Premijer liga BiH - aktuelno

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 04 mar 2025, 20:24

AVNOJ je napisao/la:
04 mar 2025, 20:14
NoDi80 je napisao/la:
04 mar 2025, 19:57
fks74 je napisao/la:
04 mar 2025, 19:31
Borac na Grbavici ima sigurne bodove a znamo i zašto.
Imaju kurcinu ko i vi hahah
Pogledaj malo bolje zadnja dva meca Borac je osvojio 0 bodova na Grbavici, a da je bilo posteno u gostima i tamo bi im Zeljeznicar uzeo koji bod
Eto Sloge i Feje, jahača Pemijer Lige na -3

Sloga: kući radnik, gost GOŠK, vrlo mogućih 6 bodova

Zeljezničar: kući borac, gost Radnik, izvjesnih 0 bodova.
Cime se bave malogradjani :rol:

RenatoG
Kontakt:

Post Postao/la RenatoG » 04 mar 2025, 20:33

AjkulaCekicarka je napisao/la:
04 mar 2025, 10:39
admin je napisao/la:
04 mar 2025, 10:23
Podsjeticu da se za pozive na nasilje i veličanje krivičnih djela na našem forumu dobija isključenje.
Osim za četnici s grbavice, zemunci, itd.
To je dozvoljeno.

Sportski pozdrav.
COPY
U ratu je fikret abdic babo otisao radovanu i njegovom velikom tati milosevicu na koljena i presao na njihovu stranu. Pokusao je to sakriti ali ovi su namjerno objavili sastanak preko svojih medija. Njegove glupe pristalice su se nakon toga zbratimile sa radovanovim i slobinim cetnicima i zajedno sa njima se borili protiv mrskoga Sarajeva i ostalih patriota i branilaca drzave BiH i tako su i sami postali cetnici i to ne obicni nego cetnici druge klase ili cetnici nize vrijednosti.

NJIHOVO OPRAVDANJE:To je legalna armija jna sa kojom mi nemamo problem i ne zelimo da nam manjina kroji sudbinu!

PASTE
Sada je fk zeljeznicar otisao na koljena vici i njegovom tati dodiku i presao na njihovu stranu. Pokusao je to sakriti ali ovi su namjerno objavili sastanak preko svojih medija i drustvenih mreza. Njegove glupe pristalice su se nakon toga zbratimile sa zemunskim cetnicima i zajedno su nastavili borbu protiv mrskoga Sarajeva i ostalih patriota.

NJIHOVO OPRAVDANJE:To je legalno izabrani savez sa kojim mi nemamo problem i ne zelimo da nam manjina kroji sudbinu!

I onda i sada glupi narod je govorio: ma neka nemojte ih, oni su nase komsije i rodjaci. Ne misle oni nista lose.

PITANJE: Ako su ovi prvi bili izdajnici i cetnici, sta su onda ovi drugi?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 20:39

To nije ni poziv na nasilje ni veličanje krivičnih djela, već obično navijačko trolanje - sadržaj 90% prizemnih besmislica napisanih na ovoj temi.

Ne opravdavam niti nalazim ista zanimljivo tu, ali nema nikakve veze s ovim sto sam napisao.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 mar 2025, 20:47

admin je napisao/la:
04 mar 2025, 20:39
To nije ni poziv na nasilje ni veličanje krivičnih djela, već obično navijačko trolanje - sadržaj 90% prizemnih besmislica napisanih na ovoj temi.

Ne opravdavam niti nalazim ista zanimljivo tu, ali nema nikakve veze s ovim sto sam napisao.
Pominjanje Karadzica i cetnika je isto, ako ne i gore od poziva na nasilje ili velicanje krivicnih djela.
Trebali bi nesto poduzeti po tom pitanju, a ne praviti se da je to obicno trolanje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 20:50

Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.

Al kad god zabranim te neke navijačke price svi zakukate i samo ih prebacite na neku drugu temu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 mar 2025, 20:54

admin je napisao/la:
04 mar 2025, 20:50
Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.

Al kad god zabranim te neke navijačke price svi zakukate i samo ih prebacite na neku drugu temu.
Nebitno sto nisu u toku.
Gledaj logicno, ono sto si i sam napisao. Karadzic i cetnici su zlocinci koji su pravili krivicna djela i nasilje. A ovdje su pominju skoro redovno. Caste se međusobno sa tim zlocincima :oops:
Pa sta je to nego velicanje nasilja i krivicnih djela ? realan budi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 mar 2025, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 mar 2025, 20:55

admin je napisao/la:

A u biti drug vrlo je jednostavno

Riječ Četnik , Balija, Ustaša trajni ban - kakav god kontekst bio.
Zločinac koji god - trajni ban.
I riješiš problem.

