FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 05 mar 2025, 23:10

WOW, onaj malac na golu kao da ima 100 utakmica u nogama...bar sa loptom, sigurniji od Manua...sto se odbrane tice nije ni imao posla. Upa i Kim perfektni osim Upinog idiotizma. Stvarno bi moro nesto uciniti po tom pitanju, ne mozes samo tako dati sansu. Jazuk, strasan igrac bez toga... Jedna od najboljih Kimichovih utakmica posle nekoliko godina, daj mu te pare i gotovo, Goretzka uvijek na lopti, u skoku nenadjebiv, vraca se definitivno, nebi ga otpiso. Olise i Laimer po desnoj strani cista 11, Davis i Koman (Sane) po lijevoj malo slabije. Kane je Kane, izgleda kao da je i malo smrso i dobio na brzini. Musiala se popravlja, ako nista ne gubi bez veze, bori se. Ovi protivnici Kompini zavukli se u kucice ko puzevi golaci :mrgreen: :mrgreen:

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 05 mar 2025, 23:12

Jak Bayern, vratilo nam se za DFB Pokal neke stvari za ovu utakmicu. Strpljiva i dobra postavka Vincenta, odlični Kane, Musiala i Kimmich, kao i ostatak ekipe.

Izdominirali smo ih, imali pored toga još dvije prečke, raduje zajedništvo u ekipi. Ko bi rekao da ćemo nakon utakmice u Holandiji uvezati niz od 10 utakmica bez poraza(8 pobjeda i 2 neriješene).

Vidjeti ćemo kakav će biti zdravstveni bilten u toku sutrašnjeg dana. Odmoriti se, rutinirati Bochum preko vikenda kući i iščekivati uzvrat u utorak

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 05 mar 2025, 23:14

Bundesliga je napisao/la:
05 mar 2025, 23:02
Rekao sam ja, lagano :kafa:
Evo ga, on je reko, a stalno drvlje i kamenje na Kompanija i ekipu...Ovo sto je napisao je cista odsupnica, a glavni njegov cilje je bio da se okomi na sve ako ne pobjedimo jer je utakmica bila "lagana" (on je reko) :rol: :rol: :mrgreen: :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 mar 2025, 23:16

sljivo je napisao/la:
05 mar 2025, 23:06
Kad bi je našo možda i bi :kafa:
Uf, uf. Jesi me uvrijedio. Nemoj za Dzumu opet na trotoar parkirati, i idi seri tamo po chatu, forumski ratniče.

Treba u uzvratu pametno odigrati, ne nasjedati na provokacije kojih ce biti. Ovi ce napasti jako, i ici da isprovociraju kartone. Treba biti pametan.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 05 mar 2025, 23:18

Krivo mi za cetvrti kad se namjestilo...znas kako je u revansu primis 1-2...i onda strahuj. Ipak, ako ovo ne kapitalizujemo, zaceraj nam. Kako davno rekoh, sellam alejk i dobro vece polufinale.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 mar 2025, 23:19

Dilah je napisao/la:
05 mar 2025, 23:18
dobro vece polufinale.
Ma ja, finale, nemoj preskakati. :urnebes:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 mar 2025, 23:19

e svašta, nije moguće da ovu zahebanciju ozbiljno i lično shvataš

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 05 mar 2025, 23:23

Omerbavarac je napisao/la:
05 mar 2025, 23:19
Dilah je napisao/la:
05 mar 2025, 23:18
dobro vece polufinale.
Ma ja, finale, nemoj preskakati. :urnebes:
Titulaaaaa 😆

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 05 mar 2025, 23:24

Super odigrano, na iskustvo, steta i za cetvrti da nije usao, ali dobro sad. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre, napokon je i Kompany dobro sve poslozio jer smo izgledali puno bolje nego u zadnjim medjusobnim susretima.

Rotirat za vikend i onda opet jako u revansu.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 05 mar 2025, 23:25

sljivo je napisao/la:
05 mar 2025, 23:19
e svašta, nije moguće da ovu zahebanciju ozbiljno i lično shvataš
Preozbiljno shvata forum, ne voli da se šali, takav lik.
No, opet je ok. Meni se od onog kihota želudac okreće. Ko papiga ponavlja jedno te isto, često laži i nebuloze. Najgori Bayern zadnjih 20 i kusur godina :rol:
U ligi imamo najbolji skor u zadnjih 7 godina, već smo jednom nogom među 8 najboljih.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 mar 2025, 23:28

Kad ste pacenici, dobijes 3:0, likovi prozivaju Bundesligu, Neutrala, Felera, cke materine. Ajd ocekivano od onog bivola, opsjednut, analizira obicnu prostu recenicu. Ono pokušava mi uci u um, a ja rekao da imam osjecaj da ce Bayo laganije nego se ocekuje izbaciti Leverkuzen.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 mar 2025, 23:37

Postavka igre Kompanyja, pristup igrača na terenu, sve odlično. Kontrolisano ofanzivno krenuli, zabili na vrijeme (Kane maestralno i pozicioniranje i zabijanje). Njihove napade blagovremeno zaustavljali, Wirtza isključili.
Pametno odigrano skroz. Večeras je sve štimalo i s ovim svime nabrojanim svakog bi protivnika pobijedili. Faktički ne možeš s boljim pristupom i zrelije, pametnije odigrat nego što su naši odigrali večeras. Mi smo i bez greške Kovara i Tapsobine gluposti zaslužili najmanje 3 gola večeras. A i ponuđeno je bitno iskoristit, dok prvi gol je naravno nevjerovatno mnogo značio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 05 mar 2025, 23:41

