Dzabe brate nama 100 genocida. Nikad se ovaj narod nece opametiti. Evo i sad iste price kao 92, nece oni nista, to su gluposti, necu ja ratovati za ovog ili onog itd.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pisao sam odmah na početku davno kad su se svi sprdali, pisao da Dodik sa rukovodstvom RS ide do kraja. Reakcija mora biti hapšenje pa po cijenu i oruzanih sukoba. Ukoliko se to ne desi i ukoliko budemo kmečali po mrežama a političari dozivali Evropske zemlje nista se neće desiti, zakoni će se primjenjivati, udar uspio a ovaj udar je priprema za otcjepljenje pola Bosne koje ce se desiti u roku godinu ili dvije dok sve pripreme. Reakcija mora biti hapšenje pa i oruzanim sukobom a ne pisanje statusa ok fb. I ovo je vrijeme kada **** Konaković i SDA i SDP i sve stranke ne smiju loviti politicke poene nego zaboraviti na razlike i djelovati zajedno. Ukoliko mu ovo prodje, potpisano je otcjepljenje.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 05 mar 2025, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , normala je @feniksptica vjeruj mi .JayCatwright je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:27Osim akia ti ostali sa liste su sizofrenicari, ali bukvalno, dovoljno je procitati dva posta ovo feniksa i to skontatiVensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
Ja im tada pisao , uključite mozak i mislite svojom glavom nemojte da vam portali budu mozak , naravno ti isti forumaši me ismijavali , najviše @feniksptica ( za neupućene vodeći ratni stručnjak na forumu ) , @akisarajevo92 , @avenija i onaj SDA bot Jackie , ne znam koji je sada jer se debil banuje malo malo ...
Naravno kada se ništa nije desilo , ti isti forumaši se ušutili kao pichke .
Sad su se opet aktivirali , naravno opet će se ušutiti kao pichke za mjesec dana .
Ovo ga malo zezam , šta ćeš zaslužio je .

Pa zamisli sutra fakat bude belaj , kako bi se ja onda proveo , jednostavno staneš iza svojih postova i trpi .
Valjda Mile neće blokirati narudžbe iz Sarajeva majku mu , treba Nešković da nam isporuči 3 Zafire i 3 Astre sad za Bajram , da braću arape spremni dočekamo .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:27Ma uvijek je bilo tako brate , nego si mlađi pa te nije tada interesovalo .
Dodik je uvijek radio šta je htio u Republici Srpskoj , ništa novo . Sada pokušava da što više ucijeni našu stranu , da ga opet puste da radi tamo šta hoće .
Moje mišljenje je ,da su se već dogovorili da , da je sve ovo predstava .
Mile nastavlja da klepa , ostaje glavni baja u selu , a naši postaju heroji jer su spriječili sukob .
Hrvati sa strane kokice i posmatraju .
Eto , neko moje mišljenje je .
Hajde da vidimo kako će biti .
Daleko je ovo od bezazlenog kako ti predstavljaš.
Nije ovo nikakva ucjena i ovo nema nikakve veze sa "našom stranom".
Ovo je državni udar, zvanični početak secesije, nazovi kako hoćeš.
Hapšenje Dodika, Stevandića i još par njih je jedino rješenje i ako se to ne desi u narednih par dana, situacija će dodatno eskalirati. Dodik nema podršku naroda, sve ovo radi silom i niko neće ni trepnuti ako ga uhapse.
Hrvati ne posmatraju sa strane, Čović je dobio instrukcije iz Zagreba i čeka razvoj situacije.
Neko će sad morati napraviti prvi korak, policija RS ili državno Tužilaštvo i SIPA. SIPA ako krene da hapsi, policija RS mora reagovati i doći će do sukoba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa hajde uporedi , kad si već krenuo . Hajde molim te 1992 i 2025 godina , da vidimo o čemu se radi .
- Centre forward
- Kontakt:
Aco je preko Brnabićke napravio državni udar u Srbiji, pa sad to isto radi i kod nas. Izvozi krizu i time malo relaksira stanje u vlastitoj kući.
Ne može se porediti '92 i tekuća godina. Dva različita svijeta.
Ne može se porediti '92 i tekuća godina. Dva različita svijeta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovome se od tebe nisam nadao.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
Ja im tada pisao , uključite mozak i mislite svojom glavom nemojte da vam portali budu mozak , naravno ti isti forumaši me ismijavali , najviše @feniksptica ( za neupućene vodeći ratni stručnjak na forumu ) , @akisarajevo92 , @avenija i onaj SDA bot Jackie , ne znam koji je sada jer se debil banuje malo malo ...
Sad su se opet aktivirali , naravno opet će se ušutiti kao pichke za mjesec dana .

