FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 12 apr 2011, 12:48

LAW je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra. :)

Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..
eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehar
Samo izvolite.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 apr 2011, 12:49

LAW je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra. :)

eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehar
Dogovorićemo se ba, pa nismo... :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 12 apr 2011, 12:59

ellaxaz je napisao/la:
LAW je napisao/la:

Sve zavisi od prve tekme koliko vi nama toliko i mi vama :D Samo posteno pa ko koga zajebe 8-)
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 12 apr 2011, 13:04

Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..[/quote]
eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehar[/quote]
Dogovorićemo se ba, pa nismo... :?[/quote]
Sve zavisi od prve tekme koliko vi nama toliko i mi vama :D Samo posteno pa ko koga zajebe 8-)[/quote]

Dogovoricemo se ba ljudi smo, nismo pitari

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 apr 2011, 13:05

LAW je napisao/la:
LAW je napisao/la:

Sve zavisi od prve tekme koliko vi nama toliko i mi vama :D Samo posteno pa ko koga zajebe 8-)[/quote]
sreca pa ti nisi u upravi kao sto ni mi nismo...nedo bog da svako razmislja kao ti onda bi nam stadioni bili prazni...lagano ljudi prvo se vi skontajte koliko ce vas doci jer ne valja nekad biti gladnih ociju....lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 12 apr 2011, 13:19

Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..[/quote]
eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehar[/quote]
Dogovorićemo se ba, pa nismo... :?[/quote]

sreca pa ti nisi u upravi kao sto ni mi nismo...nedo bog da svako razmislja kao ti onda bi nam stadioni bili prazni...lagano ljudi prvo se vi skontajte koliko ce vas doci jer ne valja nekad biti gladnih ociju....lp[/quote]

Ne birni se ti za nas samo vi nama dajte prostora.Pa izgleda da ste vi je.... pitare za derbi a ne moje razmisljanje vidimo kako vasa uprava razmislja.Ne vrijedaj niciju inteligenciju prije nego provjeris svoju.Vi njima zdenku oni vama cijeli jug.Kod nas nece moci vi nama zdenku i mi vama zdenku.
pozzz za tebe ne vrijedi rasprava i ne brini za robove
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 12 apr 2011, 13:35

ma dobicete zdjenku i istok ako napunite imate respekt

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 12 apr 2011, 14:18

Čeliku pa i svakom drugom klubu koji dolazi na Grbavicu pripada osnova od 5 % ! Ako mi možemo napunit ostatak Grbavice, onda vam i ne ide više od 5 % jer je i u Željinom interesu da publiku na njegovom stadionu sačinjavaju većinski njegovi navijači. Ako ne mognemo napunit (a vjerovatno necemo) 95 % onda se vas procenat povecava, ali onoliko koliko mi dopustamo, a ne koliko vi trazite...Isto tako je i sa vasim stadionom, gdje također mislim da ne mozete napunit 95 % sami, te se i nas procenat na Bilinom polju povecava onoliko koliko vi procjenite da treba...
TM87

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 apr 2011, 14:31

Ne znam kako ce se na Grbi dogovoriti za taj prostor za gostujuce navijace,mislim na BP nema dileme,vama ide sjever pa koliko vas dodje,. Ja se nadam da ce nam dati slovo O uz ovu zdenku, Lj neka bude distrikt i mirna BOSNA..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 12 apr 2011, 14:54

chily-rz je napisao/la:Ne znam kako ce se na Grbi dogovoriti za taj prostor za gostujuce navijace,mislim na BP nema dileme,vama ide sjever pa koliko vas dodje,. Ja se nadam da ce nam dati slovo O uz ovu zdenku, Lj neka bude distrikt i mirna BOSNA..
Buraz, ajde nam reci tvoju procjenu koliko ocekujes da ce vas doci na Grbavicu? Pitara je dolazilo oko 3.000 i dobivali su zdenku i istok do vagona
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 apr 2011, 15:22

Jedino sto mogu reci,a da to bude objektivno i realno ocekivati je da nas nece biti ispod 1000,.(iako se nadam mnogo vecem broju)Utakmica se igra radnim danom,termin se jos ne zna,al ako bude ovaj u 17h i to ce uticati na brojku,kako s nase tako i s vase strane,.

