Pa nece samo zeljo profitirati nego i reprezentacija, sigurno je i Celiku dobro dosao poziv pri transferu u lens. Ne treba biti problem da se pomogne mladom igracu pogotovo iz nase lige ko zna gdje moze biti za par godina. Nemas nista od Hadzikica koji nije mogao braniti u Austriji tu je samo radi reda ovaj drugi bar ima nekog potencijala.dedo26 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:15A sta je s fora s tim hajpom oko treceg golmana, svakako nece vidit gola, jedino et mozda lakse ce se prodat pa ce Zeljo time profitirat.
Opet dzbaa pravite haos oko spiska, kad ce svakako do pocetka meceva otpast cetiri igraca i uletit ce oba Denisa. Nema sanse da svi budu zdravi za tri sedmice. Kolasinac samo pitanje vremena kad ce se povrijedit, pa ce onda Hadzikadunic uletit. S druge strane, veznjaka ima nekolko, neki ce se povrijedit.
Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
-
- Kontakt:
Koja katastrofa, ne mogu da vjerujem. Huseinbasic i Hadzikadunic na rezervnom a Saric i Mujakic na glavnom. Htjeli smo Sergeja godinama i evo dobili smo….
Nevjerovatno ponizavanje Hadzikadunica. Frajer je uz Barisica nas najstandardniji stoper, odigrao je najvise minuta i bas takav nam treba u reprezentaciji. Ja mu se vise ne bih odazvao da mi je babo rodjeni. Hadziahmetovica nema ni na besmislenom prosirenom spisku, iako igra i u boljem klubu i na 10x vecem nivou od Basica, Sarica, Burnica, Djakovca itd. Huseinbasic takodjer zasluzuje mjesto prije ovih spomenutih. U Rusiji se tek pocelo igrati, a Basic igra u klubu koji je vec ispao. Ako su to argumenti ispred Hadziahmetovica koji je u Besiktasu, onda...
Samo mi nije jasno sta su obilazili i gledali svi ovih mjeseci. Na spisku su ponovo 2 beka, od kojih je Gazibegovic poprilicno van forme i Dedic koji jos uvijek nije standardan u klubu. Ok sve, nek bude da su nam oni starteri, ali ko ce ih mijenjati? - Mujakic?! Kolasinac je stoper, ali i da uzmemo u obzir da moze igrati na beku, njegov dolazak je uvijek veliko pitanje. Ne mogu da vjerujem da se Jasic nije kontaktirao i pozvao, pogotovo sad kad igra standardno i dobro. Takodjer, na spisku je i jedno jedino krilo - Memic, koji je prvi put tu i tesko je ocekivati od momka da razvali na svom debiju. Doduse, potpuno sam zaboravio da nama ne trebaju ni bekovi, ni vingbekovi, ni krila, mi imamo prejaku sredinu. Jarane moj, kad Saric i Hajradinovic izvrse presing, Rumunima ce pospadati sorcevi od straha... Ako vec nema Kulenovica, onda je trebao pozvati Tabakovica. Nista vise ni Bazdar nije odigrao u neuporedivo losijoj ligi. I takodjer se slazem da je Muftic trebao biti tu. Jeste treci golman najnebitnije ime na spisku, ali bas zbog toga je besmisleno zacementirati Hadzikica na spiskovima, a ovamo ne motivisati mladog momka da nastavi raditi jos jace. Mladji je od Osmana 5-6 godina i sigurno da je veca sansa da od njega hajrujemo u buducnosti.
Samo mi nije jasno sta su obilazili i gledali svi ovih mjeseci. Na spisku su ponovo 2 beka, od kojih je Gazibegovic poprilicno van forme i Dedic koji jos uvijek nije standardan u klubu. Ok sve, nek bude da su nam oni starteri, ali ko ce ih mijenjati? - Mujakic?! Kolasinac je stoper, ali i da uzmemo u obzir da moze igrati na beku, njegov dolazak je uvijek veliko pitanje. Ne mogu da vjerujem da se Jasic nije kontaktirao i pozvao, pogotovo sad kad igra standardno i dobro. Takodjer, na spisku je i jedno jedino krilo - Memic, koji je prvi put tu i tesko je ocekivati od momka da razvali na svom debiju. Doduse, potpuno sam zaboravio da nama ne trebaju ni bekovi, ni vingbekovi, ni krila, mi imamo prejaku sredinu. Jarane moj, kad Saric i Hajradinovic izvrse presing, Rumunima ce pospadati sorcevi od straha... Ako vec nema Kulenovica, onda je trebao pozvati Tabakovica. Nista vise ni Bazdar nije odigrao u neuporedivo losijoj ligi. I takodjer se slazem da je Muftic trebao biti tu. Jeste treci golman najnebitnije ime na spisku, ali bas zbog toga je besmisleno zacementirati Hadzikica na spiskovima, a ovamo ne motivisati mladog momka da nastavi raditi jos jace. Mladji je od Osmana 5-6 godina i sigurno da je veca sansa da od njega hajrujemo u buducnosti.
Ništa neobično, Huseinbašić je u zadnjih 6 utakmica rezerva. U dvije bez nastupa i jeste mu mjesto na širem spisku.
Hadžikadunić je u kazni i zato je na širem spisku. Po meni ga nije trebao nikako pozivati.
Hadžikadunić je u kazni i zato je na širem spisku. Po meni ga nije trebao nikako pozivati.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Mene zanima samo koliko Horozu plaća Barbarez, ovo je najofirnije botovanje otkad znam za ovaj forum.
-
- Kontakt:
Ne razumijem pozive Basicu i Saricu, nikad nista nisu pokazali.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Upravo tako.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:18ma nemam ja problem sa tim da kazem da nesto ne valja kad ne valja. svakom dam priliku i kroz klub i kroz sve sto pratim, ali kad je nesto sramota onda je sramota.
nakon odigranih ovih par kola i evo kroz sezonu, Muftic je zasluzio biti tu al i Osman je u padu forme al hajd to i nebitno. Mujakic ni pod razno, i samo da je Mujakica zovnuo naopako sada a da je sve postavio kako treba, opet bih rekao da je sramotno pozvati otpisanog covjeka u Partizanu.
Druga stvar je Hadzikadunic koji je morao biti na spisku ako si ga vec stavio "na cekanje". Saric nije standardan u Ceseni, ne postoji promil sanse na kojem se on moze naci na spisku.
Uglavnom, negativno iznenadjenje totalno a imao je sve preduslove da sastavi spisak da mu niko nista ne prigovori sto sam ja iskreno i ocekivao.
Bezveze te optuzuju i ovdje da nesto botujes, kao sto su ti na PLBiH srali tj. na temi Veleza, pa si bio u pravu za sve na kraju. Ja zelim Zeljeznicaru da se ugasi sutra, ali realno ako Muftic nije zasluzio poziv za tog treceg golmana, ko jeste. Pa oni bi primili peticu na derbiju bez njega. I naravno da je nebitan treci golman, nece minute dobiti svakako, ali jos ima poziva kojih nije trebalo biti, a nije pozvano igraca koje je trebalo pozvati.
Nesvhatljivo. Po automatizmu se zovu igraci na osnovu onoga sto su igrali prije sest mjeseci, godinu, dvije. Ne razumijem zasto Barba to radi. Necu reci da je nepotizam, ne vjerujem da je to, ali spisak je jednostavno los. Ovoj garnituri se moglo zamjerati svasta nesto, ali barem su po ovome radili dobar posao, zavrsavali igrace, pravili temelje za neke buduce kvalifikacije i onda ovako. Ne kontam. Ovu priliku ako prokockamo onda nas pisaj.
Jel moguće da je kockar opet dobio naređenje da pozove Hadžikića pored Muftića koji je najbolji golman lige?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- RollingPaper
- Kontakt:
Samo ove cvajtase poredat u rezervni spisak. Napokon nesto dobro
- PasodelMar
- Kontakt:
Neka brate, skocit ce nam za vrat opet i optuzit nas kako ne navijamo za reprezentacijuPasodelMar je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:48On i lobotomirani hurem, koji čeka izravan timing za kilometarski post pravde.
Nego, jesi li vidio da nam se ubica iz manile pridruzila.

- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mozda treba vrsiti pritisak na Mujakica kao sto smo na Civica pa i on odustane od repke.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Vama se nisam pridruzio ne bojte sefanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:50Neka brate, skocit ce nam za vrat opet i optuzit nas kako ne navijamo za reprezentacijuPasodelMar je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:48On i lobotomirani hurem, koji čeka izravan timing za kilometarski post pravde.
![]()
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma mora na ljeto klub mijenjati a partizan ga ne pusta djaba nece on odustati od nicegMilanMladenovic je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:52Mozda treba vrsiti pritisak na Mujakica kao sto smo na Civica pa i on odustane od repke.
-
- Kontakt:
Okej, de onda objasni poziv Tahirovica i Basica? Koliko su oni to minuta odigrali zadnja 3 mjeseca?
Pa to nam je veci kompliment od bilo cegakillafrommanilla je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:56Vama se nisam pridruzio ne bojte sefanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:50Neka brate, skocit ce nam za vrat opet i optuzit nas kako ne navijamo za reprezentacijuPasodelMar je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:48
On i lobotomirani hurem, koji čeka izravan timing za kilometarski post pravde.
![]()
![]()
![]()

P.S.- ova mnozina je podrazumjevala Pasodela i mene ali dobro, sta ocekivat od lika koji napise kako je Mujakic otpisan u Partizanu nevjestan da je 3 zadnje tekme igrao po 90 minuta.
Bolje reci, krampa ciji je max domet bhpl i zavrsis

Vidis koliko ne znas.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:46Ja zelim Zeljeznicaru da se ugasi sutra, ali realno ako Muftic nije zasluzio poziv za tog treceg golmana, ko jeste. Pa oni bi primili peticu na derbiju bez njega. I naravno da je nebitan treci golman, nece minute dobiti svakako, ali jos ima poziva kojih nije trebalo biti, a nije pozvano igraca koje je trebalo pozvati.
Muftic i ne treba da se odaziva ako ce ga pozivati da bude treci golman, cuj treci golman

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pa zar ne rece mijatovic da hoce da ga se rijese al da ga prodaju ne da ode dzaba iako je to njegov menadzer htiofanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:01Pa to nam je veci kompliment od bilo cega![]()
P.S.- ova mnozina je podrazumjevala Pasodela i mene ali dobro, sta ocekivat od lika koji napise kako je Mujakic otpisan u Partizanu nevjestan da je 3 zadnje tekme igrao po 90 minuta.
Bolje reci, krampa ciji je max domet bhpl i zavrsis![]()

mozda su ga u izlog stavili da se zajebe neko, sta mislis o tome, gore ne mogu dole takodjer ne mogu

nije, jbg, da budem s vama trebao bih bas oboliti a jos nisam hehe
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.