Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ostaje nada da će neka razumna Srbija isploviti poslije svega, jedino takva Srbija i može biti garant mira na ovim prostorima.
Ja sam pohađao srednju školu u kojoj su se skraćivali časovi tokom ramazana. Apsolutno ništa izgubili nismo, štaviše izlazili smo sa boljim znanjem od velike većine naših vršnjaka, što se i pokazalo na fakultetima koje smo upisali.
Naše obrazovanje ima mnogo većih problema od skraćivanja nastave, kao što kolega @H8Z7 reče, pri čemu bih prije svega naveo redundantni deveti razred.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Jel normalno da u Domu zdravlja pauza traje 90 punih minuta na djecijem a rade do 14 Sati sa pacjentima, 4,5 sata rade, 1,5 pauze, e gdje tu logika da mi je znati
GGMU
- RollingPaper
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Evo u Njemačkoj mogu napadači ipak biti Nijemci.
Pa realno ovo nema nigdje, sto je najtuznije, bruku ljudi sa djecom cekaju.
GGMU
Vau koja glupost od rasprave za skracene casove 
Kao sto netko napisa, dok god ne Bude skola i praksa bar 60-40 ako ne moze 50-50 nema od toga skolovanja nista.
Kao sto netko napisa, dok god ne Bude skola i praksa bar 60-40 ako ne moze 50-50 nema od toga skolovanja nista.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jbt sad gledam ovog u gracanici sa djetetom na pedijatriji. Zamisli ti ona njega pita oces toplomjer da izmjeris mu temp?! Pa moze to i kod kuce mater ti retardiranu, cemu vi sluzite?
1946-1987
- feniksptica
- Kontakt:
Lijep bilbord Sarajlije odsad docekuje u Lukavici...kad polete onaj jedan dan u trgovine jer im je 6 malo.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stvarno ne znam, prije sam sve mislio da nije do zdravstvenih radnika, da ih jednostavno nema, nije placen dostojno posao pa bjeze vani, ali ovo nije vise normalno.
GGMU
Prakse je sve manje i manje, ja kad sam isao u Elektrotehnicku skolu u Sarajevo, praksu smo imali 2 dana u sedmici po 5 casova plus cas tjelesnog. A sad kako sam vidio nema ni ta 2 dana, ali nisam 100% siguran.
GGMU
Mozda im je skraceno radno vrijeme, ko u skoli.
Evo vidim i ovi Madjari nesto izjavljuju, ovo mi sve lici na spasavanje brata Vucica, njemu treba neki incident nebi li se spasio od Studenata a Kosovo mu haman vise ne pali.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
ma ja kontam vise su nastavnici zakukali ne djeca
.. realno kad sam isao u srednji kakvo skracivanje bilo je kad si druga veliki odmor pomjeri kad pada iftar i to je to …

-
- Kontakt:
Raja izvinjavam se sto je ovo sto cu pitati off topic svega, ali ne znam gdje drugo da pisem, ovdje vas ima najvise
, zna li iko gdje u Sarajevu ima kupiti dobrih pivskih casa?

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne'a to veze, Đurić je spremio "specijalnu ramazansku ponudu" i oduševio kupcefeniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2025, 20:55Lijep bilbord Sarajlije odsad docekuje u Lukavici...kad polete onaj jedan dan u trgovine jer im je 6 malo.![]()
![]()

Jel jos nekom dosao sudski nalog za placanje televizije iz prahistorije, doslo nam kao nismo platili racun 2004/2005 godine.
Kad cujem argumente, jos sam sigurniji da idemo u propast gradeci drustvo u kojem ucimo omladinu da skola nije bitna i da se sistem moze mijenjati kako kome zatreba.
Samo poruka koja je time poslana je porazavajuca, da ne govorimo da je neko (pa makar i pogresno, Eto ti sa zavrsenom srednjom znas) propisao koliko vremena je potrebno da se obradi neko gradivo, a onda se malo predomislio jer ima pametnijeg posla, pa sebi prilagodio.
Da se razumijemo, ovi sto pricaju o raznim zanatima, ne znam, mozda zaista i jest dosta pola sata dnevno da postanes elektricar, konobar ili cnc operater, mozda ne treba ni toliko, nemam pojma, ne razumijem se. Ja sam govorio o pravoj skoli za osobe koje bi trebale nositi drustvo u buducnosti.
Samo poruka koja je time poslana je porazavajuca, da ne govorimo da je neko (pa makar i pogresno, Eto ti sa zavrsenom srednjom znas) propisao koliko vremena je potrebno da se obradi neko gradivo, a onda se malo predomislio jer ima pametnijeg posla, pa sebi prilagodio.
Da se razumijemo, ovi sto pricaju o raznim zanatima, ne znam, mozda zaista i jest dosta pola sata dnevno da postanes elektricar, konobar ili cnc operater, mozda ne treba ni toliko, nemam pojma, ne razumijem se. Ja sam govorio o pravoj skoli za osobe koje bi trebale nositi drustvo u buducnosti.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja imam Moju tv.Brzina interneta koja stoji u ugovoru nije ni priblizna onoj koju imam.Nakon hiljadu poziva izasao tehnicar i potvrdio da nije ni priblizna ta brzina i da nije moguća veća.Opet diskutovanje ili da smanje cijenu riješe problem taj ili dajem otkaz.Nakon zadnjeg poziva kazu mi vi imate dugovanja iz 2004 godine oko 500km kao kad to izmirim da mogu dati otkaz.2004 godine uopste nisam bio korisnik BH Telekoma.
Osobe sa trogodišnjom školom po tebi nisu nositelji društva? Šta bi da nema vozača? Ko bi namirnice vozio? Da nema frizera, CNC operatora, trgovaca. Ružna kategorizacija od jednog admina, a to što sam pisao potvrda je bila od profesora u srednjoj pa čak i na fakultetu od strane profesora sa pedagoške grupe predmeta, ali ipak jedan admin bolje zna.admin je napisao/la: ↑03 mar 2025, 23:14Kad cujem argumente, jos sam sigurniji da idemo u propast gradeci drustvo u kojem ucimo omladinu da skola nije bitna i da se sistem moze mijenjati kako kome zatreba.
Samo poruka koja je time poslana je porazavajuca, da ne govorimo da je neko (pa makar i pogresno, Eto ti sa zavrsenom srednjom znas) propisao koliko vremena je potrebno da se obradi neko gradivo, a onda se malo predomislio jer ima pametnije posla, pa sebi prilagodio.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 11 gostiju.