Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
pokeras ima 6 poraza, 2 nerijesena rezultata i 0 pobjeda
ova zadnja rubrika mu se nece puniti jos dugo vremena
ova zadnja rubrika mu se nece puniti jos dugo vremena
Ili trolaš ili se bunikom hranišlet3 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:49Brani on "kao na igrici" vec duze vrijeme, samo sto ti ne pratis PLBIH, niti te to puno zanima, budimo iskreniDrum je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:42A vrlo je komicna situacija oko glomana Zelje. Branio kao na igrici taj sarajevski derbi, al na to se manje-vise svodi pozivanje istog.
Veliki problem u vezi reprezentacije na ovom forumu jesu navijaci Zelje i Sarajeva prije svega. I nesto malo ostale buranije. A sta bi tek bilo da navijace Zrinjskog ili Borca zanima sve ovo.
Ili da je onaj Gruzijac iz Sarajeva, ipak Bosanac.
Bilo bi svega.![]()
I ne treba se on pozivati kao neki treci golman da nosi cunjeve i dodaje markere sauigracima, vec treba momku dati sansu kao prvom golmanu da pokaze sta zna. Ili ga zovi kako treba da brani ili ga nemoj nikako zvati. Postenije je ovako sto ga nije pozvao. Sta ce pokazati kao treci golman ?

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Mozda je Janelt na on hold?
Bunika zakonperun je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:21Ili trolaš ili se bunikom hranišlet3 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:49Brani on "kao na igrici" vec duze vrijeme, samo sto ti ne pratis PLBIH, niti te to puno zanima, budimo iskreniDrum je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:42A vrlo je komicna situacija oko glomana Zelje. Branio kao na igrici taj sarajevski derbi, al na to se manje-vise svodi pozivanje istog.
Veliki problem u vezi reprezentacije na ovom forumu jesu navijaci Zelje i Sarajeva prije svega. I nesto malo ostale buranije. A sta bi tek bilo da navijace Zrinjskog ili Borca zanima sve ovo.
Ili da je onaj Gruzijac iz Sarajeva, ipak Bosanac.
Bilo bi svega.![]()
I ne treba se on pozivati kao neki treci golman da nosi cunjeve i dodaje markere sauigracima, vec treba momku dati sansu kao prvom golmanu da pokaze sta zna. Ili ga zovi kako treba da brani ili ga nemoj nikako zvati. Postenije je ovako sto ga nije pozvao. Sta ce pokazati kao treci golman ?![]()

Trast d proces
Drum je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:09
Ja o ovome sasvim neutralno. Ne zanimaju me odnosi unutar PL. A valjda je rukovodstvo Zelje najodgovornije zbog trenutnog stanja.
Moze ko sta hoce, al se Velez nakon povratka u PL izdigao. I rastu iz dana u dan. Gdje su Sloboda ili Celik iz velikih gradova kao sto su Ze ili Tz. A Velez je od njive izgradio fin stadioncic.
Da li je onaj iz Veleza sa 28 godina zasluzio biti 3. golman, ili mozda taj Muftic sa 23 nakon jedne utakmice zasluzuje njegovo mjesto, meni je glupo time se zamarati.
Na ovom forumu se kao golman hvalio i onaj iz Sarajeva, koliko se sjecam. Jel danas nestao ...
Ne kazem ja, tog Muftica mozda treba kroz reprezentaciju pogurati. Al, ne govorimo o junioru. Valjda mora Zeljin gol jos koji put spasiti da bi koga na spisku ugrozio.
