Ma kad ti ga spremi , a ti ne znaš šta je dobar je i pacovsljivo je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:09Vrsta mesa je kulturoloski fenomen, nije stvar ukusa
Sve bih mogo probat al pacova... ima l poganije zivotinje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma kad ti ga spremi , a ti ne znaš šta je dobar je i pacovsljivo je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:09Vrsta mesa je kulturoloski fenomen, nije stvar ukusa
Sve bih mogo probat al pacova... ima l poganije zivotinje
Ja ovo pet dana već jedem a vi o iranskoj i jemenskoj kuhinji.BaiMai je napisao/la: ↑04 mar 2025, 19:44Sa Iranskom nema fule, nisam jos nista probao a da nije valjalo. U njemackoj ima jako dobrih, pogotovo u Frankfurt i Essen.
Ma vrh, sta fali, ujutro pogotovo na mahmurluk
Ni posto, ko je jednom bio gladan, ne moze mu to bit sigurno smjesno. Ponavljam ti, vrh, sta fali?
Allah rekao budi u zatvoru i on eno ga.
Nema razlike Izmedju Dodika i njih, ni jedni ni drugi ne postuju Sud i zakon kad se njima sudi.
Da Bog Mili sačuva.
Bori se za narod, nemoj tako.MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 08:48Kakav govor narandzastog sizofrenicara![]()
Izgleda ipak da je mnogo gore kad državu (u ovom slučaju svijet) vodi bolesnik nego senilna budala.
Njega je neko postavio da razyebe USA.MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 08:48Kakav govor narandzastog sizofrenicara![]()
Izgleda ipak da je mnogo gore kad državu (u ovom slučaju svijet) vodi bolesnik nego senilna budala.
MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 08:48Kakav govor narandzastog sizofrenicara![]()
Ovo ona bolesnica iz Varesa? Doticna ismijava i ponizava hidzab vise nego ijedan srpski/hrvatski sovinista. Ona je na Umru otisla i prema Kabi dizala ceduljice sa imenima Novalica, Bakira itd.
napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 10:43Ona je na Umru otisla i prema Kabi dizala ceduljice sa imenima Novalica, Bakira itd.![]()
Ja sam negdje citao da su iz kgb sa njim imali razgovore prije 30 godina. Ja iskreno skroz malo vjerujem u slucajnosti pogotovo na toj "velikoj" sceni.Shategabri je napisao/la: ↑05 mar 2025, 10:39Njega je neko postavio da razyebe USA.MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 08:48Kakav govor narandzastog sizofrenicara![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Slatinash_7 i 10 gostiju.