Buraz, ajde nam reci tvoju procjenu koliko ocekujes da ce vas doci na Grbavicu? Pitara je dolazilo oko 3.000 i dobivali su zdenku i istok do vagonachily-rz je napisao/la:Ne znam kako ce se na Grbi dogovoriti za taj prostor za gostujuce navijace,mislim na BP nema dileme,vama ide sjever pa koliko vas dodje,. Ja se nadam da ce nam dati slovo O uz ovu zdenku, Lj neka bude distrikt i mirna BOSNA..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Jedino sto mogu reci,a da to bude objektivno i realno ocekivati je da nas nece biti ispod 1000,.(iako se nadam mnogo vecem broju)Utakmica se igra radnim danom,termin se jos ne zna,al ako bude ovaj u 17h i to ce uticati na brojku,kako s nase tako i s vase strane,.
Mislim da Horde na Grbi standardno su dobijale vise od te zdenke na sjeveru,zadnja tekma je izuzetak,bas iz tih razloga,.ps Ne vidim kako ona zdenka i istok do vagona mogu primiti 3000 ljudi a da to nije trpanje i guzvanje,.
Mislim da Horde na Grbi standardno su dobijale vise od te zdenke na sjeveru,zadnja tekma je izuzetak,bas iz tih razloga,.ps Ne vidim kako ona zdenka i istok do vagona mogu primiti 3000 ljudi a da to nije trpanje i guzvanje,.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto ja vam kažem da ćete dobiti samo zdenku, iz jednog jedinog razloga što će s obzirom na vašu brojnost to biti sasvim dovoljno prostora, naravno ukoliko ostane ovaj termin, a ako ne onda dobijete i istok, budimo realni neće vas doći preko 1000 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ljudi smo, nismo pitariellaxaz je napisao/la:Dogovorićemo se ba, pa nismo...LAW je napisao/la:eh onda cemo i Sabu natjerati da vam da zdenku sa Bilinog izmedu sjevera i istoka i da cijelo vrijeme buljite u pehartanzla je napisao/la:Ma ostavimo vam cijeli stadion, mi cemo pratiti tekmu ispred BBI centra.
Zdenka vam ne gine, al' ajd nije nase o tome da pricamo uopste..
- kadetzelje
- Kontakt:
TABELA - KADETI
1. Željezničar 20 15 2 3 72:21 47
2. Sarajevo 20 15 2 3 59:15 47
LISTA STRIJELACA: 34 gola: Armin Hodžić (Željezničar), 16 - Plakalo Alem (Sarajevo), 14 - Belmin Vila, (Željezničar), 13 - Alden Bešić (Sarajevo), 10 - Adin Čiva (Sarajevo), Rijad Bajić (Željezničar), Ivan Buhać (Š.Brijeg),...
1. Željezničar 20 15 2 3 72:21 47
2. Sarajevo 20 15 2 3 59:15 47
LISTA STRIJELACA: 34 gola: Armin Hodžić (Željezničar), 16 - Plakalo Alem (Sarajevo), 14 - Belmin Vila, (Željezničar), 13 - Alden Bešić (Sarajevo), 10 - Adin Čiva (Sarajevo), Rijad Bajić (Željezničar), Ivan Buhać (Š.Brijeg),...
Čelik (za koje ne znam ni kako su došli uopšte do finala kupa
) bi trebali otresti ko slinu po svim zakonima logike...ali ,s obzirom da i mi igramo ko sline u zadnje vrijeme ocekujem neizvjesne obje utakmice... prije svega jer je zenicanima to jedinstvena šansa da dođu do nekog trofeja nakon 15 godina, tako da ce biti 100% napaljeni.
Red je da uzmemo bar taj kup, kad nam je titula vec sad izmakla...prošle godine nam je za dlaku izmako i to na našem terenu...ove godine igraci imaju šansu za popravni.
Red je da uzmemo bar taj kup, kad nam je titula vec sad izmakla...prošle godine nam je za dlaku izmako i to na našem terenu...ove godine igraci imaju šansu za popravni.
vala jedino je celik zasluzio da nas pobjedi na grbavici ove godine, ako si gledo utakmicu sjetit ces se da smo ih jedva i naguzove pobjedili...izzo je napisao/la:Čelik (za koje ne znam ni kako su došli uopšte do finala kupa) bi trebali otresti ko slinu po svim zakonima logike...ali ,s obzirom da i mi igramo ko sline u zadnje vrijeme ocekujem neizvjesne obje utakmice... prije svega jer je zenicanima to jedinstvena šansa da dođu do nekog trofeja nakon 15 godina, tako da ce biti 100% napaljeni.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako ne dobijemo celika vise od 3 razlike na Grbavici bit ce zajebano u Zenici
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Hahahah, ako ih dobijemo jedno 6 razlike sigurno cemo prociBuddy je napisao/la:Ako ne dobijemo celika vise od 3 razlike na Grbavici bit ce zajebano u Zenici
- alan ford 26
- Kontakt:
kako je ono bilo prosle sezone: "kome mi zabijemo dva gola......"