Kad je Zeljo bio medju glavnima igrali smo svjetsko
Dzeku ne moram ni spominjati
Od svih klubova nakon rata Zeljini igraci su najvise uradili za repku
Tu se nadju neki Velezov, Celikov…
Muftic 23 godine 78 nastupa u PLBiH, a primio 80 golova
Hadzikic 28 godina 67 nastupa u PL BiH, a primio 69 golova
Hadzikic od 6 penala odbranio 1, a Muftic od 6 penala odbranio 2
Muftic 28 clean sheats, Hadzikic takodjer 28
Da igra za Velez zvali bi ga Casillas
Jos Muftic je branio u najgorem periodu za Zelju, a Hadzikic u najboljem period za Velez nakon rata
Hadzikic nije najbolji ni u Mostaru, Maric daleko ispred njega i svih u ligi
Sta god pricali o Mufticu on je trenutno najbolji mladi golman BiH
Mislim i Hajradinovic je Zeljovac pa i ja sam kazem da nije za repke
To sto vi niste objektivni nije do mene
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 mar 2025, 22:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Debil je pozvao sedam stopera a tri napadača.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
---------------------------------------------------------------------Zlomislić-------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------Barišić-------------------------------------------------------Katić--------------------------------------------------------------------
Dedić---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolašinac
------------------------------------------------------------------------Šunjić--------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Tahirović-------------------------------------------------------------------------------------Burnić---------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------Gigović---------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------Džeko---------------------------------------Demirović-----------------------------------------------------------
----------------------------------------Barišić-------------------------------------------------------Katić--------------------------------------------------------------------
Dedić---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolašinac
------------------------------------------------------------------------Šunjić--------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Tahirović-------------------------------------------------------------------------------------Burnić---------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------Gigović---------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------Džeko---------------------------------------Demirović-----------------------------------------------------------
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Suma sumarum, rezultat nikad ne laze. Doci ce 21. mart pa cemo sve vidjeti. Mozemo mi 10 dana polemisati da li je Barbarez odlican izbor ili ne. Bili su tezi protivnici, toga smo svi svjesni, da smo bili jadnici u skoro svim utakmicama, bili smo, i toga smo svjesni. Mozemo li bolje, sigurno da da, hocemo li bolje, e to je pod znakom pitanja. Problem je sto su ljudi ocekivali da ce se bar nesto promijeniti dolaskom Barbareza, ja prvi, a mi dobismo Misketa verzija 2.0. Docekas spisak i onda vidis da se nismo milimetra pomakli naprijed. Neko ce reci najlakse je kritikovati, jeste, ljudi su samo razocarani onim sto smo gledali 8 utakmica. Ne vrijedajte nam inteligenciju pricom da nemamo bolje, ovo je daleko od najboljeg.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:02moze se na prste jedne ruke nabrojat u koliko je takvih situacija lose reagovao, i koji to golman nema kiks cak i visociji od njega? presmijesna prica jedini argument koji od svakog cujem je ma joj prenizak je za golmana a lik vadi nemoguce i sta znaci ovima sto su visociji od njega kad ih samara ovo je cisto guranje osmana na zor lik brani za ekipu koja od ekipe iz andore prima 5-6 komada i vi se javljate nestoMostarNeretva je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:51Dobar je Muftic golman samo treba malo precku spustiti, i zabraniti izvodjenje kornera, i centarsuteva.
![]()
![]()
General problem navijacha Zelje o kojima evo u ovom slucaju prichamo je zaista ta subjektivnost. Ne vide dalje od rodjenog nosa, nema veze dal se radi o ispravnosti lige, namjestanje rezultata, po svaku cijenu u evropu, u ovom slucaju neko trolanje oko Muftica da bi se eto prodao i Zeljo zaradio na njemu.
Ja sam u jednom od predhodnih postova o ovome decku napisao njegove mane i vrline, posteno i iskreno. Isto tako napisao samo zbog godina bi ga pozvao u repku kao treceg golmana, i momak ima damara svidja mi se. Al se nadam da ni Hazdikic niti on nece doci.u situaciju da u ovom trenutku stanu na go repke.
Znaci nije normaolno da se pljuje ovoliko na Barbu, i naziva se pogrdnim imenima samo zato sto je na nekoj vagi rekao bi sigurno sa malim marginalama izabrao da treci golman bude Hadzikic a ne Muftic.