Vjeru mi imat ćeš zdravije diskusije, ima dosta ljudi voli fudbal, ima znanja da diskutuje o njemu. Nemoj sad kad si već tu zažmiriti na ovo. Postavi jasno pravilo. Dvije **** rečenice. I to je to. Ne moraš banovati svaki dan postupis po prijavi. Ovo je ipak forum na portalu sa sjedištem redakcije u Sarajevu. Nije Rudo. Hajd nemojte bit takvi. Biće vise postova bez tog.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 20:57

luckystrike je napisao/la:
04 mar 2025, 14:00
bordobijeli je napisao/la:
04 mar 2025, 12:36
slika

Zali se kaze uefi :mrgreen:
Da li je ijedan novinar prisutan na pressici stisnuo petlju i pitao prvog čovjeka Uefe da li je svjestan kriminala u NS BiH?
Nisu se mogla postavljati pitanja, osim par novinara iz Banjaluke.

Kažu biće intervju na Areni, pa možda tamo budu pitali to sto te zanima 😂

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 20:58

jurisicduska je napisao/la:
04 mar 2025, 20:55
admin je napisao/la:

I riješiš problem.

Vjeru mi imat ćeš zdravije diskusije, ima dosta ljudi voli fudbal, ima znanja da diskutuje o njemu. Nemoj sad kad si već tu zažmiriti na ovo. Postavi jasno pravilo. Dvije **** rečenice. I to je to. Ne moraš banovati svaki dan postupis po prijavi. Ovo je ipak forum na portalu sa sjedištem redakcije u Sarajevu. Nije Rudo. Hajd nemojte bit takvi. Biće vise postova bez tog.
Dobro si to smislio, ostali bi par ovih navijača Borca na forumu i možda Tutankamon… Al potrudicemo se

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 mar 2025, 21:01

admin je napisao/la:
04 mar 2025, 20:57
bordobijeli je napisao/la:
04 mar 2025, 12:36
slika

Zali se kaze uefi :mrgreen:
Da li je ijedan novinar prisutan na pressici stisnuo petlju i pitao prvog čovjeka Uefe da li je svjestan kriminala u NS BiH?

I ostali novinari sute...
Znaci dozvoljena pitanja novinarima iz BL, a ovi ostali sjedite ko telad u stali i slusajte sta dva prevaranta pricaju...

Zar nisu trebali svi kolektivno napustiti...?

Jad i bruka naseg novinarstva

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 mar 2025, 21:02

admin je napisao/la:
04 mar 2025, 20:58
admin je napisao/la:

I riješiš problem.

Dobro si to smislio, ostali bi par ovih navijača Borca na forumu i možda Tutankamon… Al potrudicemo se
Jel to upravo ti kažeš da na sportskom forumu treba da se pise o ovom ? Ili sam ja izvukao iz konteksta.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 21:03

let3 je napisao/la:
04 mar 2025, 20:54
admin je napisao/la:

Nebitno sto nisu u toku.
Gledaj logicno, ono sto si i sam napisao. Karadzic i cetnici su zlocinci koji su pravili krivicna djela i nasilje. A ovdje su pominju skoro redovno. Caste se međusobno sa tim zlocincima :oops:
Kad neko hvali cetnike i Karadžića, onda jest veličanje nasilja i krivičnih djela… ali nisam vidio da ih ko hvali, većinom ih se kritikuje. Ja sam govorio o tome da se ljudi odusevljavaju sto je neki momak pretučen, prave zezu od toga… ne znam ko je i šta je, ali nije forum mjesto za to.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 21:04

04 mar 2025, 21:02
admin je napisao/la:
04 mar 2025, 20:58

I riješiš problem.