Bice zajebano protiv celika obzirom koliko smo efikasni u zadnje vrijeme, a iduce sedmice cemo opet pricati o tituli ako borac zijani a mi uzmemo otpisanu drinu ( u sto licno sumnjam)
Bice zajebano protiv celika obzirom koliko smo efikasni u zadnje vrijeme, a iduce sedmice cemo opet pricati o tituli ako borac zijani a mi uzmemo otpisanu drinu ( u sto licno sumnjam)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- bilinopolje
- Kontakt:
za tebe koji nisi upucen celik je sve premier ligase dobio od pocetka do kraja velez,zrinski,olimpik... a nije dobio bratstvo i sta ti ja znam koga jos pa molim bar tu malo budi realan ili nisi upucen a zeljo vise nije sjajan kao prosle sezone respect,a ove ste prosjecna momcad koja polako pada vrijeme je za osvjezenjeizzo je napisao/la:Čelik (za koje ne znam ni kako su došli uopšte do finala kupa) bi trebali otresti ko slinu po svim zakonima logike...ali ,s obzirom da i mi igramo ko sline u zadnje vrijeme ocekujem neizvjesne obje utakmice... prije svega jer je zenicanima to jedinstvena šansa da dođu do nekog trofeja nakon 15 godina, tako da ce biti 100% napaljeni.
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- bistrikboy
- Kontakt:
@bilinopolje
Smijesni Borac i Siroki Brijeg
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme protiv Širokog je bilo dobro,nije htjela u go i to se dešava.Onakav pritisak u drugom u svakoj narednoj minimum se zabijaju dva gola.Treba protiv Čelika na Grbavici izbjegavati bilo kakve provokacije njihovih igrača jer će oni da otežu do bola samo će se previjati po terenu (treba biti zadovoljan ako efektivne igre bude 45 min.za cijelu tekmu).Zato ih treba stisnuti u samom početku i pokušati zabiti u prvih 15 minuta.
TM87
Prvo trebamo dobiti Drinu, pa se tek onda okrenti meču sa Čelikom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Potpuno se slazem..Drinu moramo pobijediti,nebitno je da li smo vise u utrci za titulu,bitno je da se mora zadrzati rejting,Drina se tamo mora pobijediti..pogotovo sto je to i psiholoska varijanta povratka...o Celiku kasnije treba razmisljati,moramo nastaviti da se borimo da budemo sto bolji u prvenstvu.avlami97 je napisao/la:Prvo trebamo dobiti Drinu, pa se tek onda okrenti meču sa Čelikom.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- bilinopolje
- Kontakt:
respekt al nije bilo lako igrati protiv olimpika veleza zrinskog itd ......pa tako finale zasluzuju obe ekipe a ne samo jedna..bistrikboy je napisao/la:@bilinopolje
razocara me likce po ko zna koji put .....al
Alen Mesanovic nappustio Slobodu, ako je ikako moguce da ga dovedemo 
- nookey
- Kontakt:
ma što nije moguće frajer će sam doći ne moraš ga ni zvatilisander je napisao/la:Alen Mesanovic nappustio Slobodu, ako je ikako moguce da ga dovedemo
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
kako postati dobar igrač, a da ne dobiješ šansu na vrijeme? Šta znači šansa na vrijeme? Po meni 16,17 godina. Gledam ovaj mali Armin Hodžić razvaljuje u kadetima, i to baš razvaljuje. Mislim da je on u sedamnaestoj, a Zola u osamnaestoj godini i po meni bi trebali imati više šansi za igru, kada to rezultat dopušta. Ako se sjetimo svih Željinih velikih igrača Osima, Piketa Mujkića, Meše Baždarevića, pa do Štile i Džeke vidjećemo da su oni svi svoju šansu dobijali sa 16 godina. Fikret Mujkić je sa 17 bio standardan i jedan od nosilaca igre.
Volio bih da se tako nešto uskoro dogodi. Prvenstveno mislim na pomenuti dvojac. Namjerno sam napisao da ti igrači trebaju igrati kada to rezultat dozvoljava, ali moramo znati da se veliki igrači "prave" na velikim utakmicama.
Stariji Ronaldo je sa 16-17 godina bio prvi strijelac Holandske lige, sa preko 30 postignutih golova. Šta li bi sa njim bilo da bije bio standardan sa 15-16 niko ne zna.
Volio bih da se tako nešto uskoro dogodi. Prvenstveno mislim na pomenuti dvojac. Namjerno sam napisao da ti igrači trebaju igrati kada to rezultat dozvoljava, ali moramo znati da se veliki igrači "prave" na velikim utakmicama.
Stariji Ronaldo je sa 16-17 godina bio prvi strijelac Holandske lige, sa preko 30 postignutih golova. Šta li bi sa njim bilo da bije bio standardan sa 15-16 niko ne zna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
100% si u pravu, pa samo kod nas ima da se nesto ceka da se iskali, da ne pregori, ako je talenat treba ga pustiti da igra jer ce se jedino tako razviti. A ne da grije klupu pa da ostane vjecni talenat ko beslija, muharemovic... Ja to ponekad i zamjerim Osimu, naprimjer vodimo 8:0 i ne ubacuju se ti igraci, ja kontam da ima igraca koji su blizi prvom timu pa se oni uvedu ali treba takve utakmice iskoristiti upravo za te igrace. Onda ce biti lakse i potpisivat ugovore s njima ako im se da sansa.avlami97 je napisao/la:kako postati dobar igrač, a da ne dobiješ šansu na vrijeme? Šta znači šansa na vrijeme? Po meni 16,17 godina. Gledam ovaj mali Armin Hodžić razvaljuje u kadetima, i to baš razvaljuje. Mislim da je on u sedamnaestoj, a Zola u osamnaestoj godini i po meni bi trebali imati više šansi za igru, kada to rezultat dopušta. Ako se sjetimo svih Željinih velikih igrača Osima, Piketa Mujkića, Meše Baždarevića, pa do Štile i Džeke vidjećemo da su oni svi svoju šansu dobijali sa 16 godina. Fikret Mujkić je sa 17 bio standardan i jedan od nosilaca igre.