Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 apr 2011, 08:16

delija je napisao/la:Haj nakon Cocalica da pocnemo gurati i neke druge igrace :).Evo ga pljunuti Rahimic :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce aBd ubrzo biti i iz Rusije kakav video
Barem ima više kose :lol:
slika
Čelik Zenica 1945

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 apr 2011, 10:33

Bunozu treba, kad ozdravi, pozvati i dati mu minutu u zvanicnoj utakmici.
I onda ga otpisati zauvjek.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 12 apr 2011, 10:40

Principatus je napisao/la:Bunozu treba, kad ozdravi, pozvati i dati mu minutu u zvanicnoj utakmici.
Slazem se :mrgreen:

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 12 apr 2011, 10:42

Principatus je napisao/la:Bunozu treba, kad ozdravi, pozvati i dati mu minutu u zvanicnoj utakmici.
ako je zaista izjavio a uopste me ne bi cudilo da jeste,onda potpisujem :D medjutim uvijek volim procitati izvornu vijest,a nikako je ne mogu naci na portalu sportskih novosti. Da li neko moze da nam nadje tu njegovu izjavu?

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 12 apr 2011, 10:52

bila je ranije slicna izjava za Wislin sajt koju je donekle Bunoza demantovao ali je to bilo prije poziva za A selekciju
a ako je sad izjavio onda mu ne treba dati ni 1 minutu a Hrvatsku moze i dalje da sanja jer i za njih je daleko od kvaliteta za repku

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 apr 2011, 11:00

Nimla_RZ je napisao/la:
delija je napisao/la:Haj nakon Cocalica da pocnemo gurati i neke druge igrace :).Evo ga pljunuti Rahimic :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce aBd ubrzo biti i iz Rusije kakav video
Barem ima više kose :lol:
slika
Ne mozes Zahu poredit sa Elvirom, bit ce ovaj daleko kvalitetniji od cele..
Rahimic nije dodao loptu naprijed od 25.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 apr 2011, 11:44

ako je bunoza zaista izjavio ovo treba ga otpisati za sva vremena pa makar bio i ferdinand u buducnosti. skutor ostaje skutor..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 12 apr 2011, 12:25

Nema sta, ruzno zvuci. No treba imati u vidu da je i od nas totalno zapostavljen, a mozda mu se ipak trebala malo veca prilika pruziti... Takodjer treba imati u vidu i taj faktor stampe, koja uvijek pokusava da dodatno napumpa izjave... Dakle, ne mora ovo sto je izjavio biti bukvalno ovako... Vjerujem i da nije, no moguce je da je izjavio da on teoretski ima pravo da nastupa za Hrvatsku, a da su onda ovi jos nakamarali ostalo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 apr 2011, 13:53

Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 12 apr 2011, 14:37

Upravo tako, slažem se s tim. Ionako je igrao za mladu repku samo da se proda u neki bolji klub.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2011, 16:31

Davno sam vec pisao da Bunoza i prije naginjao na ''tamnoputukockastu'' ovcu.
Uostalom i Pape ga je procitao nakon vec jedne ture priprema.
Vranjes,Besic,Subasic i jos par njih su poslije toga opet pozvani.Ovog se odmah izgustiralo.Toliko mu o ''jakom''kvalitetu
Gledao sam ga u Poljskoj i mogu reci da je poznat i po jako puno kiksova.To su mu i navijaci Wisle prebacivali.
Kikser u defanzivi znaci losa karika koja shjebe kompletan lanac.
Jos plus go-vno je je izgleda vjerovatno isplivalo na povrsinu i pokazao pravo svoje lice.
Tako da siroko mu toplo polje,ako ima istine u ovom zadnjem intervju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 12 apr 2011, 21:39

