Za tih 20 godina smo samo vidjeli vaše lopovluke. Klub bez identiteta, navijača i svojine...denimen99 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:28Očito nisi pratio prva dva ranga našeg fudbala zadnjih 20 godinamosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:26Svega mi zivim za dan kad ce neki bosnjo retardirani doci gori od Vice,koji ce biti jedno 20 puta gori i da im ogadi svima fudbal.
Premijer liga BiH - aktuelno
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je "greška" koliko je i poništeni gol Sarajeva u Širokom ("faul Renana), koliko je greska i ne dosudjen penal za Sarajevo protiv Posušje. GLEDAŠ ALI NEĆEŠ DA VIDIS
-
- Kontakt:
Bili bi prvi 5-6 bodova prednosti da smo imali posteno suđene na svim utakmicama. Nas su zakinuli 7-8 bodova Zrinjskog pogurali 7-8 a Borac neću ni da spominjem tu je svaka utakmica upitna kako bi završila da se normalno sudi, tu se od prve do zadnje minute ne da igrati.TefalTava je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:29a pedeset vam oduzieli vi svemirci bi bili na prvom mjestu al vam ne dajujurisicduska je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:16Vjeruj da su najveca neprijateljstva nastala iz odnosa bivsih prijatelja. Vidjet ces kako ce se zakuhati
Mene najvise ovdje boli sto se ovo normalno desava iz kola u kolo. Nama su ukrali 2 boda , ovdje 2 to je vec 4. U dvije tekme.
Sramota ba, sta ces igrat kad ne mozes u potencijalu prici ovim budalama.![]()
![]()
a go cist slobodno sudijsko uvjerenje da igrac nije imao namjeru igrati rukom![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jbt pa vec bismo ovim fasistama 11 bodova bjezali da se igra po pravilima fudbala. Smijesna ekipica.
-
- Kontakt:
!Bojudaosinebu je napisao/la: ↑01 mar 2025, 18:09Najkoruptivnija ekipa u histroiji lige. Gori od borca. Godinama im se pomaze najsuptilnije moguce. Par puta u sezoni kad im zagusti skandalozne odluke i bodovi. Nikad ali nikad se ne dogodi 'greska' protiv njih. Kad vode i pobjedjuju nema problema normalno sudjenje , kad zagusti par puta skandal i bodovi. Ne postoji opcija kojom bi ovaj go bio priznat velezu, ni pogledao ne bi svirao bi.
Samo institucijeeeeeeeeee
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nema ovdje studijskih grešaka, ovo je izrežirani kriminal dviju strana. Ovo je preslikano na državnom nivou. Dok Bošnjaci šute i međusobno se kolju, ovi ostali to koriste i uništavaju sve što ima veze sa državom.
Navijači Sarajeva, Želje, Veleža, Slobode ujedinite se i srušite ovo za sva vremena!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Evo mene samo zanima jel ofirno ovim sto navijaju za politicki pokret
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Ma apsolutno, na to sam i mislio nego sam zaboravio dodati - namjerna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovako nama i treba... Dvije političke stranke pokusavaju da ruše i državu i sport, kroz dva politička kluba uz ciljano odabrane grupe navijača,koji su zaduzeni za fašisticke povike i koreografiju na tribinama...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- luckystrike
- Kontakt:
frano jelić nakon klanja Slobode 2023., pokušaja protiv Sarajeva 2024. u Banjoj luci, danas svjesno i namjerno zaklao Velež!
Jednostavno sramota za sudijsku profesiju.
Jednostavno sramota za sudijsku profesiju.
Najgori smo mi, gdje nam manjina u našoj državi diktira šta će i kako biti. I to ne jedan narod u manjini, već dva.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kazu sudija Frano Jelic procjenio da je bilo sve cisto

Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 mar 2025, 18:36, ukupno mijenjano 4 puta.
- PrinceBobby18
- Kontakt:
svi ste pozvani slijedeće godine da uveličate proslavu decime. najveći klub premijer lige ikad to zaslužuje.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne obiljezavate jer nemate ni jedno ni drugo i nikad necete imati
sta reci za lakrdiju dole, zrinjski je od prije znao imati pogurance od sudija odmah iza borca zna se ko ima svoje ljude
Ko to ne vidi ili je corav ili lud. Trece nema.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Samo koljite bosnjake kad nismo ujedinjeni. Slobodno i jos jace
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zadojeno vnago…
Bosanski vitez, stecak…
Znas onu o zapreznim kolima…. Hahahah
Veliiki veliki bosnjak, za razliku od tvoji priljepaka kkntinuirano kroz historiju.. pravi zohari
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.