Cime se bave malogradjaniAVNOJ je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:14Eto Sloge i Feje, jahača Pemijer Lige na -3
Sloga: kući radnik, gost GOŠK, vrlo mogućih 6 bodova
Zeljezničar: kući borac, gost Radnik, izvjesnih 0 bodova.

Cime se bave malogradjaniAVNOJ je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:14Eto Sloge i Feje, jahača Pemijer Lige na -3
Sloga: kući radnik, gost GOŠK, vrlo mogućih 6 bodova
Zeljezničar: kući borac, gost Radnik, izvjesnih 0 bodova.
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:39Osim za četnici s grbavice, zemunci, itd.
To je dozvoljeno.
Sportski pozdrav.
COPY
U ratu je fikret abdic babo otisao radovanu i njegovom velikom tati milosevicu na koljena i presao na njihovu stranu. Pokusao je to sakriti ali ovi su namjerno objavili sastanak preko svojih medija. Njegove glupe pristalice su se nakon toga zbratimile sa radovanovim i slobinim cetnicima i zajedno sa njima se borili protiv mrskoga Sarajeva i ostalih patriota i branilaca drzave BiH i tako su i sami postali cetnici i to ne obicni nego cetnici druge klase ili cetnici nize vrijednosti.
NJIHOVO OPRAVDANJE:To je legalna armija jna sa kojom mi nemamo problem i ne zelimo da nam manjina kroji sudbinu!
PASTE
Sada je fk zeljeznicar otisao na koljena vici i njegovom tati dodiku i presao na njihovu stranu. Pokusao je to sakriti ali ovi su namjerno objavili sastanak preko svojih medija i drustvenih mreza. Njegove glupe pristalice su se nakon toga zbratimile sa zemunskim cetnicima i zajedno su nastavili borbu protiv mrskoga Sarajeva i ostalih patriota.
NJIHOVO OPRAVDANJE:To je legalno izabrani savez sa kojim mi nemamo problem i ne zelimo da nam manjina kroji sudbinu!
I onda i sada glupi narod je govorio: ma neka nemojte ih, oni su nase komsije i rodjaci. Ne misle oni nista lose.
PITANJE: Ako su ovi prvi bili izdajnici i cetnici, sta su onda ovi drugi?
Pominjanje Karadzica i cetnika je isto, ako ne i gore od poziva na nasilje ili velicanje krivicnih djela.
Nebitno sto nisu u toku.admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:50Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.
Al kad god zabranim te neke navijačke price svi zakukate i samo ih prebacite na neku drugu temu.
A u biti drug vrlo je jednostavnoadmin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:50Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.
Al kad god zabranim te neke navijačke price svi zakukate i samo ih prebacite na neku drugu temu.
Nisu se mogla postavljati pitanja, osim par novinara iz Banjaluke.luckystrike je napisao/la: ↑04 mar 2025, 14:00Da li je ijedan novinar prisutan na pressici stisnuo petlju i pitao prvog čovjeka Uefe da li je svjestan kriminala u NS BiH?
Dobro si to smislio, ostali bi par ovih navijača Borca na forumu i možda Tutankamon… Al potrudicemo sejurisicduska je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:55A u biti drug vrlo je jednostavnoadmin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:50Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.
Riječ Četnik , Balija, Ustaša trajni ban - kakav god kontekst bio.
Zločinac koji god - trajni ban.
I riješiš problem.
Vjeru mi imat ćeš zdravije diskusije, ima dosta ljudi voli fudbal, ima znanja da diskutuje o njemu. Nemoj sad kad si već tu zažmiriti na ovo. Postavi jasno pravilo. Dvije **** rečenice. I to je to. Ne moraš banovati svaki dan postupis po prijavi. Ovo je ipak forum na portalu sa sjedištem redakcije u Sarajevu. Nije Rudo. Hajd nemojte bit takvi. Biće vise postova bez tog.
I ostali novinari sute...admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:57Nisu se mogla postavljati pitanja, osim par novinara iz Banjaluke.luckystrike je napisao/la: ↑04 mar 2025, 14:00Da li je ijedan novinar prisutan na pressici stisnuo petlju i pitao prvog čovjeka Uefe da li je svjestan kriminala u NS BiH?