Evo kod nas u Slobodi se govori o Borogovcu momku koji je trenutno u Njemačkoj u niželigašu ,a već se nametnuo Bielefeldu kao ima i još bundesligaša koji su bacili oko.Momak je ljevak na svim pozicijama može da igra i kažu da je na probi rasturao.Znam samo da je bio najbolje dijete Slobode,ali nije imao dobru zaleđinu i sad ga je uzeo nijemac .Bio je igrač Slavena,njihov najbolji igrač i odatle su ga uzeli.Kažu da igra beka i srednjeg veznog i da je već dosad dao tri gola i imao 11 asistencija.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 apr 2011, 21:43

deset je napisao/la:Evo kod nas u Slobodi se govori o Borogovcu momku koji je trenutno u Njemačkoj u niželigašu ,a već se nametnuo Bielefeldu kao ima i još bundesligaša koji su bacili oko.Momak je ljevak na svim pozicijama može da igra i kažu da je na probi rasturao.Znam samo da je bio najbolje dijete Slobode,ali nije imao dobru zaleđinu i sad ga je uzeo nijemac .Bio je igrač Slavena,njihov najbolji igrač i odatle su ga uzeli.Kažu da igra beka i srednjeg veznog i da je već dosad dao tri gola i imao 11 asistencija.
Zaboravio si reci da igra u osmoj ligi... :roll:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 12 apr 2011, 22:09

bosanac723 je napisao/la:
deset je napisao/la:Evo kod nas u Slobodi se govori o Borogovcu momku koji je trenutno u Njemačkoj u niželigašu ,a već se nametnuo Bielefeldu kao ima i još bundesligaša koji su bacili oko.Momak je ljevak na svim pozicijama može da igra i kažu da je na probi rasturao.Znam samo da je bio najbolje dijete Slobode,ali nije imao dobru zaleđinu i sad ga je uzeo nijemac .Bio je igrač Slavena,njihov najbolji igrač i odatle su ga uzeli.Kažu da igra beka i srednjeg veznog i da je već dosad dao tri gola i imao 11 asistencija.
Zaboravio si reci da igra u osmoj ligi... :roll:
Nebitno je u kojoj je ligi,ako su te istinite informacije,koliko ima godina,koja pozicija,kako se zove momak???
Rotor Volgograd...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 apr 2011, 22:10

kimbo je napisao/la:Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
Ih od kad ja "trubim" da nam fali bas jedan Mahmutovic zbog brzine i lucidnosti,pa ga na krilo baciti a sa druge strane Lulic...Gdje bi nam kraj bio...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 apr 2011, 09:00

kimbo je napisao/la:Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
Reci to Sušiću, Aidin ne igra u "jakoj" ligi kao ostali ;)
Ovi iz Lige petice svakako zaslužuju prvu postavu, al da Mahmutović nikad ne dobije poziv, barem da se proba, smiješno...
Čelik Zenica 1945

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 apr 2011, 09:25

Nimla_RZ je napisao/la:
Ovi iz Lige petice svakako zaslužuju prvu postavu, al da Mahmutović nikad ne dobije poziv, barem da se proba, smiješno...
Lik je u U-21 pravio dar mar, ne znam bil se usudio reci da je bio bolji od Dzeke u repci.. Al uglavnom je zvrk, i on i Vrsajevic-sta je s njim :?:

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 13 apr 2011, 11:03

L_blancos je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Lik je u U-21 pravio dar mar, ne znam bil se usudio reci da je bio bolji od Dzeke u repci.. Al uglavnom je zvrk, i on i Vrsajevic-sta je s njim :?:
Bio Vrsho u Tesnju prije 15-20 dana, igra i sad u Slovackoj, za Tatran Prešov. Pred kraj sezone ce mozda preci u Hajduk. Nista nije sigurno... Ugl. znam da je puno pao u formi ;) :(
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 13 apr 2011, 12:31

