Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
ali kakva nonsalancija ovih "nasih", prica ide u fazonu Dodo ovo radi da bi imao sto bolju pregovaracku poziciju, pa sta jos vise treba da uradi, sve moguce crvene linije predjene, jos jedino preostaje da izvede naoruzane ljude na entitetsku liniju
5 dana nakon onakvog drzavnog udara, apsolutno nikakva reakcija, a dan za danom sve gori potezi i izjave, makar da procitas pokrenuta istraga protiv onih koji su glasali u NSRS, ako vec nece da ih momentalno hapse
ovo je (ne)drzava, kvazidrzava, ko je u to sumnjao ranije mogao se uvjeriti u ovih par dana
5 dana nakon onakvog drzavnog udara, apsolutno nikakva reakcija, a dan za danom sve gori potezi i izjave, makar da procitas pokrenuta istraga protiv onih koji su glasali u NSRS, ako vec nece da ih momentalno hapse
ovo je (ne)drzava, kvazidrzava, ko je u to sumnjao ranije mogao se uvjeriti u ovih par dana
Don't believe the hype.
Pa gdje su sda guzije ? Oni su jedina državotvorna stranka, svi ostali su izdajnici. Evo im prilike da se dokažu, neka organizuju nešto. Nije valjda da im je sva armija po Sloveniji i Njemačkoj.avenija je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:11Probosanska strana nema ni plan A ni plan B.
Dodik ne blefira i ide do kraja sa cijelim rukovodstvom iz svih institucija.
Svako ko se oslanja na BH institucije je naivan.
Ismijavanje ovoga napisanog je sakrivanje straha smijehom.
Ako je je probosansku Dodik stranu uhvatio nespremnu kao što jeste već večeras treba krenuti u 24/7 zasjedanje i organizaciju odbrane BiH svih predstavnika stranaka od SDA do SDP i svih malih satelita.

it's football day
Ako će se Dodik popišati po državnim institucijama - ne zaslužujemo da imamo državu. Jednostavno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 17:29ali kakva nonsalancija ovih "nasih", prica ide u fazonu Dodo ovo radi da bi imao sto bolju pregovaracku poziciju, pa sta jos vise treba da uradi, sve moguce crvene linije predjene, jos jedino preostaje da izvede naoruzane ljude na entitetsku liniju
Dok frajer "ruši državu", levati iz Naše stranke i proSDA garnitura se međusobno svađaju o totalnim glupostima oko trajanja časova tokom perioda posta.

Ubjedljivo najgluplji narod na svijetu.CAGarfia je napisao/la: ↑03 mar 2025, 17:57Ako će se Dodik popišati po državnim institucijama - ne zaslužujemo da imamo državu. Jednostavno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 17:29ali kakva nonsalancija ovih "nasih", prica ide u fazonu Dodo ovo radi da bi imao sto bolju pregovaracku poziciju, pa sta jos vise treba da uradi, sve moguce crvene linije predjene, jos jedino preostaje da izvede naoruzane ljude na entitetsku liniju
Dok frajer "ruši državu", levati iz Naše stranke i proSDA garnitura se međusobno svađaju o totalnim glupostima oko trajanja časova tokom perioda posta.![]()
![]()

Ma ljudi sad je najbitnije ici u Njemacku kod Novog Kanzelara i lobirat, ici u Britaniju,Poljsku, Francusku. Naravno imati plan za sve al ne dopustit da budemo isprovocirani.
Meni ovo sto rade Dodik i Covic djeluje kao spasavanje brata Bakira.
SDA ako je drzavnicka stranka treba da kaze, i ako nismo u vlasti stojimo iz trenutni predstavnika (Bosnjackog djela) vlasti.
Meni ovo sto rade Dodik i Covic djeluje kao spasavanje brata Bakira.
SDA ako je drzavnicka stranka treba da kaze, i ako nismo u vlasti stojimo iz trenutni predstavnika (Bosnjackog djela) vlasti.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisu se ni prosle odluke donosile odmah, i što bi se u narodu reklo, preko koljena.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 17:29ali kakva nonsalancija ovih "nasih", prica ide u fazonu Dodo ovo radi da bi imao sto bolju pregovaracku poziciju, pa sta jos vise treba da uradi, sve moguce crvene linije predjene, jos jedino preostaje da izvede naoruzane ljude na entitetsku liniju
I ovo za sta je sad osuđen nije se odmah reagovalo.
Sacekali malo, pa onda napisali optužnicu. I sad ga osudili.
I ove sad će pustiti da se malo frajerišu, pa će ih za par mjeseci pohvatati ko zeceve..
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Logicno da je problem ako djeca ne dobiju cijelovito obrazovanje. To nas je i dovelo tu gdje jesmo.
Srecom zivim u urbanom dijelu grada pa je samo jedan cas jedne smjene skracen pet minuta.
Srecom zivim u urbanom dijelu grada pa je samo jedan cas jedne smjene skracen pet minuta.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa casovi ionako trebaju bit kraci. Samo kod nas i u Srbiji casovi ovoliko traju.
Ko da niste bili djeca, jedva cekas da zavrsi cas. Obrazovanje djeteta se vrsi kod kuce. Ja sam sve naucio kod kuce i na racunarima, knjigama itd.
Imam i fakultet zavrsen al to sve macku o rep okacit, kako napravit pare te nece niko u skoli naucit a pogotovo na faxu gdje sve zaboravis sto si ucio dva mjeseca poslije ispita.
Eto svabe glupe sto im je 50% nastave praksa, zapravo praksa je sve.
Pravo obrazovanje i prave vjestine se moras sam naucit ako te roditelji ne nauce.
Ako mislis da ce ti djete bit manje obrazovano ako se skrati cas 5 minuta, varas se. Moze biti samo vise obrazovano ako se skrati nastava.
Ko da niste bili djeca, jedva cekas da zavrsi cas. Obrazovanje djeteta se vrsi kod kuce. Ja sam sve naucio kod kuce i na racunarima, knjigama itd.
Imam i fakultet zavrsen al to sve macku o rep okacit, kako napravit pare te nece niko u skoli naucit a pogotovo na faxu gdje sve zaboravis sto si ucio dva mjeseca poslije ispita.
Eto svabe glupe sto im je 50% nastave praksa, zapravo praksa je sve.
Pravo obrazovanje i prave vjestine se moras sam naucit ako te roditelji ne nauce.
Ako mislis da ce ti djete bit manje obrazovano ako se skrati cas 5 minuta, varas se. Moze biti samo vise obrazovano ako se skrati nastava.

