FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesul kone zadovoljne? Vidim vise se bave sto nece na gostovanje nego sto kanton nece nikog imati u savezu.
Znači ovako : Rogić, Gojković, Peskalov, Unušić, Mujkić, Keyremeh, Bubanja, Lulić, drugi hrvat ( ne mogu se sjetiti imena ) Guly i Gordezijan. Ja bi krenuo ovako i udri.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pavicic , iskreno prije bih dao Anesu priliku u veznom redu ..
Samo se nadam da nece Keyremeh i Guli skupa u napad bolji je ovaj na beku
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ovaj Keremeh je bas zanimljiva situacija
Kod Rozmana bio naprijed krampa, pa ga pokusa na beka jos veca krampa i onda ga gure na Hamzom proigra zivotom
Kod Zekica naprijed igra krampa zesca sad ga iscekjuemo da zaigra beka jer je odlican tu
Kod Rozmana bio naprijed krampa, pa ga pokusa na beka jos veca krampa i onda ga gure na Hamzom proigra zivotom
Kod Zekica naprijed igra krampa zesca sad ga iscekjuemo da zaigra beka jer je odlican tu
Trpa Mudražija, ne vadi. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne znam sto se bjezi toliko od malog Mujkica na poziciji lijevog stopera?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- luckystrike
- Kontakt:
Od ovih je samo Pika Čemalović igrao fudbal.bvsic je napisao/la: ↑28 feb 2025, 16:47Pretpostavljam svi su sa velikim fudbalskim karijerama i citav zivot su u sportuluckystrike je napisao/la: ↑28 feb 2025, 16:37Muris Jabandžić novi je predsjednik NS F BiH. Jabandžić će po automatizmu biti i član Izvršnog odbora NS BiH.luckystrike je napisao/la: ↑28 feb 2025, 10:30
Iako prema neslužbenim informacijama kod određenog broja delegata dobro kotira Mirsad Drljević, očekuje se da će Dragana Soldu na mjestu prvog čovjeka federalnog nogometa naslijediti Muris Jabandžić.
Osim predsjednika delegati Skupštine će birati i još osam članova Izvršnog odbora, te će se utvrditi i liste kandidata za Izvršni odbor i pravna tijela N/FS BiH.
Inače, Skupština NS F BiH broji 40 delegata s tim da će na današnjoj biti maksimalno prisutno 36 s obzirom da zbog nezakonitih održanih Izbornih skupština Kanton Sarajevo nema svojih predstavnika.
U Izvršnom odboru NS F BiH će biti: Safet Radmilović, Samir Ćemalović, Namik Džafić, Asmir Budimlić, Iljo Dominiković, Slaven Garić, Stipo Vukadin, Vladimir Glavaš i Muris Jabandžić.
FS Kantona Sarajevo ostao je bez člana IO s obzirom da nijedna od dvije Skupštine u KS nije proglašena zakonitom.
Raport ekskluzivno otkriva: Dino Merlin pravi peti koncert na Koševu, od Općine Centar tražio termin 19. ili 26. juli
Zaštita travnjaka obavezna.
Zaštita travnjaka obavezna.
Kad ono pocinje evropa?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
11.07 igrali protiv Aktobe u gostima
18.07 kuci
kakogodbilo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:51Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju

I da je sve tako, šta je sa parama od Čelika. Jesu li i one blokirane

-
- Kontakt:
Sta 30% igra ovi bojkotuju?kakogodbilo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:51Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju

E radi cega se frajer registrova.Produzi dalje temu ispod,mozda tamo prodje

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Moraju malo skrenuti temu sa ugašene vode, nemaju se čim okupati pa malo malo o nečem…NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:18Sta 30% igra ovi bojkotuju?kakogodbilo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:51Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju![]()
![]()
![]()
E radi cega se frajer registrova.Produzi dalje temu ispod,mozda tamo prodje![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Ne vjerujem ni ja u ovo, ali sjetih se da smo u augustu 2015 prodali Cimirota za 2,5 miliona maraka, a u januaru 2016 nismo mogli dovesti bolje pojačanje od Simeunovica i Kramara.macahz je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:10kakogodbilo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:51Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju![]()
![]()
![]()
I da je sve tako, šta je sa parama od Čelika. Jesu li i one blokirane![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Upravu je momak, nemojte misliti da se zeza.kakogodbilo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:51Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju
Ja sam cuo da je renato od cocalica kopacke posudio samo da derbi odigra. Evo i Butic se zali kao na ozljedu, a ustvari nocio u svlacionici i pokrenuo mu se kamen u bubregu.
Allah Razi Olsun buraz