Mislim da Horde na Grbi standardno su dobijale vise od te zdenke na sjeveru,zadnja tekma je izuzetak,bas iz tih razloga,.ps Ne vidim kako ona zdenka i istok do vagona mogu primiti 3000 ljudi a da to nije trpanje i guzvanje,.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 apr 2011, 15:58

Eto ja vam kažem da ćete dobiti samo zdenku, iz jednog jedinog razloga što će s obzirom na vašu brojnost to biti sasvim dovoljno prostora, naravno ukoliko ostane ovaj termin, a ako ne onda dobijete i istok, budimo realni neće vas doći preko 1000 ;)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 12 apr 2011, 16:15

ellaxaz je napisao/la:
LAW je napisao/la:

Ljudi smo, nismo pitari

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 12 apr 2011, 16:17

TABELA - KADETI

1. Željezničar 20 15 2 3 72:21 47
2. Sarajevo 20 15 2 3 59:15 47

LISTA STRIJELACA: 34 gola: Armin Hodžić (Željezničar), 16 - Plakalo Alem (Sarajevo), 14 - Belmin Vila, (Željezničar), 13 - Alden Bešić (Sarajevo), 10 - Adin Čiva (Sarajevo), Rijad Bajić (Željezničar), Ivan Buhać (Š.Brijeg),...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 apr 2011, 16:19

Čelik (za koje ne znam ni kako su došli uopšte do finala kupa :shock: ) bi trebali otresti ko slinu po svim zakonima logike...ali ,s obzirom da i mi igramo ko sline u zadnje vrijeme ocekujem neizvjesne obje utakmice... prije svega jer je zenicanima to jedinstvena šansa da dođu do nekog trofeja nakon 15 godina, tako da ce biti 100% napaljeni.
Red je da uzmemo bar taj kup, kad nam je titula vec sad izmakla...prošle godine nam je za dlaku izmako i to na našem terenu...ove godine igraci imaju šansu za popravni.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 apr 2011, 16:23

izzo je napisao/la:Čelik (za koje ne znam ni kako su došli uopšte do finala kupa :shock: ) bi trebali otresti ko slinu po svim zakonima logike...ali ,s obzirom da i mi igramo ko sline u zadnje vrijeme ocekujem neizvjesne obje utakmice... prije svega jer je zenicanima to jedinstvena šansa da dođu do nekog trofeja nakon 15 godina, tako da ce biti 100% napaljeni.
Red je da uzmemo bar taj kup, kad nam je titula vec sad izmakla...prošle godine nam je za dlaku izmako i to na našem terenu...ove godine igraci imaju šansu za popravni.
vala jedino je celik zasluzio da nas pobjedi na grbavici ove godine, ako si gledo utakmicu sjetit ces se da smo ih jedva i naguzove pobjedili...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 apr 2011, 17:33

Ako ne dobijemo celika vise od 3 razlike na Grbavici bit ce zajebano u Zenici

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 12 apr 2011, 17:36

Buddy je napisao/la:Ako ne dobijemo celika vise od 3 razlike na Grbavici bit ce zajebano u Zenici
Hahahah, ako ih dobijemo jedno 6 razlike sigurno cemo proci

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 12 apr 2011, 18:37

kako je ono bilo prosle sezone: "kome mi zabijemo dva gola......" :mrgreen:
Bice zajebano protiv celika obzirom koliko smo efikasni u zadnje vrijeme, a iduce sedmice cemo opet pricati o tituli ako borac zijani a mi uzmemo otpisanu drinu ( u sto licno sumnjam)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 12 apr 2011, 19:01

izzo je napisao/la:Čelik (za koje ne znam ni kako su došli uopšte do finala kupa :shock: ) bi trebali otresti ko slinu po svim zakonima logike...ali ,s obzirom da i mi igramo ko sline u zadnje vrijeme ocekujem neizvjesne obje utakmice... prije svega jer je zenicanima to jedinstvena šansa da dođu do nekog trofeja nakon 15 godina, tako da ce biti 100% napaljeni.
za tebe koji nisi upucen celik je sve premier ligase dobio od pocetka do kraja velez,zrinski,olimpik... a nije dobio bratstvo i sta ti ja znam koga jos pa molim bar tu malo budi realan ili nisi upucen a zeljo vise nije sjajan kao prosle sezone respect,a ove ste prosjecna momcad koja polako pada vrijeme je za osvjezenje :!: :!: :!:
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.