100%akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 17:29ali kakva nonsalancija ovih "nasih", prica ide u fazonu Dodo ovo radi da bi imao sto bolju pregovaracku poziciju, pa sta jos vise treba da uradi, sve moguce crvene linije predjene, jos jedino preostaje da izvede naoruzane ljude na entitetsku liniju
Kod nas samo “vjerujemo u rad institucija”, a cojk jos nas samo nije porokao
1946-1987
-
- Kontakt:
Nakon što su raji prodali bajke u nekom EU putu, sad se poklopili k'o pizde, yebo vam Dodik mater svima a Konakoviću prvom.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom s generalnim sekretarom NATO-a Markom Rutteom te mu je, kako je rekao, predočio i stavove o situaciji u Bosni i Hercegovin #srbija #aleksandarvucic #nato #markrutte

Kao neko ko je prije par godina završio srednju školu mogu slobodno reći da lupaš. Prošao sam časove od 45 min kao i one od 30-35 minuta (covid pandemija) aposlutno nema nikakve razlike između kvaliteta i kvaniteta rada tokom časova od 30(5) minuta i onih od 45, čak šta više ubjeđen sam da smo svi imali daleko bolje rezultate za skraćeni period. Čas od 45 minuta je teška glupost, kao i naš obrazovni sistem, ovdje je očajnički potrebna reforma kompletnog obrazovnog sistema. Praksa ne postoji kako treba, mnoge stvari nemaju veze sa mozgom od toga da djeca imaju dva časa tjelesnog odgoja pa do toga da trogodišnje škole imaju historiju kao predmet (dajem primjer samo), jezička gimnazija samo jedan strani jezik više ima od matematičke ako se ne varam. Škole su same snizile kriterije i baš moraš biti bezobrazan da padneš ili čak budeš izbačen.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ostaje nada da će neka razumna Srbija isploviti poslije svega, jedino takva Srbija i može biti garant mira na ovim prostorima.
Ja sam pohađao srednju školu u kojoj su se skraćivali časovi tokom ramazana. Apsolutno ništa izgubili nismo, štaviše izlazili smo sa boljim znanjem od velike većine naših vršnjaka, što se i pokazalo na fakultetima koje smo upisali.
Naše obrazovanje ima mnogo većih problema od skraćivanja nastave, kao što kolega @H8Z7 reče, pri čemu bih prije svega naveo redundantni deveti razred.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Jel normalno da u Domu zdravlja pauza traje 90 punih minuta na djecijem a rade do 14 Sati sa pacjentima, 4,5 sata rade, 1,5 pauze, e gdje tu logika da mi je znati
GGMU
- RollingPaper
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Evo u Njemačkoj mogu napadači ipak biti Nijemci.
Pa realno ovo nema nigdje, sto je najtuznije, bruku ljudi sa djecom cekaju.
GGMU
Vau koja glupost od rasprave za skracene casove 
Kao sto netko napisa, dok god ne Bude skola i praksa bar 60-40 ako ne moze 50-50 nema od toga skolovanja nista.
Kao sto netko napisa, dok god ne Bude skola i praksa bar 60-40 ako ne moze 50-50 nema od toga skolovanja nista.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jbt sad gledam ovog u gracanici sa djetetom na pedijatriji. Zamisli ti ona njega pita oces toplomjer da izmjeris mu temp?! Pa moze to i kod kuce mater ti retardiranu, cemu vi sluzite?
1946-1987
- feniksptica
- Kontakt:
Lijep bilbord Sarajlije odsad docekuje u Lukavici...kad polete onaj jedan dan u trgovine jer im je 6 malo.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.