Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Podsjetio me na stare dane i vrijeme kada sam njega najviše pratio. Uvijek sam radije njega gledao nego Dzeku.
Pao je fizički u 2.poluvremenu, ocekivano...defanzivno se slabo postavljao.
Barbarez ako je pametan, otići će da ga namoli da se vrati u reprezentaciju.
On bi nam mogao biti od krucijalne važnosti protiv ekipa našeg ranga i slabijih...pa i ovih iz drugog i prvog šešira makar nekih 20-30 minuta.
Odlična opcija s klupe. Mozda se uozbilji i vrati na neki nivo u CSKA. U svakom slučaju dobar nivo iznad Emirata iako to nije ona Premier liga Rusije kao prije par godina.
Uz to bi svojim iskustvom mnogo značio mladim veznjacima u našoj reprezentaciji.
hurem je napisao/la: ↑23 okt 2024, 10:22Gledao sam 1.poluvrijeme i nesto drugog. Kakva lahkoca u pas igri.
Podsjetio me na stare dane i vrijeme kada sam njega najviše pratio. Uvijek sam radije njega gledao nego Dzeku.
Pao je fizički u 2.poluvremenu, ocekivano...defanzivno se slabo postavljao.
Barbarez ako je pametan, otići će da ga namoli da se vrati u reprezentaciju.
On bi nam mogao biti od krucijalne važnosti protiv ekipa našeg ranga i slabijih...pa i ovih iz drugog i prvog šešira makar nekih 20-30 minuta.
Odlična opcija s klupe. Mozda se uozbilji i vrati na neki nivo u CSKA. U svakom slučaju dobar nivo iznad Emirata iako to nije ona Premier liga Rusije kao prije par godina.
Uz to bi svojim iskustvom mnogo značio mladim veznjacima u našoj reprezentaciji.
Pogotovo jer nemamo nijednog igraca njegovog profila, a dobro bi dosao i ovim mladjim veznjacima u vidu mentora ili nesto slicno.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
+1
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ja bih volio da igra. Ne znam gdje je i sta radi Darko Todorovic, osjeti se njegov nedostatak.
Sta ge igrati Darko pored mladih Dedica, Jasica, Bajrakatrevica, Gazibegovica i jos dosta mladih ima momaka
Todorovic je bio veliki potencijal i sam je sebi unistio karijeru, a volio sam ga iskreno bio je brzonogi pit pul
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bez kose, sa stomakom i raspuhanom nargilom je bolji od cvajtasa u sredini.
Igrali su 4-3-1-2 i on je bio taj ofanzivni veznjak (sto nama i fali i reprezentaciji). Izgledalo je da je u formi. Radio dobar presing, stalno je bio u odbrani iako je bio AMF , a u napadu radio svoje. Takodjer i aktivno ucestovao u iznosenju lopte.
Ako postoji kakva sansa trebalo bi ga vratiti. I dalje je nas najbolji veznjak.
I ja sam gledao do 50 i neke minute, baš mi se svidjelo kako igra. Slazem se apsolutno da ga treba vratit ako postoji ikakva sansa za to.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 16:18Danas vrlo dobrih 80 minuta protiv Zenita.
Igrali su 4-3-1-2 i on je bio taj ofanzivni veznjak (sto nama i fali i reprezentaciji). Izgledalo je da je u formi. Radio dobar presing, stalno je bio u odbrani iako je bio AMF , a u napadu radio svoje. Takodjer i aktivno ucestovao u iznosenju lopte.
-
Sindikat12
- Kontakt:
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PasodelMar
- Kontakt:
Nama odgovara i 4-3-1-2 daleko više od 5-3-2, o tome sam pisao prije više od godinu dana. Pjanic može sigurno pola sata kvalitetno odigrati, u to ne sumnjam. Bio bi nam pogotovo sada od pomoći, jer nam je vezni red u teškoj/nezgodnoj situaciji.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 16:18Danas vrlo dobrih 80 minuta protiv Zenita.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, ArtemisFowl, AshburtonG, Blackwargreymon, Bumbaclat, Celtic, Confiance, dzemil, Faraon iz Visokog, feniksptica, harko35, Iceplayer, Imamkarbarum, Jarodwest, JHam, JimmyPage, Jurica95, Kapetan, karajlo, kaskada1922, Lavcina, legendarnadruga, leo1946, linethreader, Maestro^^, MaroonBjelave, Marsiano, MikiPirs, MostarNeretva, Napapijri, pama, Poligon10, Proximic, PSV, rio_Ferdy88, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, schalke, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, trunks1946, unavita, Wilshere10, zikerrz21 i 351 gost.