Kad vec prichamo o Mufticu, cudno mi je da nijedna ekipa u BH PL ne forsira centarsuteve kada igra protiv Zelje, pregledao sam vecinu situacija reakcije kod nabacaja i on je tu isprepadan cak i na ovom levatskom nivou BH PL. Nije zreo za repke, mora poraditi na postavljenju po dubini i zatvaranje uglova kod suteva sa distance. Izlasci jedan na jedan i brzina su mu veoma jake strane.
-
- Kontakt:
Pokeraš ima srece sto se raja sjeca kakav je igrac i legenda repke bio i sto je Spaha izvuko Bazdara, Esmira i Gigovic inace bi gore prosao od Faruka.
Kad budemo izvukli 1 bod iz ove 2 tekme onda ce se i vecina javnosti okrenut protiv njega. Puno se sabura sa pokerašom.
Kad budemo izvukli 1 bod iz ove 2 tekme onda ce se i vecina javnosti okrenut protiv njega. Puno se sabura sa pokerašom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a inace odlika navijaca Veleza je objektivnost i mogucnost da napisu argumentovano zasto Hadzikic zasluzuje poziv prije Muftica, osim onog ociglednog a to je sto je igrac Veleza i nista drugo.MostarNeretva je napisao/la: ↑04 mar 2025, 07:17QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:02moze se na prste jedne ruke nabrojat u koliko je takvih situacija lose reagovao, i koji to golman nema kiks cak i visociji od njega? presmijesna prica jedini argument koji od svakog cujem je ma joj prenizak je za golmana a lik vadi nemoguce i sta znaci ovima sto su visociji od njega kad ih samara ovo je cisto guranje osmana na zor lik brani za ekipu koja od ekipe iz andore prima 5-6 komada i vi se javljate nestoMostarNeretva je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:51Dobar je Muftic golman samo treba malo precku spustiti, i zabraniti izvodjenje kornera, i centarsuteva.
![]()
![]()
General problem navijacha Zelje o kojima evo u ovom slucaju prichamo je zaista ta subjektivnost. Ne vide dalje od rodjenog nosa, nema veze dal se radi o ispravnosti lige, namjestanje rezultata, po svaku cijenu u evropu, u ovom slucaju neko trolanje oko Muftica da bi se eto prodao i Zeljo zaradio na njemu.
Ja sam u jednom od predhodnih postova o ovome decku napisao njegove mane i vrline, posteno i iskreno. Isto tako napisao samo zbog godina bi ga pozvao u repku kao treceg golmana, i momak ima damara svidja mi se. Al se nadam da ni Hazdikic niti on nece doci.u situaciju da u ovom trenutku stanu na go repke.
Znaci nije normaolno da se pljuje ovoliko na Barbu, i naziva se pogrdnim imenima samo zato sto je na nekoj vagi rekao bi sigurno sa malim marginalama izabrao da treci golman bude Hadzikic a ne Muftic.
Kad vec prichamo o Mufticu, cudno mi je da nijedna ekipa u BH PL ne forsira centarsuteve kada igra protiv Zelje, pregledao sam vecinu situacija reakcije kod nabacaja i on je tu isprepadan cak i na ovom levatskom nivou BH PL. Nije zreo za repke, mora poraditi na postavljenju po dubini i zatvaranje uglova kod suteva sa distance. Izlasci jedan na jedan i brzina su mu veoma jake strane.
to sto si ti napisao ono sto svi vide nije nikakva pamet nego cisto spinovanje.. evo ovako, i ja sam pregledao vecinu situacija kod Hadzikicevih reakcija pa se i tu moze naci dosta mana na koje vi namjerno zmirite jer vam trenutno tako pase..
znaci po tebi je razlika marginalna al ipak jedan nije zreo da bude mahac peskirom a drugi jest

ja ne nazivam Barbareza pogrdnim imenima jer nije zvao Muftica, nazivam ga tako jer je papak koji je pozvao Hadzikica samo zato sto igra za Velez.

