Premijer liga BiH - aktuelno

RenatoG
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RenatoG » 02 mar 2025, 02:29

Orvel je napisao/la:
02 mar 2025, 01:01
E vidis ti s kakvim mi levatima imamo posla hahah ono je u stanju spinovati da je Zeljo ovakav kakav jestr trenutno najveci problem lige. Nemoj se ofirati vanja, hoces reci da su pripreme placene iz NS? Da nam je poklonjen kup ove godine? Da nam politika placa doprinose i stadion?

Samo pogledaj u svoj klub u projekte oko izdavanja opcina i grada prema klubovima. Pogledaj s kim ti vlasnik kluba redovno sjedi (dok vi pjenite ovdje). Nemojte izigravati zrtve.
Izdajnici su najgora sorta ljudi. A to ste vi.
KHaj pHiče.

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 02 mar 2025, 03:11

Pitari koji su onda slavili znamo svi kakav penal Zrinjskom u Bijelinji, sada placu, kmece, jecaju.
Uvijek sve dodje na svoje.
S vama ni u dzamiju!

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 02 mar 2025, 03:25

Da je taj klub "trebao" biti ugašen bio bi ugašen, kao što je recimo bio ugašen Zrinjski.

A o legendama i mitovima najbolje govori kako se odnosilo prema famoznom Domorockom nekoliko godina poslije.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 02 mar 2025, 03:58

ritam21 je napisao/la:
02 mar 2025, 03:11
Pitari koji su onda slavili znamo svi kakav penal Zrinjskom u Bijelinji, sada placu, kmece, jecaju.
Uvijek sve dodje na svoje.
S vama ni u dzamiju!
Nek' ste vi jecali od tuge na svaki neuspjeh Sarajeva. :crazy:

Baš čudno jer je navijaču drago ako njegov najveći rival izgubi titulu u zadnjoj minuti, a prije toga si ga ti mlatnuo na svom terenu iako je došao siguran u pobjedu i titulu. Problem je, u jednu ruku, što je vama već godinama jedina radost naš neuspjeh, a u drugu ruku je lijepo i puno toga govori. Dok je nama, već godinama, vaš neuspjeh realno očekivanje za svaku sezonu i nikakvu posebnu radost ne donosi. Koliko očekujem od npr. mrtvog Posušja i mrtve lištice, toliko očekujem i od mrtvog Željezničara. :kafa:

Ja evo već znam da je vama ova sezona zlatna, kakva će iduća biti i neću biti pretjerano uzbuđen zbog toga što ćete biti prosjek lige jer, ponavljam, to i očekujem. Jbg

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 02 mar 2025, 04:44

Najveca suplja je da ce ga suspendovati. Pa sta klubovi imaju od toga???? Kad dobije unaprijed pare za svaku tekmu sto nece suditi i vise. A u redu ljigavaca ko Kazlagic,Gigovic... Ovo se ascare vidjelo da je gurno loptu rukom i samo je trebo da ponisti gol i to je to. Beus i Vico se natezu ko ce koji klub izgurati preko sudija.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 mar 2025, 05:36

:wtf: :roll:

ruka br 2

vidi li iko faul Haskica ovdje ? :shock:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 02 mar 2025, 06:02

slika

slika
Ovo je igrač ljudski vrlina pa kao takav zaslužuje da mu se noga polomi!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 mar 2025, 07:38

RatoborniMrmot je napisao/la:
02 mar 2025, 01:20
Vanja8 je napisao/la:
02 mar 2025, 01:10
RatoborniMrmot je napisao/la:
02 mar 2025, 01:04

Aha, znaci levat se nije borio za poziciju u KS, uredno se konsultovao sa klubom oko stavova, nista nije radio na svoju ruku ? :urnebes:

Pises o stvarima o kojima veze nemas. Mi smo kontra od vas, da znate, tako vecina nase raje razmjslja, a toliko ste retardirani da ste pricom i skandiranjem cetnici uspjeli sve redom da okrenete protiv sebe :mrgreen:

Sad sjedite i placite, titule nema i nece je biti :opaopa:
:rol: :rol: :rol:
Moj Dokoljenko, cuvaj se kad nosis hranu od Brajlovica do policijske stanice , umalo te ne zgazih nedavno... :rol: :rol: :rol:
Cuj oni su protiv nas...Ne, ti uopste ne zivis u realnosti, niste vi protiv nas, vas klub je protiv regularnosti...
Pogledaj svoj post, pa ce ti se sve kazati, koliko ste nisko pali...
Zalosno
Po n-ti put, nisam Dokoljenko, **** mu misa :mrgreen:

A sto se tice savjeta da pogledam oko svoj post, nema problema, to sam bas uradio.

