Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
I dan danas nas najbolji veznjak.
Moze igrati makar 20-30min ako ne i vise. Moramo ga zvati jer smo ocajni u veznom redu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Gledao sam 1.poluvrijeme i nesto drugog. Kakva lahkoca u pas igri.
Podsjetio me na stare dane i vrijeme kada sam njega najviše pratio. Uvijek sam radije njega gledao nego Dzeku.
Pao je fizički u 2.poluvremenu, ocekivano...defanzivno se slabo postavljao.
Barbarez ako je pametan, otići će da ga namoli da se vrati u reprezentaciju.
On bi nam mogao biti od krucijalne važnosti protiv ekipa našeg ranga i slabijih...pa i ovih iz drugog i prvog šešira makar nekih 20-30 minuta.
Odlična opcija s klupe. Mozda se uozbilji i vrati na neki nivo u CSKA. U svakom slučaju dobar nivo iznad Emirata iako to nije ona Premier liga Rusije kao prije par godina.
Uz to bi svojim iskustvom mnogo značio mladim veznjacima u našoj reprezentaciji.
Podsjetio me na stare dane i vrijeme kada sam njega najviše pratio. Uvijek sam radije njega gledao nego Dzeku.
On bi nam mogao biti od krucijalne važnosti protiv ekipa našeg ranga i slabijih...pa i ovih iz drugog i prvog šešira makar nekih 20-30 minuta.
Odlična opcija s klupe. Mozda se uozbilji i vrati na neki nivo u CSKA. U svakom slučaju dobar nivo iznad Emirata iako to nije ona Premier liga Rusije kao prije par godina.
Uz to bi svojim iskustvom mnogo značio mladim veznjacima u našoj reprezentaciji.
Za sve nase veznjake, kad ih kombinujes u jedno je xavi.
hurem je napisao/la: ↑23 okt 2024, 10:22Gledao sam 1.poluvrijeme i nesto drugog. Kakva lahkoca u pas igri.

Pogotovo jer nemamo nijednog igraca njegovog profila, a dobro bi dosao i ovim mladjim veznjacima u vidu mentora ili nesto slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj može jedino cvajtaše mentorisati kako će nastaviti tradiciju opijanja na reprezentativnim okupljanjima.
+1
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Misljenja sam da ne treba ga zvati da igra, ali ga treba zvati da bude mentor Dzeko, Pjanic, Krunic, Bicakcic, Visca, Begovic itekako imaju sta nauciti igrace igrace na treningu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ide ciklus pozivanja Pjanića "jer je i ovakav, najbolji kojeg imamo", onda ciklus yebanja majke kad loše odigra i tako unedogled.
Ja bih volio da igra. Ne znam gdje je i sta radi Darko Todorovic, osjeti se njegov nedostatak.
Sta ge igrati Darko pored mladih Dedica, Jasica, Bajrakatrevica, Gazibegovica i jos dosta mladih ima momaka
Todorovic je bio veliki potencijal i sam je sebi unistio karijeru, a volio sam ga iskreno bio je brzonogi pit pul
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da li vico moze iskoristiti Ruske veze da ga nagovori na povratak u reprezentaciju.
Bez kose, sa stomakom i raspuhanom nargilom je bolji od cvajtasa u sredini.
Bez kose, sa stomakom i raspuhanom nargilom je bolji od cvajtasa u sredini.
Danas vrlo dobrih 80 minuta protiv Zenita.
Igrali su 4-3-1-2 i on je bio taj ofanzivni veznjak (sto nama i fali i reprezentaciji). Izgledalo je da je u formi. Radio dobar presing, stalno je bio u odbrani iako je bio AMF , a u napadu radio svoje. Takodjer i aktivno ucestovao u iznosenju lopte.
Ako postoji kakva sansa trebalo bi ga vratiti. I dalje je nas najbolji veznjak.
Igrali su 4-3-1-2 i on je bio taj ofanzivni veznjak (sto nama i fali i reprezentaciji). Izgledalo je da je u formi. Radio dobar presing, stalno je bio u odbrani iako je bio AMF , a u napadu radio svoje. Takodjer i aktivno ucestovao u iznosenju lopte.
I ja sam gledao do 50 i neke minute, baš mi se svidjelo kako igra. Slazem se apsolutno da ga treba vratit ako postoji ikakva sansa za to.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 16:18Danas vrlo dobrih 80 minuta protiv Zenita.
-
- Kontakt:
Kad bi se on vratio to bi bilo vrhunsko. Doktor je za svakog naseg veznjaka, i niko od njih nece biti blizu njega
S jednom nogom i štakom umjesto druge bolji je od svih naših veznjaka. Zajedno.
Koliko smo ga pljuvali prije, ali lik je klasa za sve veznjake zajedno u reprezentaciji, taman da ima i pivski stomak.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PasodelMar
- Kontakt:
Nama odgovara i 4-3-1-2 daleko više od 5-3-2, o tome sam pisao prije više od godinu dana. Pjanic može sigurno pola sata kvalitetno odigrati, u to ne sumnjam. Bio bi nam pogotovo sada od pomoći, jer nam je vezni red u teškoj/nezgodnoj situaciji.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 16:18Danas vrlo dobrih 80 minuta protiv Zenita.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.