Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nebitno haha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 feb 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mnogo realnijeVanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:42Onda cemo podnijeti zahtjev za prijem u Neptunsku Uniju...ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:37Jer smo blizi neptunu nego zapadu.
Kakav crni zapad, u drzavi ti se desava udruzeni zlocinacki poduhvat i niko prstom da mrdne, a ti bi se poredio sa zapadom.![]()
![]()

ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:37Mnogo realnijeVanja8 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:42Onda cemo podnijeti zahtjev za prijem u Neptunsku Uniju...ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:37
Jer smo blizi neptunu nego zapadu.
Kakav crni zapad, u drzavi ti se desava udruzeni zlocinacki poduhvat i niko prstom da mrdne, a ti bi se poredio sa zapadom.![]()
![]()
![]()

Meni su 2 glavna problema ovdje . Prvi je problem sto po ovome nece se moci ici u privatnoj reziji na gostovanje. I sad znaci mora se ici organizovano. Kad pogledamo tako ono sto mup smatra normalnim ljudima ih je ukinuo sa gostovanja. Jer inace mup kad vidi bus navijaca misli kao da je zapravo bus narkomana ubica i ne znam kakvih sve ljudi . 2 problem evo nastane neki problem mup sta uradi svim ljudima sa spiska napravi huliganski dosije. I sad zamisli ne znas ti da imas huliganski dosije jer nisi bio direktno ukljucen i poslije par godina zavrsis faks hoces da se zaposlis poslodavac trazi papir o nekaznjavanju ti ga nemas .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Papir o nekažnjavanju možeš nemati samo ako si bio kažnjen. Bas je teško da te neki sud osudi i kazni a da ti ne znaš za to.
Ja sam kontao da su navijači svi ko jedan, jedan za sve… da je to neki osnov tog kodeksa. A ovdje se svi boje da će biti u grupi navijača, ali eto stajati sa strane a policija će misliti da su krivi. Kakvi su to navijači koji dodju organizovano, pa onda svako za sebe stoji sa strane i niko direktno ne učestvuje ni u jednom belaju. Zar ima takvih likova medju navijačima na gostovsnju?
Kad god se nešto desi, ovdje se svi hvale ‘MI’ ovo ‘MI’ ono… sad kad treba ostaviti dokument, niko neće da greškom bude dio tog ‘MI’.
Ja sam kontao da su navijači svi ko jedan, jedan za sve… da je to neki osnov tog kodeksa. A ovdje se svi boje da će biti u grupi navijača, ali eto stajati sa strane a policija će misliti da su krivi. Kakvi su to navijači koji dodju organizovano, pa onda svako za sebe stoji sa strane i niko direktno ne učestvuje ni u jednom belaju. Zar ima takvih likova medju navijačima na gostovsnju?
Kad god se nešto desi, ovdje se svi hvale ‘MI’ ovo ‘MI’ ono… sad kad treba ostaviti dokument, niko neće da greškom bude dio tog ‘MI’.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Evo brata admina. Dobrodosao
-
- Kontakt:
Dozovite se, kakvi lični dokumenti i popis, kreneš u Banja Luku, dođe onaj što ti je na ovu državu istu puco gleda ti ime i prezime, sutra odeš ko običan civil, ljudi te napadnu jer znaju ko si i šta si zbog tih debila, a nije da nije bilo slučajeva da policija djeli te informacije.
A ovo što pričate po evropi, dajete ime i prezime, dajete kad kupujete kartu od kluba ni jedan drot u evropi ne dodje i traži te informacije od tebe.
Lp
A ovo što pričate po evropi, dajete ime i prezime, dajete kad kupujete kartu od kluba ni jedan drot u evropi ne dodje i traži te informacije od tebe.
Lp
Zasto mislis da neces moci ici u privatnoj reziji...Mozes, odes kupis kartu, sjedis mirno gledas tekmu medju njihovim navijacima, nema sanse da napravis neki prekrsaj...Pact1921 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:51Meni su 2 glavna problema ovdje . Prvi je problem sto po ovome nece se moci ici u privatnoj reziji na gostovanje. I sad znaci mora se ici organizovano. Kad pogledamo tako ono sto mup smatra normalnim ljudima ih je ukinuo sa gostovanja. Jer inace mup kad vidi bus navijaca misli kao da je zapravo bus narkomana ubica i ne znam kakvih sve ljudi . 2 problem evo nastane neki problem mup sta uradi svim ljudima sa spiska napravi huliganski dosije. I sad zamisli ne znas ti da imas huliganski dosije jer nisi bio direktno ukljucen i poslije par godina zavrsis faks hoces da se zaposlis poslodavac trazi papir o nekaznjavanju ti ga nemas .