Muftica treba zvat jer je mladji, ima vece sanse da postane jos bolji i ako ode dalje u karijeri mozemo imati koristi od njega nekad mozda, sa Hadzikicem znamo na cemu smo i od njega ni Velez nema koristi jer tamo prima 5 od amatera a kamoli reprezentacija.
-
- Kontakt:
Objektivno da je Hadzikic imao bilo kakav kvalitet nebi se vracao u Bosnu da igra fudbal nego bi ostao u Austriji pa cak i u nekom nizeligasu, dok je Muftic mladji, kvalitetniji i u boljoj formi. Ali nebitno, diskusija oko treceg golmana zauzima previse prostora nego sto bi trebalo da bude. Po mom misljenju Hadzikadunic i Hadziahmetovic su morali da budu na listi igraca, zbog kvaliteta i zbog kontinuiteta. To su igraci koji vec imaju oko 30tak utakmica za reprezentaciju, a fakticki igraci koji trenutno imaju prednost imaju manje utakmica i nemaju taj kvalitet. Tu je isto i Rade Krunic, ali o njemu ne znam tacno sta da mislim da budem iskren. Svakako nam je vezni red najlosiji dio, jedino bi tu po mom misljenju Armin Gigovic i Haris Hajradinovic imali prolaznu ocjenu. Saric, Burnic, Tahirovic, Basic, jako tanko. Sto se tice Barbareza, nema kredibilitet za taj nivo arogancije. Kredibilitet se stice rezultatima, koje on i bilo ko u strucnog stabu nemaju.
Poziv Muftiću bi bio znak da je stručni štab kapitulirao pred reketaškim i mafijaškim metodama fudbalskog Sarajeva.
No pasaran!
Poziv Hadžikaduniću i na širi spisak, je bio greška. Umjesto zahvalnosti za novu priliklu, njegovi ljudi ovdje pljuju selektora.
No pasaran!
Poziv Hadžikaduniću i na širi spisak, je bio greška. Umjesto zahvalnosti za novu priliklu, njegovi ljudi ovdje pljuju selektora.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 04 mar 2025, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Realno i Hajradinovic do sad 0 u repkiHansestadt je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:36Objektivno da je Hadzikic imao bilo kakav kvalitet nebi se vracao u Bosnu da igra fudbal nego bi ostao u Austriji pa cak i u nekom nizeligasu, dok je Muftic mladji, kvalitetniji i u boljoj formi. Ali nebitno, diskusija oko treceg golmana zauzima previse prostora nego sto bi trebalo da bude. Po mom misljenju Hadzikadunic i Hadziahmetovic su morali da budu na listi igraca, zbog kvaliteta i zbog kontinuiteta. To su igraci koji vec imaju oko 30tak utakmica za reprezentaciju, a fakticki igraci koji trenutno imaju prednost imaju manje utakmica i nemaju taj kvalitet. Tu je isto i Rade Krunic, ali o njemu ne znam tacno sta da mislim da budem iskren. Svakako nam je vezni red najlosiji dio, jedino bi tu po mom misljenju Armin Gigovic i Haris Hajradinovic imali prolaznu ocjenu. Saric, Burnic, Tahirovic, Basic, jako tanko. Sto se tice Barbareza, nema kredibilitet za taj nivo arogancije. Kredibilitet se stice rezultatima, koje on i bilo ko u strucnog stabu nemaju.
