Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
senci ga je vec bacio desetak puta na onaj snimak rat dame i gospodo
ide veceras prica kako se u subotu vec ukazuju linije i puca se
ide veceras prica kako se u subotu vec ukazuju linije i puca se
Cudi me da se niko od nasih nije oglasio od jutros
- relativizam
- Kontakt:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 07 mar 2025, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:07Erdogan je u Turskoj onu noc cekao odluke suda, zalbe, pravo na odbrane i slicnorelativizam je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:00Ne kontate vas dvojica,državni udar je kakve odluke, zalbe itd.
Oo sve piše ovdje![]()
Samo ponavljajte matricu naših nesposobnih politicara, nije ni čudo što smo glupa nacija![]()
![]()
![]()
To se samo probudis ujutro i vidis, tj. ne vidis 500 uhapsenih. Sta kako, nek se istrazuje narednih 10 mjeseci. Ali drzava mirna, narod miran.
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 07 mar 2025, 14:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Odličan komentar Nedžada Ahatovića.Prije, a i od samog početka krize koju je izazvao predsjednik RSa o čemu sam upozoravao javnost godinama, tvrdim da država ima odgovor na sve što bi Dodik poduzeo. Kampanja dezinformacija u Federaciji BiH usmjerena je ka izazivaju reakcije mimo ovlaštenih državnih organa. Na to računa Milorad Dodik i njegovi nalogodavci iz Beograda i Moskve. Kao što rekoh svaka upotreba sile protiv države iz temelja mijenja situaciju, jer takava aktivnost zahtijeva adekvatan odgovor nadležnih državnih organa. Ništa mimo odgovora državnih organa ili EUFORa (ako se pokrenu) nije legalan odgovor na krizu. Stoga apelujem na javnost na maksimalnu suzdržanost, a medije na provjeru svih informacija. Bosna i Hercegovina će iz ovoga svega izaći jača i kompaktnija, usmjerena ka euroatlanskim integracijama, koji neće zaustaviti ruski model separatizma.
Znam nase raje da gura bas ovo sto alem pise. Tako da nikad ne znas. Al vidim sad je Alem odgovorio normalno, znaci ima za njega nadeVensanKasel je napisao/la: ↑07 mar 2025, 09:17Ma buraz fura te Alem , a i ostale .soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:59Ovo si ti za magu.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:48
Pa malo te i lozim burazeru jebga, zapalis se odma. Ne podrzavam to za Gazu niti to na TV. Rekao sam da republikanci generalno imaju family values, a Trump je persona za sebe.
Da te ozbiljno pitam 3 pitanja, da li podrzavas ovaj executive order sto sam te vec pitao, da li si podrzavao defunding of police, i jesi'l podrzavao Black lives matter ili Blue lives matter?
Da vidim jesi'l skroz zglajzo
Ne lozis ti meni, meni je cudno da tako slijepo pratis Trumpa. Samo fake news i cnn spominjes.
Ja podrzavam skolovanje, obrazovanje. Ja sam radio jedno vrijeme za DOD, valjda znas sta je to.
Te gluposti tipa black lives i blue lives me ne zanimaju.
Policija, vatrogasci su placeni od mog poreza i ti ljudi trebaju biti vise placeni, i trebaju da imaju djaba osiguranje. Bolje treninge, opremu i da njihova familija ima djaba osiguranje i platu u slucaju da poginu na poslu. A republikanci govore blue lives matter a ovamo tax is theft, pa jarane ne ide to.
Je li moguće da nikako ne skontate ? Nije mu prvi put da ovako radi![]()
Imam rodicu voli trumpa ko brata svog, kcerka joj se udala za nekog lika iz Iowe. Ono tesko bijelo smece, zive u nekoj vukojebi.ni. Da vidis kako rodica i muz lizu tim amerima dupe. Jos ta kcerka promjenila ime.
Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I ova SIPA vrlo ozbiljna državna agencija, kao i bh institucije. Veći bi otpor call centar pružio.
Tebi sam odgovorio jer koliko god te izglasavali kantom foruma itd ja mislim da si ipak razuman i upućen koliko toliko iako pisu da su iz druge države. Jedino mi nije normalno da si postao otvoreni bot sendvičar vladajućih. Ali da ne duljimo mogao je drugi kandidat se izglasati od prvog saradnika HDZ i Čovića tj Vukoje..Kada je trojka davala im sve mogla je bar tu ustupak tražiti. A svi znamo da Čović neće napustiti Dodika tako da Ustavni sud sigurno otežano radi.Virtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:22
E tu sam te čekao.