Ibrakovic i Dino Glava zavrsili titulu na stetu Zeljeznicara - check

Zeljeznicar se tackao za Zrinskim za titulu BP koji su tada faktkcki bili dio kluba pravili video kompilacije i pisali saopstenja o sudjenju, pazi sad, Zeljeznicaru - check

Ibro H ( jedan od boraca za pravdu u BiH fudbalu ) je delegirao Bandica da sudi tekmu Radnik - Zrinjski - check penal je docekan sa ekstazom medju pitarima, check.

Miad Delic ( cini mi se ) hodao po savezu i smijao nam se jer necemo dobiti licencu - check

Mi smo jadni, a vi kao niste, jel :bow:

Lezi sad i kmeci :urnebes:
:rol: :rol: :rol:

Ma dobro, nisi Dokoljenko, ali samo da te upozorim da se cuvas kad prelazis ulicu, dje bi Dokoljenka, pardon Mrmota na savjestio nosio... :rol: :rol:
Drugo, Dokoljenko je nekad vozio Skodu, ne znam koje ti auto imas... :rol: :rol: :rol:

De nam zivota ti postavi taj Maidov smijeh pa da se svi uvjerimo... :rol:

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 02 mar 2025, 07:40

Zapalise Ultrasi dvi ljiljanke za dan nezavisnosti :urnebes:
Dok smo mi progodno obilježjili dan ccc
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 mar 2025, 07:46

Virtu4l je napisao/la:
02 mar 2025, 01:40
Vanja8 je napisao/la:
02 mar 2025, 00:51

Da li Mirza Trbonja misli kao i vi ili je on bio predstavnik FKS u FSKS...
Mozda je spin da je bio protiv Colpe ili je spin da ste se javno ogradili i objavili kako to nisu sluzbena stajalista Zeljeznicara ?

Ogradio se jedan čovjek, predsjednik Skupštine koji je samoinicijativno napisao saopštenje "u ime kluba".
I onda je Zeljo kao normalan i veliki klub objavio saopstenje u kome se kao klub ogradjuje od samoinicijativnog saopstenja predsjednika Skupstine i podrzao svog delegata u FSKS ?

Ili nije ?

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Joj cirkusa, u Zelji ko god se docepa kompa moze da napise u ime kluba sta zeli... :rol: :rol: :rol:
Niti ce klub demantovata , niti ce snositi kakve sankcije... :tokralju:

Pa ovo nema ni u FK Miricina, pisi u ime kluba sta zelis koga briga... :urnebes:

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 02 mar 2025, 08:03

Mostarac1974 je napisao/la:
02 mar 2025, 06:02
slika

slika
Ovo je igrač ljudski vrlina pa kao takav zaslužuje da mu se noga polomi!
Nervozan si, razumijem.
Popisani ste duplo jučer jbga. Grupa ugasena, klub zgazen
Izdrži

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 02 mar 2025, 08:10

GoskGabela je napisao/la:
02 mar 2025, 07:40
Zar ne znaš kako je nedavno gorila njihova Tzv hr hb. Neko ko je ugašen prije pola godine ne može uraditi ništa to ti je valjda jasno. Tvoj dedo koji je umro ne može ustat i tebi samar opalit, nažalost. I navijaš za pravi klub gabelu koja slavi nezavisnost i obilježava je, te kaže da druge domovine nemaju a ne kao ovaj medjugorski isprdak koji nigdje nije objavio za nezavisnost al to je njihova bruka
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 02 mar 2025, 08:13

Kako pickasto saopstenje Veleza,nije ni cudo sto ove dvije rezimske prcije kradu tako ocigledno.Ljudi nikakvog pritiska nemaju.A najbolji primjer je bilo proslo kolo u Tuzli,kad nas je onaj debil krao,a 300 ljudi na tribinama , sta se moze sa toliko malim brojem ljudi.
I ove sarajlije smorise temu **** ih i Zeljo i Sarajevo i ko je veci mitoman .

