FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponovo se prvo poluvrijeme trazimo, nedefinisano, dosta nervozno i neucinkovito. Drugo poluvrijeme ponovo ubojito, totalno drugi zadaci, kao da smo sa 30% presli na 120% i to se dogadja skoro svaku utakmicu.
Sta se dogodi u svlacionici ne znam.
Danas nismo preskakali vezni red, vjerovatno zbog butica na kojeg su isle te duge lopte, danas si morao kroz sredinu igrati jer si imao igrace za to (odsustvo mehmedovica), nije to islo kako je zekic zamisljao ali vazno da ga nismo primili.
Sve u svemu ja prezadovoljan. Gulishi kapitenska da ga prodamo za 5mil, a onda je zacementirati kod Renata, kakav igrac ljudi moji!
Nema adaptacije, nema "treba mu vremena", kad platis igracinu i dobit ces je, a ne polovnjake na zalasku karijere!
Sta se dogodi u svlacionici ne znam.
Danas nismo preskakali vezni red, vjerovatno zbog butica na kojeg su isle te duge lopte, danas si morao kroz sredinu igrati jer si imao igrace za to (odsustvo mehmedovica), nije to islo kako je zekic zamisljao ali vazno da ga nismo primili.
Sve u svemu ja prezadovoljan. Gulishi kapitenska da ga prodamo za 5mil, a onda je zacementirati kod Renata, kakav igrac ljudi moji!
Nema adaptacije, nema "treba mu vremena", kad platis igracinu i dobit ces je, a ne polovnjake na zalasku karijere!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Pobjedi se ne gleda u zube
Gulisa nam je sve
Velez bez Hrkaca
Gulisa nam je sve
Velez bez Hrkaca
Prestanite hraniti trolove i otići će sami. Kad već moderacija ne želi da radi svoj posao. 
Zekić reče da je Gordezijan izašao iz povrede koljena i fa je igrač sprinta.
- feniksptica
- Kontakt:
7.5, zna on i boljehazarder je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:20Odučili ubice od fudbala al' ne htjede u gol, 3:0 realan rezultat. Gojković i Bubanja su najbolji igrači lige na svojim pozicijama i to debelo.
Da džaba ne listam, pretpostavljam da se Zekić tjerao prvo poluvrijeme, samo mi recite koliko je moj brat Historičar pjenio na početni sastav od 0 do 10?![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
ventilateur
- Kontakt:
Dr mr Renato Gojkovic.
Dajte liku kapitensku odmah 
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Aposlutno, ne treba davati povoda za dalju diskusiju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
ne valja Zeki, ne valja Guli vracajte Varesanovica Mirzu dok nismo izginuli
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pisao sam prije 15ak dana, covjek je skoro operaciju imao i prosto nije spreman, oporavlja se i polahko ulazi u ritam. Glupo je reci ali su ogromne sanse da obnovi ozlijedu u ovakvoj ligi i ocajnim terenima. Ili ce ga neki herera bezobrazno udariti ili ce sam po ovim oranicama nastradati. Nema 3 dobra terena u BiH.
Zekic se zeznuo sa Buticem tako da nece rizikovati da izgubi i gruzijca.
Kyeremeh najopasniji kad igra ono što i igra u suštini.
Gojković samo nek ga zdravlje posluži i čovjeku dat sve što poželi da završi karijeru kod nas, on može dobrih 5-6 sezona odigrat.
Guli...šta više reći, Bog zna da li ćemo ikad više imati ovakvog igrača.
Kuprešak strašan večeras, od borbe do znanja.
Bravo Saraj'vo, idemo dalje.
Gojković samo nek ga zdravlje posluži i čovjeku dat sve što poželi da završi karijeru kod nas, on može dobrih 5-6 sezona odigrat.
Guli...šta više reći, Bog zna da li ćemo ikad više imati ovakvog igrača.
Kuprešak strašan večeras, od borbe do znanja.
Bravo Saraj'vo, idemo dalje.
MNON
-
Mostarac45
- Kontakt:
Bujrum u mostar sljedeci vikend da pokazemo sta je derby BiH, ako bude u vrijeme iftara ne sekirajte se organizivat ce se nesto da vam buds dopusteno unos hrane i pica ili ce se obezbjediti hrana i pice, 
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Dobri brataMostarac45 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 23:18Bujrum u mostar sljedeci vikend da pokazemo sta je derby BiH, ako bude u vrijeme iftara ne sekirajte se organizivat ce se nesto da vam buds dopusteno unos hrane i pica ili ce se obezbjediti hrana i pice,![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
sirferguson
- Kontakt:
Imam pitanje. Sta nam je sa onim jos jedinim napadacem sto je dosao, Gulijev zemljak?
Svaka cast SŠ i kondicionim trenerima kako su spremili igrace...
Onoliko trke, jurnjave, presinga i u 93 minuti ih pogledas i imas osjecaj kao da su mogli jos jednu tekmu odigrati...
Dok ovi svi automatizmi i sistemi nalegnu, moze se reci da Zekic formira stroj...
Siroki pod Klafuricem je predobra ekipa, proslo kolo su bas doslovno pregazili Zrinju i samo zahvaljujuci jos toj neuigranosti nisu ih uzeli...
