Admin moli boga da neki sportista objavi nešto u vezi rata, sipe, mupa i ustavnog suda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Admin moli boga da neki sportista objavi nešto u vezi rata, sipe, mupa i ustavnog suda

ne bi se složio da bi Kiparski scenarijo bio baš tako dobra opcija kao na Kipru. Prvo što ovdje imaš treću stranu koja više naginje Miletovim rješenjima. Turski Kipar ima samo podršku Turske, dok bi RS imala podršku srbije, rusije, mađarske. Treće, i vjerovatno najvažnije, grci na Kipru su krščani, tako da je cijela EU stala iza njih sa investicijama, a Turcima kao muslimanima su nametnuli sankcije i embargo. Ovdje imaš obrnutu situacija, tako da mislim da to ne bi sve funkcionisalo kao na Kipru. Također je bitno naglasiti da su Grci ti koji ne žele integraciju, hoće ali po njihovim uslovima, čak je bio referendum o ujedinjenu koji su odbili Grci.Virtu4l je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:41Kiparski scenario je odličan. To ti govorim kao neko ko je mnogo puta bio na Kipru. Imaš moderni, razvijeni dio države, članicu EU, turizam i bankarstvo koji razbijaju... a onda pređeš u drugi dio i odmah nakon prvih pet metara misliš da si se našao u najzatucanijem i najprimitivnijem selu recimo Afganistana.
Da, treba ti pasoš da pređeš liniju razgraničenja, ne dobijaš pečat ali te kontrolišu.
100%. Posebno blokirat i banovat sredovjecne harpije i babuskare koje bi u normalnim uslovima plele carape i cuvale unuke, al eto u demokratskom svijetu imaju mogucnost da preko fejsbuka kojeg su im djeca napravila, daju svoje strucno misljenje na svaku temu. Cim vidim da je komentar ostavila neka Slavica/Hanifa, odmah znam da joj je zadnjih 10 profilnih njen selfie sa raznim frameovima, na naslovnoj slika unuka ili nekih kerova. Al zato paljba po portalima o politici, nauci, sportu, tehnologiji, automoto temama... najezim se dok pisem o tom.
Pa ovaj avenija je isti takav, samo što je mlađi, ali jednako glup i zadojennapoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:50100%. Posebno blokirat i banovat sredovjecne harpije i babuskare koje bi u normalnim uslovima plele carape i cuvale unuke, al eto u demokratskom svijetu imaju mogucnost da preko fejsbuka kojeg su im djeca napravila, daju svoje strucno misljenje na svaku temu. Cim vidim da je komentar ostavila neka Slavica/Hanifa, odmah znam da joj je zadnjih 10 profilnih njen selfie sa raznim frameovima, na naslovnoj slika unuka ili nekih kerova. Al zato paljba po portalima o politici, nauci, sportu, tehnologiji, automoto temama... najezim se dok pisem o tom.
Ne kontaju to ljudi, a pogotovo simpatizeri državotvorne stranke.
I ovog direktora Sipe što kao zna kakva je odluka ali neće reći a zapravo čeka da vidi ko je blizi pobjediMarcoBorriello je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:53Prvi garant za dugoročni mir je da se uhapse oni koji su počinili državni udar.
napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:50100%. Posebno blokirat i banovat sredovjecne harpije i babuskare koje bi u normalnim uslovima plele carape i cuvale unuke, al eto u demokratskom svijetu imaju mogucnost da preko fejsbuka kojeg su im djeca napravila, daju svoje strucno misljenje na svaku temu. Cim vidim da je komentar ostavila neka Slavica/Hanifa, odmah znam da joj je zadnjih 10 profilnih njen selfie sa raznim frameovima, na naslovnoj slika unuka ili nekih kerova. Al zato paljba po portalima o politici, nauci, sportu, tehnologiji, automoto temama... najezim se dok pisem o tom.
 a jes zivota mi hahahaha
 a jes zivota mi hahahahaIde petak, idi s njim, idi s njim
 joj al ga senci sad silji, ne moze docekat pola 7 ili 7 kad vec pocinje
 joj al ga senci sad silji, ne moze docekat pola 7 ili 7 kad vec pocinjepo naredbi Tužilaštva se može uhapsiti bilo ko. Naravno o daljem zadržavanju i daljem postupku odlučuju sud. Ali za hapšenje i privođenje dovoljna je naredba tužioca.
Erdogan je u Turskoj onu noc cekao odluke suda, zalbe, pravo na odbrane i slicnorelativizam je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:00Ne kontate vas dvojica,državni udar je kakve odluke, zalbe itd.
Oo sve piše ovdje
Samo ponavljajte matricu naših nesposobnih politicara, nije ni čudo što smo glupa nacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.