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 02 mar 2025, 08:14

rodjak je napisao/la:
02 mar 2025, 05:36

:wtf: :roll:

ruka br 2

vidi li iko faul Haskica ovdje ? :shock:
Tu sam napisao odmah da je cist penal za Velez ! Nikakvog faula ondje nema.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 02 mar 2025, 08:21

opalaopala je napisao/la:
02 mar 2025, 08:10
Zar ne znaš kako je nedavno gorila njihova Tzv hr hb. Neko ko je ugašen prije pola godine ne može uraditi ništa to ti je valjda jasno. Tvoj dedo koji je umro ne može ustat i tebi samar opalit, nažalost. I navijaš za pravi klub gabelu koja slavi nezavisnost i obilježava je, te kaže da druge domovine nemaju a ne kao ovaj medjugorski isprdak koji nigdje nije objavio za nezavisnost al to je njihova bruka
Jbga boli te, i treba sa pravom.
Ne znam u povijesti navijačke scene u svijetu da je netko drugom uzeo sve ama baš sve zastave. Pišanje žestoko.
Samo ispadate smiješni, upadnete u stan vežete i prebijete momka i sad je na intenzivnoj, bore mu se za život.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 02 mar 2025, 08:26

02 mar 2025, 08:21
Ne znam u povijesti navijačke scene u svijetu da je netko drugom uzeo sve ama baš sve zastave. Pišanje žestoko.
Samo ispadate smiješni, upadnete u stan vežete i prebijete momka i sad je na intenzivnoj, bore mu se za život.
Jes vala ne zna se u povijesti navijačke scene da su “navijači” u 3h ujutro upali u kuću i krali po istoj. Kakav momak bolan laž, kamatari ga prebili dužan Bogu i narodu , kocka i droga skupa kombinacija. Pozdrav za gabelu i južni dio države Bosne, kako gabeljani kažu druge domovine nemamo a žive u pograničnom prostoru a ovi medjugorci navijaju da su neki drugi udaljeni 60 km od granice, vi ste spika oni su truba
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 mar 2025, 08:34

Semper je napisao/la:
02 mar 2025, 00:21
Kad su Želji oteli titulu fantomskim penalom za Zrinjski u Bijeljini, svi ste likovali... Meni kao nekome ko navija za Želju je užitak gledati ovo sto se dešava...
Da ste uzeli bod Sarajevu i pobijedili Krupu, ništa vas taj penal nebi poremetio. A tada su zbog vas suspendovali 7 sudija.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 02 mar 2025, 08:35

02 mar 2025, 08:26

Jes vala ne zna se u povijesti navijačke scene da su “navijači” u 3h ujutro upali u kuću i krali po istoj. Kakav momak bolan laž, kamatari ga prebili dužan Bogu i narodu , kocka i droga skupa kombinacija. Pozdrav za gabelu i južni dio države Bosne, kako gabeljani kažu druge domovine nemamo a žive u pograničnom prostoru a ovi medjugorci navijaju da su neki drugi udaljeni 60 km od granice, vi ste spika oni su truba
Lazes sam sebe, a i pokazuje kakav si čovjek. Ne daj Boze da je netko tvoj tako završio, ne bi tako pisao.
Koristite iste metode isti ste i jedni i drugi.

Btw. Pitaj dede jel živio u juznoj bosni ili Hercegovini, a hija zekane podveleski. Krize identiteta vas ne pušta :urnebes:
Zadnja izmjena: GoskGabela, dana/u 02 mar 2025, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 02 mar 2025, 08:35

Sva rasprava Želje i Sarajeva, je "da komšiji crkne krava", i nadam se da će biti gore po tom pitanju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 02 mar 2025, 08:39

02 mar 2025, 08:35
02 mar 2025, 08:26

Lazes sam sebe, a i pokazuje kakav si čovjek. Ne daj Boze da je netko tvoj tako završio, ne bi tako pisao.
Koristite iste metode isti ste i jedni i drugi.

Btw. Pitaj dede jel živio u juznoj bosni ili Hercegovini, a hija zekane podveleski. Krize identiteta vas ne pušta :urnebes:
Kada koristiš belo, alkohol i kocku zivis na rubu života. Nekad se kliznes pa udariš u rub, al život je takav ne možeš vazda kako ti hoćeš, pita se i neko drugi.
Neću ništa protiv tebe i tvog kluba vi ste pravi bosancerosi slavite sve praznike i ne prizivate neke druge države, a živite u pograničnom prostoru sto je veoma rijetkost. Imam protiv ovih sto su dosta udaljeni od granice, a ništa ne obilježavaju i prizivaju nakve druge države u prošlosti poznate pod okupatore i agresore. Respekt za gabelu, herojsko bosansko selo.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, Tatamata1946 i 13 gostiju.