Drugo, ako ides sa navijackom skupinom niko tebi nece praviti huliganski dosije...Gostujuci navijaci ce biti snimani od strane policije, kamera moze biti vezana za bazu navijackih podataka i normalno, ako ne pravis nikakve incidente da oni nemaju osnove tebi praviti dosije...
Ako neko iza tebe baca topovski, lomi stolice, pjeva nacionalisticke pjesme u bazi podataka ce na osnovu snimka automatski izbaciti njegovu sliku i kazna ce njemu na vrata doci...
Da je kako praviti belaje, a ne odgovarati za to. Psovati državu, slati političke poruke, rasističke, nacionalističke. Briga me ko to radi, ja sam navijač želje ali podržavam ovu odluku. I treba da se uvede i za domaće navijače. Dosta je drogiranih delikvenata
-
- Kontakt:
Oni koji su ovdje protiv davanja podataka su isti oni koji pisu ovdje "vidi seljacke navijacke grupe" ili "samo se ceka da padne mrtva glava" kada se demoliraju stadioni i bacaju baklje u teren. Ovdje sve nekakva nedojebana omladina s razmisljanjem piskit cu kakit cu. Licno smatram da je ovo ok (donekle) ako cemo stat u kraj huliganizmu i iskoristavanju fudbalskih predstava za ispoljavanje huliganizma,upropastavanje fudbala. Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
1% ove teme ide na gostovanja očigledno
Na tekme u Hercegovini i BL se odavno ne može autima, a i ovako bude lutrija hoće li pustiti.
Na tekme u Hercegovini i BL se odavno ne može autima, a i ovako bude lutrija hoće li pustiti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.Direktorcic je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:20Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
Zelim znati kako ce sve to pomoci u suzbijanju huliganizma. Hocu li ja dijelit kaznu s nekim ko je kriv za nesto, a ja nisam. A ne s neba pa u rebra bez ikakvih detaljnih objasnjenja, dajte podatke.
U principu ideja je dobra, ali je izvedba kao i sve u BiH nakaradna
Pa to i ja kazem, sta ima veze ko sudi. Ali vi se svako kolo iscudjavate kao, vauuu vidi ko sudi Borcu.jurisicduska je napisao/la: ↑27 feb 2025, 11:49Opusti se majstore.
Svejedno da do kraja Kolina sudi iz svog prajma ove godine ste toliko toga ukrali da se sad evo može proglasiti najkrimnalnijom fudbalskom sezonom u historiji fudbala. Tako da šta ima veze Ko sudi ? Hoce li to nekom vratiti bodove, neće. Opusti se i uživaj dok traje. Kad ode Vicko i vi ćete s njim.
Ne vidim razlog za neke rasprave.
Joj straha, ko ce te napasti ljudino kad dodjes kao civil? Jel ti stvarno ovo mislis sto pricas, koga boli **** za tobom pojedincom kad odes u neki drugi grad nevezano za utakmicu? Sta si ti ministar neki, poznata licnost, pa te treba neko ganjati zbog necega. Joj kontova majko mila.12345678922 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:13Dozovite se, kakvi lični dokumenti i popis, kreneš u Banja Luku, dođe onaj što ti je na ovu državu istu puco gleda ti ime i prezime, sutra odeš ko običan civil, ljudi te napadnu jer znaju ko si i šta si zbog tih debila, a nije da nije bilo slučajeva da policija djeli te informacije.
Lp
Koja je razlika izmedju domacih i gostujucih navijaca, osim sto gostujuci ne gledaju citave utakmice?tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:46Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.Direktorcic je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:20Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
Zelim znati kako ce sve to pomoci u suzbijanju huliganizma. Hocu li ja dijelit kaznu s nekim ko je kriv za nesto, a ja nisam. A ne s neba pa u rebra bez ikakvih detaljnih objasnjenja, dajte podatke.
-
- Kontakt:
idealni su spiskovi za mostar, taman da obje navijacke grupe imaju spiskove suprotnih pa da se posjecuju po poslovima, iako se to vec uveliko raditutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:46Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.Direktorcic je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:20Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
u principu ideja je uzasna
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- luckystrike
- Kontakt:
Ne boj se Tuto, tebi niko nista nece traziti niti te okrivljavati...tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:46Ne donekle nego u detalje. Da znam zasto dajem svoje podatke i kome.Direktorcic je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:20Opet kazem donekle pravilnik se treba razradit jos malo
Svi znaju da ne ides na gostovanja, pa i Policija...
Ti Boga mi ko i Nodi, fino sa zenom uz TV i bori se za prava gostujucih navijaca...

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:14Kako misliš ne može autima?
Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.
- luckystrike
- Kontakt:
U Posušju i Gabeli dođeš s autom pred tribinu i možeš se priključiti grupi bez problema. Za gostovanje pod Bijelim brijegom bi već morao na Salakovcu ući u autobus, ako su horni da te primeErosViverosViv je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:22Vjerovatno je mislio na gostovanja sa grupom, sto naravno u vecini slucajeva nije moguce. Rijetka su gostovanja gdje se autom neko moze prikljuciti grupi, ja znam da je to moglo na tusnju, vrapcicima, bijeljini i ugljeviku.luckystrike je napisao/la: ↑27 feb 2025, 23:14Kako misliš ne može autima?
Samo je pod Bijelim brijegom teško pridružiti se grupi.

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Balorda, Bing [Bot], Giuseppe1, Pablo11, Proximic, Rule_hz, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 34 gosta.