Otvoreno ste stali na njihovu stranu, s kim si takav si. Trenutno jedina 3 kluba koja žive od politike, Zrinjski, Borac i vi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
EastMadness
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma pusti Baliju prodanu. Majku proda za kiflu od 0.5 marke.
-
duskajurisic1
- Kontakt:
Kad vam je vico davao titulu na pola sezone tad vam je valjao
Sklonio se Radnik i Sarajevu.
Vezjaci igrali štopere.
Vezjaci igrali štopere.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Poništi Gigs go Borcu, šta je ovo?!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Znaci i Radnik se poceo sklanjat a oni su bili okej klub i igrali protiv svih a ne kao sloga jadna.
Realno sitan ofsajd, mogo je pustit...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sreten Udovicic najveci lopov medju pomocnicima .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Start herere na prvu blize crvenom nego zutom on svira za borac nesto
"Krao je čak i juniore" 
Gledao sam ja utakmicu.. Znam tačno ko je ušbhsport je napisao/la: ↑01 mar 2025, 20:27Jako je bezobrazno sa tvoje strane to sto govoris.damir_82 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 20:05Ko malo dijete..
Tu dženazu je garant organizovalo najviše rukovodstvo kluba.. Pogotovo koliko ste se upirali da se nastavi ta sezona a niste imali za testova.. Dok smo mi odradili testove i time ispunili uslove za nastavak.. Čik pogodi ko nije..
I za te kadete i juniore u finalu kupa priča postala mit.. I te godine smo na sav glas pričali o nepravdi (zvaničnici kluba), o tome da je prvoplasirana ekipa FK Sarajevo ekipa sa najviše kartona, o otetim bodovima i kartoniranju protivnika Borca.. Ali eto nek bude da smo mijenjali titulu na 13+ za Kup.. Smiješno..
Kad je to FK Željezničar drastično oštećen i to kontinuirano? Kad ćete vi pokrenuti priču i pozvati na sastanak i zašto nikad?
Vi ste stranu izabrali i to je fakt!
Kakav mit? Regularno uveli kadete da pucaju, imas izvjestaj pa pogledaj.
I to je suplja za testove, cuj nismo imali za testova a svi znali da se prekida liga. Bas od tebe nisam očekivao takvo djetinje ponasanje.
Te 2021 na proljece smo osteceni cijelu polusezonu u kontinuitetu. 3 gola ponistena protiv Olimpika kuci, ofsajd protiv Slobode gore, Tuzla City u kupu itd itd.
Vruca ti je glava ocito.
Pokretali smo pricu ali je Begic prekidao, nakon crtanja linija u Širokom i svi se smijali i rugali i kme kme.
Zaboravljala stvari, zaboravio si i Gradačac 2015 kada smo Zvijezdu dobili sutem sa 40m. Nije nam sudac dao centar preci, čik pogodi ko ga je kupio?
Ko je to znao da se prekida liga? Sad kad je sve prošlo svi znali.. Što su se testirali ovi koji su znali da se prekida i bezveze trošili pare?
Ovo "svi se smijali i rugali" opet ista priča.. Ko se iz rukovodstva FK Sarajevo smijao i rugao? Jeste li nas zvali na neki sastanak da vidimo šta ćemo sa tim krađama? Nas ili bilo koga? Evo zaboravio sam.. Ne sjećam se.. Prosvijetli me.. Eto oštećeni ste, što niste reagovali? Pokrenuli neku priču..
Mi smo zvali dva puta i to je činjenica!
Al eto nek sam ja bezobrazan..
Ti si prvi na strani Zrinjskog vazda bio i zajedno sa škutorima ismijavao Velež i od svake teme cirkus napravio...A sve zbog toga da bi imao jadnu podršku u komentarima...
Zbog tebe i tebi sličnih došlo se do toga da se ismijava paljenje Grbavice a Željo ispade srpski klub...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- jurisicduska
- Kontakt:
Kakva bolan dioba prvog mjesta bili bi prvi ubjedljivo.
Pusti forumske ratnike i njihova pisanja.
Sarajevo je oštećeno 6-8 bodova a Zrinjski je poguran 6-8 očigledno i još 3-4 neofirno, pa oduzmi njima tih 6-8 a nama dodaj 6-8 pa ćeš vidjeti je li to dioba
rishovski je napisao/la: ↑01 mar 2025, 21:34Ti si prvi na strani Zrinjskog vazda bio i zajedno sa škutorima ismijavao Velež i od svake teme cirkus napravio...A sve zbog toga da bi imao jadnu podršku u komentarima...
Zbog tebe i tebi sličnih došlo se do toga da se ismijava paljenje Grbavice a Željo ispade srpski klub...
Nije tacno
Kad Zrinjski igra najbolje pohvalimo, sad su pokrali Velez i niko ga ne ismijava
Te price o paljenju Grbavice i tako nepostovanje prema Zeljeznicaru su samo vasa nemoc
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 mar 2025, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Combattente87
- Kontakt:
Potencijalni četvrtfinalista evropskog takmičenja, jedna od najboljih ekipa u ligi, stišće jedan Radnik iz Bijeljine, sarajlije "puštaju ih"....

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Teren u Bijeljini prosto mami Gigsa da svirne jedan lagani
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 01 mar 2025, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues, laszlo i 20 gostiju.