Kažu biće intervju na Areni, pa možda tamo budu pitali to sto te zanima![]()
Jel to upravo ti kažeš da na sportskom forumu treba da se pise o ovom ? Ili sam ja izvukao iz konteksta.admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:58Dobro si to smislio, ostali bi par ovih navijača Borca na forumu i možda Tutankamon… Al potrudicemo sejurisicduska je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:55A u biti drug vrlo je jednostavnoadmin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:50Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.
I riješiš problem.
Vjeru mi imat ćeš zdravije diskusije, ima dosta ljudi voli fudbal, ima znanja da diskutuje o njemu. Nemoj sad kad si već tu zažmiriti na ovo. Postavi jasno pravilo. Dvije **** rečenice. I to je to. Ne moraš banovati svaki dan postupis po prijavi. Ovo je ipak forum na portalu sa sjedištem redakcije u Sarajevu. Nije Rudo. Hajd nemojte bit takvi. Biće vise postova bez tog.
Kad neko hvali cetnike i Karadžića, onda jest veličanje nasilja i krivičnih djela… ali nisam vidio da ih ko hvali, većinom ih se kritikuje. Ja sam govorio o tome da se ljudi odusevljavaju sto je neki momak pretučen, prave zezu od toga… ne znam ko je i šta je, ali nije forum mjesto za to.let3 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:54Nebitno sto nisu u toku.admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:50Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.
Gledaj logicno, ono sto si i sam napisao. Karadzic i cetnici su zlocinci koji su pravili krivicna djela i nasilje. A ovdje su pominju skoro redovno. Caste se međusobno sa tim zlocincima![]()
Pa sta je to nego velicanje nasilja i krivicnih djela ? realan budi.
Izvukao si iz konteksta. Ako nije bijelo, ne znaci da je crno.jurisicduska je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:02Jel to upravo ti kažeš da na sportskom forumu treba da se pise o ovom ? Ili sam ja izvukao iz konteksta.admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:58Dobro si to smislio, ostali bi par ovih navijača Borca na forumu i možda Tutankamon… Al potrudicemo sejurisicduska je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:55
A u biti drug vrlo je jednostavno
I riješiš problem.
Vaš klub se time bavi a znamo i zašto. Kada ste prije puštali Borcu pisali ste da vam je bila skroz loša ekipa, eto sada ste jaki zašto sada puštate.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:24Cime se bave malogradjani![]()
Nemas šta napustiti kad su oni napustili… pet minuta, par pitanja po selekciji pr službe, hvala doviđenja čekaju nas dalje obaveze.Vanja8 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:01I ostali novinari sute...admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:57Nisu se mogla postavljati pitanja, osim par novinara iz Banjaluke.luckystrike je napisao/la: ↑04 mar 2025, 14:00
Da li je ijedan novinar prisutan na pressici stisnuo petlju i pitao prvog čovjeka Uefe da li je svjestan kriminala u NS BiH?
Kažu biće intervju na Areni, pa možda tamo budu pitali to sto te zanima![]()
Znaci dozvoljena pitanja novinarima iz BL, a ovi ostali sjedite ko telad u stali i slusajte sta dva prevaranta pricaju...
Zar nisu trebali svi kolektivno napustiti...?
Jad i bruka naseg novinarstva
Ma nije rijec o tome da li se kritikuju ili hvale, stvar je u tome zasto se Karadzic i cetnici uopste pominju na ovakvim sportskim temama, da ne kazem forumu. Kako ti to ne smeta.admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:03Kad neko hvali cetnike i Karadžića, onda jest veličanje nasilja i krivičnih djela… ali nisam vidio da ih ko hvali, većinom ih se kritikuje. Ja sam govorio o tome da se ljido udusevljavaju sto je neki momak pretučen, prave zezu od toga… ne znam ko je i šta je, ali nije forum mjesto za to.let3 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:54Nebitno sto nisu u toku.admin je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:50Nisam fakat u toku ko kome dolazi na tribine, ko se s kim druži, šta je to, o čemu se radi, ko je tu pozitivac, ko negativac, šta kome smeta a čime se ko ponosi… pojma nemam i ne mogu se ja time baviti. Licno mislim da su to sve totalne gluposti koje nemaju apsolutno mjesta na forumu.
Gledaj logicno, ono sto si i sam napisao. Karadzic i cetnici su zlocinci koji su pravili krivicna djela i nasilje. A ovdje su pominju skoro redovno. Caste se međusobno sa tim zlocincima![]()
Pa sta je to nego velicanje nasilja i krivicnih djela ? realan budi.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, NeSamSafetee, ritam21 i 33 gosta.