Don't believe the hype.
Kad čujem ove naše političare da kažu "državne institucije će time da se bave" odmah mi padne na pamet ona scena iz Arrested Developmenta kad svi u glas skandiraju "Govor, govor" bez da imaju ikog na umu

- VensanKasel
- Kontakt:
Iz iskustva prijašnjih situacija , mislim da je opet neki dogovor između njih . Razlika je što sada Dodik povukao baš jake poteze , jer nema Vučića iza sebe .Virtu4l je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:37VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:27Ma uvijek je bilo tako brate , nego si mlađi pa te nije tada interesovalo .
Dodik je uvijek radio šta je htio u Republici Srpskoj , ništa novo . Sada pokušava da što više ucijeni našu stranu , da ga opet puste da radi tamo šta hoće .
Moje mišljenje je ,da su se već dogovorili da , da je sve ovo predstava .
Mile nastavlja da klepa , ostaje glavni baja u selu , a naši postaju heroji jer su spriječili sukob .
Hrvati sa strane kokice i posmatraju .
Eto , neko moje mišljenje je .
Hajde da vidimo kako će biti .
Daleko je ovo od bezazlenog kako ti predstavljaš.
Nije ovo nikakva ucjena i ovo nema nikakve veze sa "našom stranom".
Ovo je državni udar, zvanični početak secesije, nazovi kako hoćeš.
Hapšenje Dodika, Stevandića i još par njih je jedino rješenje i ako se to ne desi u narednih par dana, situacija će dodatno eskalirati. Dodik nema podršku naroda, sve ovo radi silom i niko neće ni trepnuti ako ga uhapse.
Hrvati ne posmatraju sa strane, Čović je dobio instrukcije iz Zagreba i čeka razvoj situacije.
Neko će sad morati napraviti prvi korak, policija RS ili državno Tužilaštvo i SIPA. SIPA ako krene da hapsi, policija RS mora reagovati i doći će do sukoba.
Potezi očajnika , koji je spreman na sve , pa čak i da uništi vlastiti narod samo da njegova porodica ima sve .
Možda griješim , vrijeme će pokazati .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Istina je da se zveckalo oruzjem 20 godina ali i da nikada nije narusena drzava u ovom obimu.
Istina je da se mi kao narod moramo pobrinuti za sebe jer nase institucije vec odavno ne postoje zbog 25togodisnje vladavine sda i ovih kratkih, privremenih trojanera. Tacno covjek ne moze ni birati koje je zlo manje.
Istina je i da imamo najlosije lobiranje na tlu citave evrope, a i preko okeana, ubjedljivo najgori politicki kadar koji jedna drzava moze da salje.
Po prvi put evropa nije nimalo zainteresovana za nasu regiju zbog iznenadnih, radikalnih odluka trampa i siguran sam da trenutno nisu upuceni sta se ovdje desava, osim par ambasadora koji svakako ne izvjestavaju svoju maticu jer smo zadnja rupa na svirali.
Laktasenko ce i dalje nastaviti raditi sta mu je volja, vladajuce strukture ce nas obavjestavati o rusenju ustava, a mi cemo sve posmatrati i komentarisati jer smo gluplji nego smo bili 92. Trenutno, vjerovatno najgluplji narod u Evropi.
Ujutro se mogu pojaviti teroristicke jedinice iz rsa na linijama entiteta i niko ne bi mrdnuo, mozda bismo samo culi ramu kako govori da bh institucije imaju kapacitet za odgovor.
Ne znam koliko su ljudi spremni za oruzani sukob i potencijalne incidente na obje strane ali sta god bude (ako bude) to ce trajati vrlo kratko, ova drzava ce ili prodisati ili nestati.
Zanimljivo je da u decenijama duge vladavine laktasenka i njegovog vlasnika vucica, prvi put kada je narod odlucno krenuo da skine pickoustog sa vlasti, bas tada, u istom mjesecu, laktasenko je na drugoj strani najradikalniji i najbjesniji. Sto li.
Istina je da se mi kao narod moramo pobrinuti za sebe jer nase institucije vec odavno ne postoje zbog 25togodisnje vladavine sda i ovih kratkih, privremenih trojanera. Tacno covjek ne moze ni birati koje je zlo manje.
Istina je i da imamo najlosije lobiranje na tlu citave evrope, a i preko okeana, ubjedljivo najgori politicki kadar koji jedna drzava moze da salje.
Po prvi put evropa nije nimalo zainteresovana za nasu regiju zbog iznenadnih, radikalnih odluka trampa i siguran sam da trenutno nisu upuceni sta se ovdje desava, osim par ambasadora koji svakako ne izvjestavaju svoju maticu jer smo zadnja rupa na svirali.
Laktasenko ce i dalje nastaviti raditi sta mu je volja, vladajuce strukture ce nas obavjestavati o rusenju ustava, a mi cemo sve posmatrati i komentarisati jer smo gluplji nego smo bili 92. Trenutno, vjerovatno najgluplji narod u Evropi.
Ujutro se mogu pojaviti teroristicke jedinice iz rsa na linijama entiteta i niko ne bi mrdnuo, mozda bismo samo culi ramu kako govori da bh institucije imaju kapacitet za odgovor.
Ne znam koliko su ljudi spremni za oruzani sukob i potencijalne incidente na obje strane ali sta god bude (ako bude) to ce trajati vrlo kratko, ova drzava ce ili prodisati ili nestati.
Zanimljivo je da u decenijama duge vladavine laktasenka i njegovog vlasnika vucica, prvi put kada je narod odlucno krenuo da skine pickoustog sa vlasti, bas tada, u istom mjesecu, laktasenko je na drugoj strani najradikalniji i najbjesniji. Sto li.
-
- Kontakt:
Dobro Miletić govori ali ovo o EUFORu je sprdnja! Nema ih dovoljno! Jedino što mogu je da stanu na entitetsku liniju.
Vidjećemo šta će reći ovaj iz NATOa kad dođe slijedeće sedmice.
Vidjećemo šta će reći ovaj iz NATOa kad dođe slijedeće sedmice.
- VensanKasel
- Kontakt:
Morao sam te malo , nije da meni nisi zajebavao , pogotovo da ne treba čitati portale .akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:41Ovome se od tebe nisam nadao.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
Sad su se opet aktivirali , naravno opet će se ušutiti kao pichke za mjesec dana .![]()

