Barem ima više kosedelija je napisao/la:Haj nakon Cocalica da pocnemo gurati i neke druge igrace.Evo ga pljunuti Rahimic
![]()
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce aBd ubrzo biti i iz Rusije kakav video

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Barem ima više kosedelija je napisao/la:Haj nakon Cocalica da pocnemo gurati i neke druge igrace.Evo ga pljunuti Rahimic
![]()
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce aBd ubrzo biti i iz Rusije kakav video

Slazem sePrincipatus je napisao/la:Bunozu treba, kad ozdravi, pozvati i dati mu minutu u zvanicnoj utakmici.
I onda ga otpisati zauvjek.
ako je zaista izjavio a uopste me ne bi cudilo da jeste,onda potpisujemPrincipatus je napisao/la:Bunozu treba, kad ozdravi, pozvati i dati mu minutu u zvanicnoj utakmici.
Ne mozes Zahu poredit sa Elvirom, bit ce ovaj daleko kvalitetniji od cele..Nimla_RZ je napisao/la:Barem ima više kosedelija je napisao/la:Haj nakon Cocalica da pocnemo gurati i neke druge igrace.Evo ga pljunuti Rahimic
![]()
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce aBd ubrzo biti i iz Rusije kakav video![]()
Upravo tako, slažem se s tim. Ionako je igrao za mladu repku samo da se proda u neki bolji klub.Principatus je napisao/la:Bunozu treba, kad ozdravi, pozvati i dati mu minutu u zvanicnoj utakmici.
Zaboravio si reci da igra u osmoj ligi...deset je napisao/la:Evo kod nas u Slobodi se govori o Borogovcu momku koji je trenutno u Njemačkoj u niželigašu ,a već se nametnuo Bielefeldu kao ima i još bundesligaša koji su bacili oko.Momak je ljevak na svim pozicijama može da igra i kažu da je na probi rasturao.Znam samo da je bio najbolje dijete Slobode,ali nije imao dobru zaleđinu i sad ga je uzeo nijemac .Bio je igrač Slavena,njihov najbolji igrač i odatle su ga uzeli.Kažu da igra beka i srednjeg veznog i da je već dosad dao tri gola i imao 11 asistencija.
Nebitno je u kojoj je ligi,ako su te istinite informacije,koliko ima godina,koja pozicija,kako se zove momak???bosanac723 je napisao/la:Zaboravio si reci da igra u osmoj ligi...deset je napisao/la:Evo kod nas u Slobodi se govori o Borogovcu momku koji je trenutno u Njemačkoj u niželigašu ,a već se nametnuo Bielefeldu kao ima i još bundesligaša koji su bacili oko.Momak je ljevak na svim pozicijama može da igra i kažu da je na probi rasturao.Znam samo da je bio najbolje dijete Slobode,ali nije imao dobru zaleđinu i sad ga je uzeo nijemac .Bio je igrač Slavena,njihov najbolji igrač i odatle su ga uzeli.Kažu da igra beka i srednjeg veznog i da je već dosad dao tri gola i imao 11 asistencija.
Ih od kad ja "trubim" da nam fali bas jedan Mahmutovic zbog brzine i lucidnosti,pa ga na krilo baciti a sa druge strane Lulic...Gdje bi nam kraj bio...kimbo je napisao/la:Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
Reci to Sušiću, Aidin ne igra u "jakoj" ligi kao ostalikimbo je napisao/la:Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
Lik je u U-21 pravio dar mar, ne znam bil se usudio reci da je bio bolji od Dzeke u repci.. Al uglavnom je zvrk, i on i Vrsajevic-sta je s njimNimla_RZ je napisao/la:Reci to Sušiću, Aidin ne igra u "jakoj" ligi kao ostalikimbo je napisao/la:Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
Ovi iz Lige petice svakako zaslužuju prvu postavu, al da Mahmutović nikad ne dobije poziv, barem da se proba, smiješno...
Bio Vrsho u Tesnju prije 15-20 dana, igra i sad u Slovackoj, za Tatran Prešov. Pred kraj sezone ce mozda preci u Hajduk. Nista nije sigurno... Ugl. znam da je puno pao u formiL_blancos je napisao/la:Lik je u U-21 pravio dar mar, ne znam bil se usudio reci da je bio bolji od Dzeke u repci.. Al uglavnom je zvrk, i on i Vrsajevic-sta je s njimNimla_RZ je napisao/la:Reci to Sušiću, Aidin ne igra u "jakoj" ligi kao ostalikimbo je napisao/la:Gledam ona video od Mahmutovica sto je netko postavio na predhodnoj strani i momak je veoma zanimljiv. Ne znam koliko je potencijal ali mi onakvog igraca nemamo ono nama fali. Lagan i brz.
Ovi iz Lige petice svakako zaslužuju prvu postavu, al da Mahmutović nikad ne dobije poziv, barem da se proba, smiješno...
Ne znam zasto su pi cke ako su odlucili da igraju za drzavu u kojoj su rodjeni i u kojoj su odrasli...Vuckica znam iz vidjena a od Samira Handanovica znam i tetku(mislim da je tetka?) i sestru, tetka mu radi kao profesorica na Fuzinama (naselje u Ljubljani, odakle je i Samir) a sestra mu zivi par blokova dalje od mog frenda.STEVIE je napisao/la:sve su to picketine, pocevsi od majmuna handanovica pa nadalje do bacinovica i slicni njemu..Goalgetter je napisao/la:Naravno.vOluMme je napisao/la:...što znači da može promjeniti sportsko državljanstvo..
Samo da ne ispane pi***, ko i onaj janez Vukcic.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Iceplayer i 25 gostiju.