Bas smece.
Kriminalna liga, ovo nema nigdje.
Iskreno, nisam mislio gledat, samo me zanima hoće li Gigs nadmašit suđenje onog uhljupa danas
Ma pusti Baliju prodanu. Majku proda za kiflu od 0.5 marke.
Kad vam je vico davao titulu na pola sezone tad vam je valjao
Gledao sam ja utakmicu.. Znam tačno ko je ušbhsport je napisao/la: ↑01 mar 2025, 20:27Jako je bezobrazno sa tvoje strane to sto govoris.damir_82 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 20:05Ko malo dijete..
Tu dženazu je garant organizovalo najviše rukovodstvo kluba.. Pogotovo koliko ste se upirali da se nastavi ta sezona a niste imali za testova.. Dok smo mi odradili testove i time ispunili uslove za nastavak.. Čik pogodi ko nije..
I za te kadete i juniore u finalu kupa priča postala mit.. I te godine smo na sav glas pričali o nepravdi (zvaničnici kluba), o tome da je prvoplasirana ekipa FK Sarajevo ekipa sa najviše kartona, o otetim bodovima i kartoniranju protivnika Borca.. Ali eto nek bude da smo mijenjali titulu na 13+ za Kup.. Smiješno..
Kad je to FK Željezničar drastično oštećen i to kontinuirano? Kad ćete vi pokrenuti priču i pozvati na sastanak i zašto nikad?
Vi ste stranu izabrali i to je fakt!
Kakav mit? Regularno uveli kadete da pucaju, imas izvjestaj pa pogledaj.
I to je suplja za testove, cuj nismo imali za testova a svi znali da se prekida liga. Bas od tebe nisam očekivao takvo djetinje ponasanje.
Te 2021 na proljece smo osteceni cijelu polusezonu u kontinuitetu. 3 gola ponistena protiv Olimpika kuci, ofsajd protiv Slobode gore, Tuzla City u kupu itd itd.
Vruca ti je glava ocito.
Pokretali smo pricu ali je Begic prekidao, nakon crtanja linija u Širokom i svi se smijali i rugali i kme kme.
Zaboravljala stvari, zaboravio si i Gradačac 2015 kada smo Zvijezdu dobili sutem sa 40m. Nije nam sudac dao centar preci, čik pogodi ko ga je kupio?
Ti si prvi na strani Zrinjskog vazda bio i zajedno sa škutorima ismijavao Velež i od svake teme cirkus napravio...A sve zbog toga da bi imao jadnu podršku u komentarima...
Trenutno korisnika/ca: laszlo, mosarajvosa83, Vanja8 i 33 gosta.