Znači ovako : Rogić, Gojković, Peskalov, Unušić, Mujkić, Keyremeh, Bubanja, Lulić, drugi hrvat ( ne mogu se sjetiti imena ) Guly i Gordezijan. Ja bi krenuo ovako i udri.
Pavicic , iskreno prije bih dao Anesu priliku u veznom redu ..
Samo se nadam da nece Keyremeh i Guli skupa u napad bolji je ovaj na beku
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ovaj Keremeh je bas zanimljiva situacija
Kod Rozmana bio naprijed krampa, pa ga pokusa na beka jos veca krampa i onda ga gure na Hamzom proigra zivotom
Kod Zekica naprijed igra krampa zesca sad ga iscekjuemo da zaigra beka jer je odlican tu
Iako prema neslužbenim informacijama kod određenog broja delegata dobro kotira Mirsad Drljević, očekuje se da će Dragana Soldu na mjestu prvog čovjeka federalnog nogometa naslijediti Muris Jabandžić.
Osim predsjednika delegati Skupštine će birati i još osam članova Izvršnog odbora, te će se utvrditi i liste kandidata za Izvršni odbor i pravna tijela N/FS BiH.
Inače, Skupština NS F BiH broji 40 delegata s tim da će na današnjoj biti maksimalno prisutno 36 s obzirom da zbog nezakonitih održanih Izbornih skupština Kanton Sarajevo nema svojih predstavnika.
Muris Jabandžić novi je predsjednik NS F BiH. Jabandžić će po automatizmu biti i član Izvršnog odbora NS BiH.
U Izvršnom odboru NS F BiH će biti: Safet Radmilović, Samir Ćemalović, Namik Džafić, Asmir Budimlić, Iljo Dominiković, Slaven Garić, Stipo Vukadin, Vladimir Glavaš i Muris Jabandžić.
FS Kantona Sarajevo ostao je bez člana IO s obzirom da nijedna od dvije Skupštine u KS nije proglašena zakonitom.
Pretpostavljam svi su sa velikim fudbalskim karijerama i citav zivot su u sportu
Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju
I da je sve tako, šta je sa parama od Čelika. Jesu li i one blokirane
Ne vjerujem ni ja u ovo, ali sjetih se da smo u augustu 2015 prodali Cimirota za 2,5 miliona maraka, a u januaru 2016 nismo mogli dovesti bolje pojačanje od Simeunovica i Kramara.
Ne znam koliko je ko upucen od vas ali 70% momaka nisu dobili platu cak od decembra. Mirvic ima probleme sa bankama nasim tako da dobro oni i igraju
Upravu je momak, nemojte misliti da se zeza.
Ja sam cuo da je renato od cocalica kopacke posudio samo da derbi odigra. Evo i Butic se zali kao na ozljedu, a ustvari nocio u svlacionici i pokrenuo mu se kamen u bubregu.