Malo iznad se smijes na moj komentar da je jedina taktika vrsiti presing i onda traziti gulija da rijesava utakmicu a sad napises ovo?Vanja8 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:29Slazem se ja sa tvojim vidjenjem, ali Guli zna ligu, Guli zna da svi igraci igraju za njega da podeblja golove i da cijena raste...ajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:19Bgm brate ne znam šta bih ti rekao, ali moj stav je drugačiji.
Možda ćemo mi i uzeti te pare, ali on ako želi transfer u neku baš ozbiljnu ekipu on debelo mora poraditi na sebi. Prvo zbog finishinga a onda zbog sebičnosti. Malo je to neukusna tema, jer na pogon njega igramo i čovjek zabija, ali par utakmica unazad vrati film i vidjet ćeš koliko čistih zicera on nije zabio.
Ovdje to i može proći, ne zabiješ pa protivnik nema kvalitet da te kazni iz neke tranzicije ili postavljenog napada, ali u ozbiljnim ligama i klubovima svi ovi njegovi promašaji se plaćaju gubljenjem bodova.
Ne kažem da treba sve zabiti naravno, Haland kosta 100 milki dolara pa maši zicer, ali ovo sto Guli promašuje fakat je puno. Bar po mom mišljenju, a da Bog da on u Arsenalu završio.
I dosta je sebičan, ozbiljni klubovi neće da im ekipa i konačni rezultat trpe zarad nabijanja statistike jednog igrača.
Jednostavno nekad te ide , nekad stane...
Neke je utakmice rijesavao sa dva gola iz dvije sanse, veceras iz 5, a 1 gol...
Malo je tu i do koncentracije, malo i do zelje, ali on je masina i neka ga, danas je 4 masio, jednu pogodio,na slijedecoj bi moglo 2 iz 2...
Jbg vanja