Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

napoleon72
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la napoleon72 » 07 mar 2025, 20:55

Bundesliga je napisao/la:
07 mar 2025, 20:54
Ali kako je legitimni prvo trcao do Plenkovica, pa sad izdaje neka bezvezna saopstenja. I zabrinuti Inzko je bio bolji od ovog levata.
Kad se sjetim komentara bosnjaka kad su ga imenovali. :rol: :rol:
Drzi se Milorade, sad si donji, sad ce Svabo da radi :lol:

Od lorda Paddyja ta titula VP je samo mazanje ociju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 mar 2025, 21:10

napoleon72 je napisao/la:
07 mar 2025, 20:55
Kad se sjetim komentara bosnjaka kad su ga imenovali. :rol: :rol:
Drzi se Milorade, sad si donji, sad ce Svabo da radi :lol:

Od lorda Paddyja ta titula VP je samo mazanje ociju.
Glupe Bošnje prvo trebaju da shvate kako Švabe vole kršćansku Hrvatsku i njihov Jadran daleko više od nas. Za njihovo more bi guzice dali, tamo su stalno po godišnjim, kupuju nekretnine na Jadranu. Što se tiče legitimnog, on i jeste radio ali u korist Hrvata, napravio je da manjina ima dosta više prava od većine. Bošnjaci moraju naoružavati sigurnosne službe u Federaciji u kantonima sa Bošnjačkom većinom. Nema se oslanjati na ove što vole više svakoga drugog nego nas. Ne možeš se oslanjati na OS koje bi se raspale na 3 dijela čim bi bio kakav belaj. Tako je i Dodik radio, naoružavao i opremljivao njihov MUP jer zna da je to čisto u njegovoj nadležnosti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 07 mar 2025, 21:21

Šmit je uradio ono zbog čega je došao,

ojačati poziciju Hrvata u Federaciji. Nama i Srbima je samo haos donio.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2025, 21:27

Ramo klaun na funkciji i ovo zoves drzavom🤣

Šmit ustaša.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 mar 2025, 21:38

Da vam kazem iskreno volio bih da nasi ovo rijese bez reakcije Schmidta, da jednom pokazu da su sposobni nesto rijesiti na nivou drzave kakvu barem zelimo da imamo..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 mar 2025, 21:45

Ma svakako. Što opet ne kontrira to da je Schmidta postavila Hrvatska, tj. njihovo vodstvo kao VP-a. Čisto njihov igrač. I onda opet dolazimo da od nezavisnosti nema lidera kod Bošnjaka koji će lobirati u svijetu. Ili je to nepismeno, nesposobno, korumpirano ili sve zajedno. Legitimnim lobira Hrvatska, Srbima Srbija, a kod nas ništa.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 07 mar 2025, 21:56

Bundesliga je napisao/la:
07 mar 2025, 21:45
Ma svakako. Što opet ne kontrira to da je Schmidta postavila Hrvatska, tj. njihovo vodstvo kao VP-a. Čisto njihov igrač. I onda opet dolazimo da od nezavisnosti nema lidera kod Bošnjaka koji će lobirati u svijetu. Ili je to nepismeno, nesposobno, korumpirano ili sve zajedno. Legitimnim lobira Hrvatska, Srbima Srbija, a kod nas ništa.
Mislim da smo popravili dosta to lobiranje, al jednostavno previse desavanja u EU trenutno, Rat u Ukrajini, Trump brlja, EU trenutno preopterecen i zatecen situacijom, u Njemackoj jos nije vlast promijenjena kako treba, tako i u Austriji. Jednostavno nista nam nije islo na ruku, a Vucicu treba incident da bi spasio svoju guzicu u Srbiji.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 07 mar 2025, 22:04

QUARTERBACK je napisao/la:
07 mar 2025, 21:38
Da vam kazem iskreno volio bih da nasi ovo rijese bez reakcije Schmidta, da jednom pokazu da su sposobni nesto rijesiti na nivou drzave kakvu barem zelimo da imamo..
Koji naši, šta uopšte znači naši? Ne može bošnjo ko bošnjo sam ništa riješiti u državi tri ravnopravna naroda. Biti sretan da hrvati puno ne talasaju, inače bi ovo bilo puno gore.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 mar 2025, 22:09

Vidi se da fali ovdje Bisera da lobira po Bliskom Istoku hurme.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 mar 2025, 22:09

Finn je napisao/la:
07 mar 2025, 22:04
Koji naši, šta uopšte znači naši? Ne može bošnjo ko bošnjo sam ništa riješiti u državi tri ravnopravna naroda. Biti sretan da hrvati puno ne talasaju, inače bi ovo bilo puno gore.

