Jedina normalna stvar koja se desila u zadnjih par godina, i opet ne valja ccccbordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2025, 23:56Gledam ovu posjetu Ceferina i ovo je strasno docekuju ga Vico, Cvijanovicka ,Beus itd kao predstavnici BIH a sad kad bi mogli podjelili bi ovu zemlju da ne postoji . Strasno i porazavajuce za sve nas koji istinski volimo ovu drzavu .
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

-
- Kontakt:
Kakav je to Hrvat i patriota kad kupuje gudru od Bosnjaka iz Istocnog Mostara?

Vjerovatno najporemećenije mjesto na internetu.
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Oce biti ljudi protiv Sarajeva?
- GoskGabela
- Kontakt:
Zašto bježi ako je nevin?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- GoskGabela
- Kontakt:
Svaka čast baš si me provalio.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:09kakav delegat napravio profil i sam sebe pita i odgovara ahahhahhahaah

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Baš me zanima da je obrnuta situacija kako bi pričaoRodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.

ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:09kakav delegat napravio profil i sam sebe pita i odgovara ahahhahhahaah

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Guštan, i guštan i guštan i guštan
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Fazon je sto Hrvati ovo gledaju kao udar na njih. Kada ste skinuli Ultrase, to je bio udar na Hrvate, a ne udar na navijacku i rivalsku grupu. Kod nas su to navijaci i uvijek kazem takvi su navijaci, kod njih su to prvenstveno Hrvati. Dakle, Ultrasi=folklorno drustvo katolickog naroda Mostara.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, ANamelessGhoul, antibot, Argentina, avalPacidoroP, BarbareZeljin, bordobijeli, club21, elSaik, Faraon iz Visokog, fks74, Fudo, fukara87, Google [Bot], hamzaTM87, Hrammm1921, Hrasno15, imekorisnicko, JayCatwright, KimJongEsmer, kogmagie46, kolezeljovac, lakilone, ledesma, Lik, MrAmarOsim, N3R3D, Necto, Nyema1921, Pablo11, RaymondRed, Samba71, Sheyi, successminator, supervizor, svrakino1921, THEC, TheTruth34, tuitamo, Wagner96, WeekendOffender, Zagor, zaostrog, zastitaIdentiteta, ZaZelju, zeljovolimte i 313 gostiju.