Zašto Kimmich ne skače

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Da ne bude da si izignoriran od strane kolega forumaša:Omerbavarac je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:07
Jedno pitanje, na ciji promasaj vas je podsjetila posljednja velika prilika za nas koju je zapucao Palhinha?![]()
Ja sam ciljao na malo novije doba.farinelli123 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 10:15Da ne bude da si izignoriran od strane kolega forumaša:Omerbavarac je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:07
Jedno pitanje, na ciji promasaj vas je podsjetila posljednja velika prilika za nas koju je zapucao Palhinha?![]()
Ševčenko protiv Livera 2005
Ramos protiv nas penal 2012
Jutros u wc-u isto razmišljam o toj utakmici, i tom promašaju i šta se desilo u revanšu.Omerbavarac je napisao/la: ↑06 mar 2025, 10:26Ja sam ciljao na malo novije doba.farinelli123 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 10:15Da ne bude da si izignoriran od strane kolega forumaša:Omerbavarac je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:07
Ševčenko protiv Livera 2005
Ramos protiv nas penal 2012
Dembele protiv Liverpoola kada je Barca raskomadala Liverpool a onda u uzvratu sok i nestvaran preokret Engleza.
Bez zezanja evo ja tvrdim da ne vrijedi i tvrdim i dalje da koci ekipu i usporava bez obzira na te statisticke podatke. Gusi i usporava.Nerminovic je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:10Ko god kaze da Kimmich ne vrijedi tih 20 milliona godisnjo taj pojma nema o fudbalu, daleko najbolji igrac Bayerna.
Vidi stoji da je zasluzan itekako za kontrolu utakmice i stoji da je KEBA KRABA bitan u tome segmentu onda kada se rano povede kao sinoc.Zlaja83 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:59hasler, razmišljam o napisanom i ne znam slažem li se ili ne.
Stoji izjava da usporava igru.
Ali....ovo što je Bayern igrao sinoć i što je pokušavao i ranije igrati se moderno zove kontrolirani nogomet. To je sinoć ispalo super jer ne samo da si zabio tri, nego si mogao i više, a s druge strane protivnik ti nije pošteno priprijetio za 90min. Tako da, možda bi bez njega zabili još jedan dva gola, a primili isto toliko. Meni je draži rezultat 3:0 nego recimo 5:2, jer pokazuje da si stabilan u svakoj liniji. A Kimmich je sinoć bio ključ te kontrole i stabilnosti.
Svejedno, po meni nije nezamjenjiv, vidi se na njemu da se premišlja i vjerujem da je u ovom trenutku na 50/50 za ostati/otići, što mi je ok kako god odluči, 10 godina je s nama, vjerujem da je ono najbolje dao za Bayern, samo onda treba pronaći kvalitetnu zamjenu.
Da je Ulreich sjedio na klupi, vjerovatno bi i ušao. Lik se nalazio na tribinama u civilu kada se Neuer povredio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.