Niko ovako nece nadigrati Siroki kao sto smo mi veceras uradili, ova ekipa njihova ima i glavu i rep...
Onoliko trke, jurnjave, presinga i u 93 minuti ih pogledas i imas osjecaj kao da su mogli jos jednu tekmu odigrati...
Dok ovi svi automatizmi i sistemi nalegnu, moze se reci da Zekic formira stroj...
Siroki pod Klafuricem je predobra ekipa, proslo kolo su bas doslovno pregazili Zrinju i samo zahvaljujuci jos toj neuigranosti nisu ih uzeli...
Niko ovako nece nadigrati Siroki kao sto smo mi veceras uradili, ova ekipa njihova ima i glavu i rep...
Koliko opasnije izgledamo ulaskom Krdzalica, od svih veznjaka jedni je on zna podvalit prema naprijed. Samo jos da nadodje i sto prije u prvoj da ga gledamo.
Ako se ne varam 3 U-21 igraca su zavrsila utakmicu? Veliko Sarajevo
Ako se ne varam 3 U-21 igraca su zavrsila utakmicu? Veliko Sarajevo
Ja ne mogu da vjerujem kako se ovdje pojedinci mogu uopšte nazivati navijačima Sarajeva. Da se ja pitam, zabranio bi vam komentarisanje skroz (ili bi vas banovao, lagano).
Što se tiče utakmice, mogu biti zadovoljan.
Uzmite u obzir da je ova lištica neki dan igrala sa kamenjarima i, u najmanju ruku, trebali su pobjediti tu utakmicu. To je dovoljan pokazatelj koliko je ovo druga lištica od one iz prve utakmice kad je bilo 3:3. Klafurić je napravio dobru ekipu.
Uzmite u obzir da smo u jednom trenutku imali 3 U21 igrača (Mujkić, Krdžalić & Mehmedović) u prvih 11.
Keremeh je večeras odigrao najbolju utakmicu kako je došao kod nas. Aferim Kera!
Lištica jedan šut u okvir gola za 90+ minuta. Pametnom dosta.
Ne znam što se toliko žalite da je bilo hladno, meni nije uopšte.
(uz adekvatnu opremu; duge gaće, kapa, zimska jakna).
Što se tiče utakmice, mogu biti zadovoljan.
Uzmite u obzir da je ova lištica neki dan igrala sa kamenjarima i, u najmanju ruku, trebali su pobjediti tu utakmicu. To je dovoljan pokazatelj koliko je ovo druga lištica od one iz prve utakmice kad je bilo 3:3. Klafurić je napravio dobru ekipu.
Uzmite u obzir da smo u jednom trenutku imali 3 U21 igrača (Mujkić, Krdžalić & Mehmedović) u prvih 11.
Keremeh je večeras odigrao najbolju utakmicu kako je došao kod nas. Aferim Kera!
Lištica jedan šut u okvir gola za 90+ minuta. Pametnom dosta.
Ne znam što se toliko žalite da je bilo hladno, meni nije uopšte.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Naravno bratski...Mostarac45 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 23:18Bujrum u mostar sljedeci vikend da pokazemo sta je derby BiH, ako bude u vrijeme iftara ne sekirajte se organizivat ce se nesto da vam buds dopusteno unos hrane i pica ili ce se obezbjediti hrana i pice,![]()
Dole se uvijek osjecamo kao da smo na Kosevu, a i vi, nadam se, kad dodjete u SA kao da ste u Mostaru
Pa to je odavno jedini i pravi derbi BiH
Bice tesko sa Velezom, shodno sastavu koji ima Buz pravi top ekipu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta li je onim levatima iz Levskog prolazilo kroz glavu kad su se odlucili da posalju 250k za njega
Stvarno perverzija od igraca,ne pamtim da smo ikada imali nesto slicno.Bit ce mi neizmjerno zao kada ode iako cemo fino zaraditi.
Ne bi ja rekao da je on sebican nego da nema s kim igrati.Kome da dadne,Turkesu?Pucaj Guli ne razmisljaj
Fuli on nesto ali iskupi se.Da zabije 9/10 sansi ne bi bio igrac Sarajeva nego Reala.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 mar 2025, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Igra nije baš na zavidnom nivou, naročito u prvom dijelu, zato je bilo važno uzeti bodove. Mogla se ovjeriti pobjeda ranije da ne strepimo do kraja ali suma sumarum zadovoljan sam.
Odljepiti se konama, eventualno pritisnuti borca pa u trećem dijelu rasterećenije igrati.
Odljepiti se konama, eventualno pritisnuti borca pa u trećem dijelu rasterećenije igrati.
- jurisicduska
- Kontakt:
Imas na presu jedino relevantno mišljenje tj Zekicevo.sirferguson je napisao/la: ↑02 mar 2025, 23:23Imam pitanje. Sta nam je sa onim jos jedinim napadacem sto je dosao, Gulijev zemljak?
Nije prošao Bazične pripreme a kaže da je igrač dubine (u prevodu puno trci, otvara, agresivan na prostor) ne želi rizikovati povredu njegovu , uvodit će ga pomalo u ritam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.