Eh sad da kad krene , nećeš moći do Đurića

Nemam ti sta usporedjivati. Razlika je ogromna vec u nama samima, gdje imamo vise domacih izdajnika, a manje pravih patriota koji bi ginuli za ovu zemlju. Sutra da proglasi samostalnu rs, političari bi zvali upomoc EU, MZ, UN samo oni sami nista ne bi poduzeli.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:40Pa hajde uporedi , kad si već krenuo . Hajde molim te 1992 i 2025 godina , da vidimo o čemu se radi .
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo sad je daleko ozbiljnije nego bilo sta dosadVensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:47Morao sam te malo , nije da meni nisi zajebavao , pogotovo da ne treba čitati portale .akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:41Ovome se od tebe nisam nadao.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
Sad su se opet aktivirali , naravno opet će se ušutiti kao pichke za mjesec dana .![]()
Eh sad da kad krene , nećeš moći do Đurića![]()
I kako sam time sto sam govorio da ne otvaras portale da bi bio mirniji "huskac na rat i picka koja se usuti kad se nista ne dogodi"

Ne treba mi vise Djuric otkad imaju vanilije u Amku, cak su ove njemacke jeftinije u Amku za 0.30kf
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al Forto se javlja i daje saopstenja, druuuze 

Ramo brat samo o kapacitetima Vojkovića, a budimo realni najprije će on tamo zadužiti ćebe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još 5 minuta do kraja Deytonskog sporazuma.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
E sada dolazimo do toga , godinama šutimo i zatvaramo oči na kriminal , korupciju i lopovluk političara . Glasamo za njih , jer su nas ubijedili da je sve super samo neka se ne puca .Lavcina je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:48Nemam ti sta usporedjivati. Razlika je ogromna vec u nama samima, gdje imamo vise domacih izdajnika, a manje pravih patriota koji bi ginuli za ovu zemlju. Sutra da proglasi samostalnu rs, političari bi zvali upomoc EU, MZ, UN samo oni sami nista ne bi poduzeli.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:40Pa hajde uporedi , kad si već krenuo . Hajde molim te 1992 i 2025 godina , da vidimo o čemu se radi .
Ogroman je problem naša pasivnost godinama .
Jel ima glupljeg politicara od ovog forte? Bez zajebancije. Za njeg je ramo intelektualac
1946-1987
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma bolan ja govorio da ne trebate čitati portale , nešto se tada desilo mislim da je onaj Helez bio kod Senada Rata i tada feniks i ti mene furali ne treba čitati portale jer su kao u pravu tada bili , mojne šta zamjeriti čista zezancijaakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:51Ovo sad je daleko ozbiljnije nego bilo sta dosadVensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:47Morao sam te malo , nije da meni nisi zajebavao , pogotovo da ne treba čitati portale .
Eh sad da kad krene , nećeš moći do Đurića![]()
I kako sam time sto sam govorio da ne otvaras portale da bi bio mirniji "huskac na rat i picka koja se usuti kad se nista ne dogodi"![]()
Ne treba mi vise Djuric otkad imaju vanilije u Amku, cak su ove njemacke jeftinije u Amku za 0.30kf

Sve će doći , ali samo Pepsi Twist neće