirovica,bez jedne dileme.Taman zavrsio 7.sa nama.Grijesi kao i svako ali mora ostati i sudit mu tek na kraju sljedece sezone.Ako tad ne bude islo ja cu prvi reci da treba ici.Ima gresaka kao i svako medjutim samo podrska

U nedelju ocekujem

Rogic
Unusic-Gojkovic-Paskalev
Beganovic-Bubanja-Pavicic-Mujkic
Krdzalic
Guliashvili-Kyeremeh
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2025, 20:41

hazarder je napisao/la:
27 feb 2025, 18:41
Vjerovatno će Mujkić na lijevog stopera.
Mujkić na beka a Peskalov na stopera.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 feb 2025, 21:11

broj6 je napisao/la:
Rogic
Unusic Gojkovic Soldo
Guli Gordrziani

Gurno bi Krdzalica od prve jer je kreativniji, Mustafic tamo oko 60 umjesto njeg da ih ganja kad se umore

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 feb 2025, 21:22

Rogic
Unusic gojkovic mujkic
Beganovic bubanja pavicic kupresak
Krdzalic
Kyeremeh guli

Najvjerovatnije ce ovo biti ma da mozda zbog Mujkica ne budu u prvih 11 ni krdzalic ni mehmedovic pa ce tu Lulic uskocit.

Uglavnom Mujkic ce zamjeniti Soldinu poziciju.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 27 feb 2025, 21:38

Red bi bio da Paskalev i Gordeziani debituju.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 27 feb 2025, 22:19

realno, ne kontam ni politiku dovedi dva inostrana pojačanja, pa im ne daj ni minute.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 feb 2025, 22:23

Ma sve je to nespremno. Lagani treninzi sa ekipama gdje su čekali transfere. Vidi se i sa ovim Butićem šta je biti bez utakmica sa jakim tempom.
Dvije utakmice u 5 odma otavile posljedice.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 27 feb 2025, 22:36

Jel neko primjetio da Rockova uopste nema ni na klupi , mozda je i otpisan ili ima nesto sto sam propustio ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 feb 2025, 22:39

broj6 je napisao/la:
Rogic
Unusic Gojkovic Soldo
Guli Gordrziani

Na osnovu čega tvrdiš da je to najjača postava?
Ovog drugog Gruzijca nismo ni gledalu a odma je bolji od Trukeša. Turkeš je predobar igrač, ali treba mu malo vremena da vrati formu. A i Mehmedović je solidan igrač, da je dao go u derbiju ovdje bi se o njemu hvalospjevi pisali. Komentarišete igrače brz neke umjerenosti ili je predobar ili je preloš, nema umjerenosti nikakve.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 27 feb 2025, 23:08

Turkesu se dalo vrijeme, prosao je period adaptacije, prosao je pripreme i igra očajno, ako se to moze i nazvati igrom. Butic dvije utakmice u par dana i to dva derbija i odmah pokazao kvalitet. Gordeziani ce biti bolji.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 feb 2025, 23:17

Bordo10 je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:

Moras raspravljat sa nekim dokazima,faktima to rekli ti drugovi hrvati to zaboravi,koliko si tekmi HNL pogledao,emisija,koliko znas o trenerima,mogu ti to mqlo detaljno pojasniti o trenerima,meni Zekic nikad u HR nije najbolji trener bio medjutim cijenjen je,posten i dobar trener.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 feb 2025, 23:18

Iskreno meni Butić na Grbavici izgledao izgubljeno. Realno kod odbijene lopte loše uhvatio volej. Po meni ništa nije pokazao vrijedno dovljenja pogotovo kod izreke da je to što je trener tražio.
Protiv Zrinje je bila ok asistencija, neka ocjena za ove dvije tekme 6 od 10.
Raduje me dobra igra Mujkića, treba ga dozirati da ne pregori i ovaj Unušić mi se sviđa na štoperu, to su mi prava osvježenja do sada.
I što se tiće igre, mora se igrati ofanzivno kroz sredini, a da bekovi izlaze visoko, jer kad samo bekovi igraju, bez presinga kroz sredinu nekako mi izgledaju zarobljeno na strani i lako se eliminišu. To je upravo rađeno ove dvije tekme protiv Zrinskog i prvo poluvrijeme. Kako je krenula lopta korz sredinu i presing, prije svega ulaskog Mustafića ali prije toga i Krđalića rasteretili su se bekovi i krenulo se igrati onako kako očekujemo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], mnon46 i 65 gostiju.