"naši" kao država Bosna i Hercegovina i njene institucije u kojima rade i srbi i hrvati i bošnjaci, ili ti ga bosanci i hercegovci
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 07 mar 2025, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 mar 2025, 22:10

GG3 je napisao/la:
07 mar 2025, 21:56
Mislim da smo popravili dosta to lobiranje, al jednostavno previse desavanja u EU trenutno, Rat u Ukrajini, Trump brlja, EU trenutno preopterecen i zatecen situacijom, u Njemackoj jos nije vlast promijenjena kako treba, tako i u Austriji. Jednostavno nista nam nije islo na ruku, a Vucicu treba incident da bi spasio svoju guzicu u Srbiji.
Ma kakvi, ovo je ništa. Legitimni nalažu da su ugroženi, iako su zapravo u najboljoj poziciji od svih naroda, pa dođu u još bolju poziciju. Vučić nalaže o napadima na Dodika, centralnu vlast bla bla. A ovi levati samo znaju kmečati EUFOR-u, NATU i VP-u. Nisu ni s kim uspjeli uspostaviti baš jaku vezu, evo već 30 godina.EU ovdje radi tek onoliko koliko treba da sačuva mir, ovo bi se moglo riješiti za mizerna sredstva u poređenju sa onim šta Ukrajina dobija.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 07 mar 2025, 22:14

:bih:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 07 mar 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 mar 2025, 22:18

Uvijek se nađe par retarda sa glupim opaskama i botovanjem, čak i i ovakvoj situaciji.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 mar 2025, 22:21

Kako bi se moglo sada hapsiti Dodika, da citiram strucnjaka za ustavno pravo:

"zbog moguceg cinjenja novih povezanih kaznenih djela, Tuzilastvo ima mogucnost da Sudu BiH podnese zahtjev za lisenjem slobode ali moraju dokazati o cemu se radi, koji od posebnih uvjeta za oduzimanje slobode su ispunjeni s obzirom na razvoj dogadjaja"
Don't believe the hype.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 07 mar 2025, 22:23

Fino čovjek govorio :kafa:

Hoće li se plaćeno izdajničko smeće Avdo Avdić malo privesti na ispitivanje zbog plasiranja neistina i laži danas? Objavio je par verzija situacije. **** ljudsko.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 mar 2025, 22:28

akisarajevo92 je napisao/la:
07 mar 2025, 22:09
Finn je napisao/la:

"naši" kao država Bosna i Hercegovina i njene institucije u kojima rade i srbi i hrvati i bošnjaci, ili ti ga bosanci i hercegovci
tako je, pa i srba dosta pristojnih ima vidi se po izjavama ova dva dana bruku ih je osudilo ovo sto radi dodik i porucili da ne zele ici tim putem sto je za mene iskreno pozitivno iznenadjenje

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 mar 2025, 22:36

07 mar 2025, 22:28
Finn je napisao/la:

tako je, pa i srba dosta pristojnih ima vidi se po izjavama ova dva dana bruku ih je osudilo ovo sto radi dodik i porucili da ne zele ici tim putem sto je za mene iskreno pozitivno iznenadjenje
dok sam se vozio danas upalio sam bn radio, bila su ukljucenja slusaoca i dosta se srba javilo i 90% ih je bilo s pricom "ovo Dodik radi zbog sebe, niko ne napada RS, nadam se da ce ga uhapsiti i da prodisemo napokon"

ali bio je i jedan koji je rekao voditelju da nije cudo sto ih nazivaju izajnicima jer dozvoljavaju bosnjacima da im komentarisu na portalu BN-a

njima je to izdajnicki, na njihovim televizijama je nemoguce vidjeti nekog bosnjaka da isprica svoju stranu price ili nekog drugog osim srbina, ili makar neki bosnjak da radi kao tonac na radiju, kamerman na rtrs-u, ma kakvi, ali zato u "muslimanskom", "federalnom" Sarajevu moze sve i vise
Don't believe the hype.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 mar 2025, 22:46

Da je kako izdržati do 15-og, kad završi show u BG ide druga priča i kod nas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 mar 2025, 22:51

@aki ma i kod njih je ko i kod nas, ima budala, al obican narod ko i nas ne zeli sukobe nikave taman se ljudi kolko toliko situirali, pogotovo sto svi znaju da je osudjen jer je zasluzio, sto se kurcio i sam sebe prijavio..

poslusaj izjave nacelnika istocne ilidze i istocnog sarajeva ne treba dalje ici..

to si u pravu, u tom smislu mi nemamo ni 5% prava koja oni imaju u fbih, koliko samo hrvata i srba radi na federalnoj, bht, tvsa..
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 07 mar 2025, 23:39, ukupno mijenjano 2 puta.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 07 mar 2025, 22:51

07 mar 2025, 22:36
07 mar 2025, 22:28

dok sam se vozio danas upalio sam bn radio, bila su ukljucenja slusaoca i dosta se srba javilo i 90% ih je bilo s pricom "ovo Dodik radi zbog sebe, niko ne napada RS, nadam se da ce ga uhapsiti i da prodisemo napokon"

ali bio je i jedan koji je rekao voditelju da nije cudo sto ih nazivaju izajnicima jer dozvoljavaju bosnjacima da im komentarisu na portalu BN-a

njima je to izdajnicki, na njihovim televizijama je nemoguce vidjeti nekog bosnjaka da isprica svoju stranu price ili nekog drugog osim srbina, ili makar neki bosnjak da radi kao tonac na radiju, kamerman na rtrs-u, ma kakvi, ali zato u "muslimanskom", "federalnom" Sarajevu moze sve i vise
E taj jedan je važniji od svih ostalih , klasika .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 22 gosta.