Jel to upravo ti kažeš da na sportskom forumu treba da se pise o ovom ? Ili sam ja izvukao iz konteksta.
Izvukao si iz konteksta. Ako nije bijelo, ne znaci da je crno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2025, 21:08

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
04 mar 2025, 20:24
AVNOJ je napisao/la:
04 mar 2025, 20:14
NoDi80 je napisao/la:
04 mar 2025, 19:57

Imaju kurcinu ko i vi hahah
Pogledaj malo bolje zadnja dva meca Borac je osvojio 0 bodova na Grbavici, a da je bilo posteno u gostima i tamo bi im Zeljeznicar uzeo koji bod
Eto Sloge i Feje, jahača Pemijer Lige na -3

Sloga: kući radnik, gost GOŠK, vrlo mogućih 6 bodova

Zeljezničar: kući borac, gost Radnik, izvjesnih 0 bodova.
Cime se bave malogradjani :rol:
Vaš klub se time bavi a znamo i zašto. Kada ste prije puštali Borcu pisali ste da vam je bila skroz loša ekipa, eto sada ste jaki zašto sada puštate.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 21:09

Vanja8 je napisao/la:
04 mar 2025, 21:01
admin je napisao/la:
04 mar 2025, 20:57

I ostali novinari sute...
Znaci dozvoljena pitanja novinarima iz BL, a ovi ostali sjedite ko telad u stali i slusajte sta dva prevaranta pricaju...

Zar nisu trebali svi kolektivno napustiti...?

Jad i bruka naseg novinarstva
Nemas šta napustiti kad su oni napustili… pet minuta, par pitanja po selekciji pr službe, hvala doviđenja čekaju nas dalje obaveze.

Nije to ‘naše novinarstvo’, tako to ide. Digneš ruju i pitaš kad te prozovu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 mar 2025, 21:09

admin je napisao/la:
04 mar 2025, 21:03
let3 je napisao/la:
04 mar 2025, 20:54
admin je napisao/la:

Nebitno sto nisu u toku.
Kad neko hvali cetnike i Karadžića, onda jest veličanje nasilja i krivičnih djela… ali nisam vidio da ih ko hvali, većinom ih se kritikuje. Ja sam govorio o tome da se ljido udusevljavaju sto je neki momak pretučen, prave zezu od toga… ne znam ko je i šta je, ali nije forum mjesto za to.
Ma nije rijec o tome da li se kritikuju ili hvale, stvar je u tome zasto se Karadzic i cetnici uopste pominju na ovakvim sportskim temama, da ne kazem forumu. Kako ti to ne smeta.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 mar 2025, 21:13

Što bi rekli “Žena ne može biti malo trudna, ili je trudna ili nije”
Da ne zatrpavani temu glupostima. Očigledno nije u interesu imati sportski forum, pričati o sportu , dešavanjima, pa ima i dosta tema na tom nivou da se suprotstave strane. Kao i sve u ovoj državi potrebno je malo tog “nacionalnog” naboja jer se budale najviše kace na to. Vi ste odlučili to “ignorisati” i li ne davati tome prevelik značaj. Nek je sa srećom s takvom politikom

Isto kao sto danas nije “novinarima” zabranjeno da pitaju. Nego su dobili uputu da ne pitaju. A postoje različiti razlozi zašto ne : besplatan smjestaj, mjesto u avionu, ekskluzivitet, oduzimanje legitimacija, stavljanje u stranu, finansijska korist i tako. Ne može tebi niko ništa zabranit kad si ti nezavisan.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 mar 2025, 21:20

Toga ti nema još od kad je Usanovic bio u savezu. U avionu sa igračima se karta ne moze ni kupiti (mogu neki navijači, novinari ne), pogotovo ne džabe dobiti, u hotel se ne može ući i niko i ne pokušava ima bar deset godina (mislim da smo zadnji intervju sa igračem u hotelu pravili u Alžiru), a ne da spavaš sa ekipom. Znamo da niko to ne dobija jer smo često jedini na utakmici.

RenatoG
Kontakt:

Post Postao/la RenatoG » 04 mar 2025, 21:37

Ovdje sve preslikano sa politicke scene BiH. Cim se pojavi neko ko pokusa pricati istinu napadnu ga svi zajedno samo da ga usutkaju i da oni opstanu i nastave pricati suplju pricu i raspravljati o nebitnim stvarima.
Ako ne uspiju da ga usutkaju onda ide plac i prituzbe visokom predstavniku ili ovdje na forumu adminu. Te oni ugrozeni, te govor mrznje, nema sta nece izmisliti samo da se sankcionise i usutka svako pokusa iznositi cinjenice. Kakvi trolovi :bow: :bow:

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 04 mar 2025, 21:37

Do kada će se najveći Bošnjaci na sceni koji sjede sa navijačima zemuna nazivati zemuncima 🥺

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee, ritam21 i 35 gostiju.