Ti BOSANAC trebaš malo učiti o fudbalu kao i pravilima fudbala,a bogami i kulture.Ja sam samo iznio svoje mišljenje
jer vrlo dobro poznajem momka,a u ostalom imaš njegove video snimke pa vidi o kome se radi prije nego tako komentarišeš.
Bravo za DEMIRA.Zar je bitno gdje neko igra ako je on dobar igrač,a još mlad.Ako možda nisi znao iz lige u kojoj Borogovac igra je Klose,Rost,i većina reprezentativaca njemačke pošla,a znajući Borogovca kvalitete uvjeren sam da će i on krenuti njihovim stopama.Ovo pišem iz razloga što je mali bio u-17;u-19,reprezentativac ,a onda kada nije imao zaleđinu dobru i nije htio da bude mučenik menadžera Tk-a,netrebaš nam itd,kao i većina naše djece.
Mislim da je samo dovoljno reći da je Borogovac bio kapiten Husejnoviću,pa vi skontajte jesam li u pravu,a u ovoj državi ako nemaš koga da te gura možeš i propasti nikog nije briga.Zato smo tu gdje smo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 apr 2011, 19:38

STEVIE je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:...što znači da može promjeniti sportsko državljanstvo.. :D
Naravno.
Samo da ne ispane pi***, ko i onaj janez Vukcic.
sve su to picketine, pocevsi od majmuna handanovica pa nadalje do bacinovica i slicni njemu..
Ne znam zasto su pi cke ako su odlucili da igraju za drzavu u kojoj su rodjeni i u kojoj su odrasli...Vuckica znam iz vidjena a od Samira Handanovica znam i tetku(mislim da je tetka?) i sestru, tetka mu radi kao profesorica na Fuzinama (naselje u Ljubljani, odakle je i Samir) a sestra mu zivi par blokova dalje od mog frenda.
Uglavnom, oni su rodjeni i odrasli tu, svaki dan bili okruzeni Slovencima, u kuci govore slovenski itd. Uglavnom, ne znam zasto bi se Handanovic (iako Slovenci stalno napominju da je Bosanac) trebao da se stidi sto je odabrao Sloveniju?
Da je odabrao BiH, svaka cast, a i ovako niko mu nema pravo zamjeriti. Poceo je na Slovanu, prosao kroz trnje i kamenje(kao i Dzeko, npr,mada malo lakse) da bi uspio, uz njega su bili porodica i drugovi, koji su skoro 90% Slovenci i zasto bi bio sup ak i odabrao drugu zemlju?
Opet, napominjem, da je odabrao BiH bilo bi dobro, al' zadnji ste koji mu mozete zamjeriti.
Covjek se mozda osjeca slovencem, al' je ljudina i nije napuhana zvijezda, iako bez konkurencije je najbolji golman sa prostora ex yuge i vjerovatno ce na ljeto napustiti Udinese.
Valjda smo dovoljno pametni da sami za sebe nesto napravimo, a ne cekati druge drzave da nam daju gotov proizvod.
Ne kazem, ako se neko rodio u BiH pa otisao u dr. drzavu, tam odrast'o, al' ocekivat da drugi rade za nas , smijesno. Ta, nismo toliko glupi.

Ima Zahirovic, ima Subasic, Visca,Vranjes,Handzic svi su relativno mladi i imaju buducnost, osim ako sami sebe ne pokopaju.
Eto nam 4 nova igraca, uz one koji se osjecaju Bosancima i pristanu igrati za BiH imat cemo sjajnu repku.
I da, i Papac je govorio u jednom intervijuu i upotpunosti se slazem sa njim, nama ne trebaju patrioti, nama trebaju profesionalci.
Jbsh ti ekipu sastavljenu iz BH lige, ako imas 11 igraca koji igraju u ligama 5-ce, zapitajte se ko ce pobijediti?
Stoga, svako ko je kvalitetan i moze pomoci BiH dobro je dosao. Vjerujem, da igraci i ne misle kad izadju na teren ko su ,sta su i za koga igraju, jer igraju ono sto vole i nastoje u tome uzivat i dati sve od sebe.
Od mene toliko.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, izdzezveubrazil i 32 gosta.