Bundesliga je napisao/la:
05 mar 2025, 23:28
Kad ste pacenici, dobijes 3:0, likovi prozivaju Bundesligu, Neutrala, Felera, cke materine. Ajd ocekivano od onog bivola, opsjednut, analizira obicnu prostu recenicu. Ono pokušava mi uci u um, a ja rekao da imam osjecaj da ce Bayo laganije nego se ocekuje izbaciti Leverkuzen.
:rol: :rol: :tralala: :tralala: Popi jednu nazdravi skoro pa sigurnom prolasku, yebo Thomasa, Tabletasa, Upravu...itd, itd. Je.avacemo im sve po spisku kad ispadnemo i izgubimo titulu.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 06 mar 2025, 00:00

Balon je napisao/la:
05 mar 2025, 19:22
3:0 za nas :salut:
:kafa:

Dobro je Kompany pripremio ekipu i za to mu svaka cast, izginuli su svi na terenu.

Ali kakav epski fail Alonsa sa ovom idiotskom formacijom. Bas mi je drago sto je u klasicnom Guardiolinom stilu prodao utakmicu izmisljajuci toplu vodu u najvaznijoj utakmici sezone :lol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 mar 2025, 00:07

Manuel Neuer injured himself sprinting while celebrating the second goal [@BILD]
:tokralju: :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 06 mar 2025, 00:25

Hoće to kada se rijetko radi :mrgreen:
Godine brale, 39 uskoro.

Zar Čabi nije izveo istu ili sličnu formaciju bez klasičnog napadača i u ligaškom okršaju kada se nismo mogli sastaviti sa loptom?
I pritom hvaljen.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 mar 2025, 00:34

Jeste, ali ovaj put se i Bayern nešto pitao, a ni oni nisu baš toliko kidisali jer im nije bio poslednji voz kao u prvenstvu. Igraće tako (na sve ili ništa)ponovo u revanšu, a Bayern nikako ne smije igrati kao u toj utakmici…nego dati im gol u prvih 15 i odraditi utakmicu rutinski. Kim, Goretzka, Upa i Laimer pa i Kimich su ih razbili odbrambeno, ne znam da li su par duela izgubili, a Kimich,Olise, Kane i Musiala ubili njihovu odbranu u pojam, onom nesretniku na lijevoj strani će se mozak vrtiti još par dana.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 06 mar 2025, 00:40

Čestitke na prolazu u četvrtfinale. Odlučilo je iskustvo, leverkusen je sam sebe pobijedio. Prvi gol izostanak bilo kakve reakcije Mukielea gdje Kane potpuno neometen zabija, drugi gol paceraj Kovara, za kojeg ne znam zašto je uopće startao kad im je Hradecky prvi golman, a treći blackout Tapsobe. Povrh toga Mukiele je zaradio crvendaća na sredini terena bez ikakve potrebe.
Evo Alonso gubi svaku stvarno bitnu utakmicu, lani su tako laganini izgubili finale sa Atalantom.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 mar 2025, 03:10

Danasnja partija je bila vintage Bayern style. Konacno smo dobili ozbiljniju ekipu mada treba biti realan i reci kao sto jest', danas Leverkuzenu nista nije islo. Frimpong da je dao gol kada mu je Upamecano poklonio sansu to je komplet druga utakmica, Mukiele cist crveni ali glup ne moze biti gluplji, jos uz tog dodaj golmansku gresku i onaj penal.

Svidja mi se stil igre Kompanya ali ima tu jos puno posla, tesko vjerovati da mozemo dogurati do finala kada ti je Upamecano prvi stoper i poznat po tome sto se najvise raspada kada treba biti najbitniji. Olise je igracina i ko god kaze da Kimmich ne vrijedi tih 20 milliona godisnjo taj pojma nema o fudbalu, daleko najbolji igrac Bayerna.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2025, 05:20

Kimmich uz Kanea najbolji igrac ove sezone.

Joshua doslovno drzi vezni red, ovdje kao da se ne prati fudbal 25+ godina pa da ne mozes razlikovati world class igraca od dobrog igraca.

Oni moraju naci neki kompromis, tipa 3 godine +2 sa znatno manjom platom. Razumijem i njega, 30 mu godina, posljednji veliki ugovor ali stavite se u njegovu poziciju, sta su dobili recimo druge dvije legende Bayerna? Muller i Neuer? Sjetite se Alabe, pa sada ugovora Daviesa i Musiale.

Ovom Saneu su potrebna dva-tri gola da nadodje. Nema nikako samopouzdanja. I dalje sam u soku da nam 3-4 godinu zaredom Upamecano igra stopera. Hajde sto je kiks igrac, daje protivnicima 100% sanse, nego i od saigraca pravi amatera. Pa Kim ponekad s njim izgleda kao da je zaigrao prvi put fudbal.

Olise dobar ali nije igrac koji moze pretrcati nekog i postici gol. Fali tu dosta "speed-a" iako je inao par golova gdje je nanizao po par igraca. Musiala konacno odigrao dobru utakmicu. Kane, kakav napadac, masina.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.