Da se nije glasalo za Vukoju, Ustavni sud ne bi bio funkcionalan i ne bi imao kvorum, čime bi Dodiku bio otvoren put da radi šta god želi.
Zaista nekad niste svjesni šta pišete. Nekad, eto samo nekad razmisli prije nego što nešto izvališ. Muka mi je više čitati kako iz dana u dan zabijaš autogolove.
Ponovit ću jos jednom i to je to, nacionalno jedinstvo, krizni štab u 24/7 zasjedanju, zaboraviti na razlike ovih dana i djelovanje svih stranaka zajedno i odgovaranje kao jedno je ono što nam treba a ne čekanje SDA da napanali trojku ili obrnuto. Država je u pitanju
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo su ta dvojica ostala u zgradi. Ostali otisli.CAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi se ponasamo odgovorno i imamo povjerenja u institucije. Admin neometano vrsi svoje redovne duznosti. Ne primjeti se neko povecanje tenzija medju populacijom.sljivo je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:36Admin moli boga da neki sportista objavi nešto u vezi rata, sipe, mupa i ustavnog suda![]()
Sto se tice komentara na clanke na portalu, nema povecanog opterecenja na AI moderaciju.
Mozete vala nekad I pohvaliti onoga ko radi odgovorno da bismo znali da su i kritike na mjestu.
Nikad mi nacionalno jedinstvo necemo uspostavit jer smo preplavljeni izdajnicima i KOS-ovica na kljucim pozicijama. Krenuvsi od Zivkovica juniora pa nadalje...
Srce, čast i ponos!
- napoleon72
- Kontakt:
Bili na dzumiCAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()
Srpske kolege za to vrijeme na kafi, koriste ljudi pauzu.
Koji se cirkus ovdje desava majko mila
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
I onda neko vjeruje Avdi uvijek ovako nahajca zbog svojih placenih uvjerenja i onda aterira kad se steta napravi mozes sada pisati romane kad je šteta vec nacinjena i kad 90% populacije misli da je kraj dosaoCAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Kako bolan nema Bosne a Amir i Jovo sjede sami u SIPICAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Toliko omladine položilo život da na kraju nemamo državu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa eto radila je SIPA u Istočnom Sarajevu, a po tim novim zakonima koje je Dodo donio nisu smjeli. Da je mudonja sad bi ih MUP RS-a hapsio jer su prekršili zakon
Što znači da blefira i ide da izazove reakciju i "napad" na njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jbg nekima je izgleda trebalo da dodo maksimalno zakuha pa da se to skonta. U pravoj drzavi taj kreten bi jos jucer bio u zatvoru, bez obzira sto ovi nasi apeluju da ne treba burno reagovati. Slucaji memic i dragicevic su takodjer u vecoj ili manjoj mjeri pokazali kakva nam je drzava. Ovo nikada nije ni bila drzava vec samo protektorat. Hebo ti tu drzavu gdje cekas stranca da reaguje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 15:12Toliko omladine položilo život da na kraju nemamo državu.
Al eto ne moze se reci da neki nisu imali koristi od ovoga sto smo se 30god pretvarali da imamo drzavu. Na osnovu tog pretvaranja dobili smo politicke elite koje su se nakrale para za tri zivota, a obican narod je mogao mirno da spava ziveci u iluziji da je bosna suverena drzava na cjelokupnoj teritoriji i da nisu "dzaba" ginuli za vrijeme rata.
Imaš ime i prezime, zemlju, sačuvanu historiju, bez otpora tad pitanje je u kojem bi pravcu otišli i kako bi danas izgledali, za nas su devedesete bile neizbježne,nužda, da se izjasnimo i izrazimo, kažemo ko smo i šta smo i odakle smo i šta želimo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 15:12Toliko omladine položilo život da na kraju nemamo državu.
Danas svijet i Evropa znaju za nas i koliki god licemjeri bili na geopolitičkoj sceni upoznati su da imamo obraz, čast i ponos, spremni na najgore dok se nadamo najboljem.
Kako god bilo uvijek treba navijati za razum i dogovor, optužnica Miloradu nije napad na RS nit ko želi ukinuti Srbima neki vid autonomije na silu ali entitet ne može bit država, to je u sukobu sa interesima Bosne i Hercegovine kao i svih njenih građana, u interesu mira na ovim prostorima je stabilna BiH a ne vidim razloga da to ne bude bez obzira na sve okolnosti.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, napoleon72 i 16 gostiju.