Da li je do formacije ne znam, medjutim nista ni on nije pokazao
Cak sta vise taj Burnic je bolji na beku bio iako ke cvajtas nego Hajradinovic
Tahirovic puno vise pokazao od Hajradinovica barem meni
Horoze ofiras se drug
Nerealan si i neobjektivan
**** te hadzikic ni u Mostaru najbolji golman nije
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Moze Hajradinovic pruziti nesto protiv nesto slabijih reprezentacija isto kao sto pruza u Turskoj, a to ne vidim od drugih igraca koji su jednostavno ograniceni sa loptom. Od Burnica nemas nista na sredini terena, a tako se vodi po spisku. (Benjamin Tahirović, Armin Gigović, Dario Šarić, Ivan Šunjić, Haris Hajradinović, Dženis Burnić, Ivan Bašić). Meni ovde samo Gigovic i Hajradinovic trenutno igraju ozbiljniji fudbal.NoDi80 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 14:23Realno i Hajradinovic do sad 0 u repkiHansestadt je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:36Objektivno da je Hadzikic imao bilo kakav kvalitet nebi se vracao u Bosnu da igra fudbal nego bi ostao u Austriji pa cak i u nekom nizeligasu, dok je Muftic mladji, kvalitetniji i u boljoj formi. Ali nebitno, diskusija oko treceg golmana zauzima previse prostora nego sto bi trebalo da bude. Po mom misljenju Hadzikadunic i Hadziahmetovic su morali da budu na listi igraca, zbog kvaliteta i zbog kontinuiteta. To su igraci koji vec imaju oko 30tak utakmica za reprezentaciju, a fakticki igraci koji trenutno imaju prednost imaju manje utakmica i nemaju taj kvalitet. Tu je isto i Rade Krunic, ali o njemu ne znam tacno sta da mislim da budem iskren. Svakako nam je vezni red najlosiji dio, jedino bi tu po mom misljenju Armin Gigovic i Haris Hajradinovic imali prolaznu ocjenu. Saric, Burnic, Tahirovic, Basic, jako tanko. Sto se tice Barbareza, nema kredibilitet za taj nivo arogancije. Kredibilitet se stice rezultatima, koje on i bilo ko u strucnog stabu nemaju.
Horoze ofiras se drug
-
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑04 mar 2025, 15:00Moze Hajradinovic pruziti nesto protiv nesto slabijih reprezentacija isto kao sto pruza u Turskoj, a to ne vidim od drugih igraca koji su jednostavno ograniceni sa loptom. Od Burnica nemas nista na sredini terena, a tako se vodi po spisku. (Benjamin Tahirović, Armin Gigović, Dario Šarić, Ivan Šunjić, Haris Hajradinović, Dženis Burnić, Ivan Bašić). Meni ovde samo Gigovic i Hajradinovic trenutno igraju ozbiljniji fudbal.NoDi80 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 14:23Realno i Hajradinovic do sad 0 u repkiHansestadt je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:36Objektivno da je Hadzikic imao bilo kakav kvalitet nebi se vracao u Bosnu da igra fudbal nego bi ostao u Austriji pa cak i u nekom nizeligasu, dok je Muftic mladji, kvalitetniji i u boljoj formi. Ali nebitno, diskusija oko treceg golmana zauzima previse prostora nego sto bi trebalo da bude. Po mom misljenju Hadzikadunic i Hadziahmetovic su morali da budu na listi igraca, zbog kvaliteta i zbog kontinuiteta. To su igraci koji vec imaju oko 30tak utakmica za reprezentaciju, a fakticki igraci koji trenutno imaju prednost imaju manje utakmica i nemaju taj kvalitet. Tu je isto i Rade Krunic, ali o njemu ne znam tacno sta da mislim da budem iskren. Svakako nam je vezni red najlosiji dio, jedino bi tu po mom misljenju Armin Gigovic i Haris Hajradinovic imali prolaznu ocjenu. Saric, Burnic, Tahirovic, Basic, jako tanko. Sto se tice Barbareza, nema kredibilitet za taj nivo arogancije. Kredibilitet se stice rezultatima, koje on i bilo ko u strucnog stabu nemaju.
Horoze ofiras se drug
Ma vezni red je haos zivi, za plakat. I opet nema mjesta za Huseinbasica koji je bio sasvim okej u onim tekmama sto je igrao.
Ma vezni red je haos zivi, za plakat. I opet nema mjesta za Huseinbasica koji je bio sasvim okej u onim tekmama sto je igrao.
[/quote]
Ma daj dečko ne zna trčati kako treba.
Nađi snimak i gledaj mu ruke kad trči.
[/quote]
Ma daj dečko ne zna trčati kako treba.
Nađi snimak i gledaj mu ruke kad trči.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.