Dortmund je dav'o prije desetak godina po tih 10-tak milja, pa vidi na sta su spali.HzBvB je napisao/la:Joj ne znam kakav je taj Perisic i upitan je i kvalitet lige.... znam da samo do sada izvlacili igrace iz naftalina sto bi se reklo ali REUS, upravo ga gledam i zamisljam ga u zutom dresu....
Mali trci, mnogo se vraca pomaze odbrani, nekako je idealan igrac za nas sistem igre, **** misa vrijeme je da i mi odrijesimo kesu i damo tih nekih 10-tak miliona da dovedemo pravog igraca!
I UPRAVO ZABIJA GOLCINU HOCEMO Rolls-REUSA.....
REUS I GOTZE = SEX
Neka ovako, ako uprava prepozna kakvo kvalitetno pojacanje ,eh onda,a trosit se bezze, ne bi valjalo.
Reus je dijete Dortmunda i svakako bih i ja volio da dodje.

Naravno da mu je oprosteno.adnan24 je napisao/la: Ma ne kritikujem ja Gotzea ali fkt. je trebao dati gol jucer...fazon je sto nije on promasio prilike zato sto nije znao ili nesto tako,nego zato sto se malo zaj....ali i ja kazem,njemu sve oprastam![]()

Hm...kad bi bilo Dortmund-Arsenal, ja bih samo volio da ko prodje osvojiadnan24 je napisao/la:P.S.
Sto nas svi nesto sad vole a slijedece sezone kad njihove klubove razbijemo u L.P. bice odmah ne valja Borussia

Dortmund ce sl godine minimum u polufinale

Ozbiljan sam, al' pod uslovom da zadrze ekipu, nadam se da nece prodavati igrace u lijeve klubove, ako ko mora da ide (radi financija) nek' ide u Arsenal.

Ja i danas dan drzim slicicu Rosicky-og u zutom dresu u svom novcaniku.