Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ima ovdje levata koji su slican mentalni nivo kao Senad.
GGMU
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima pravo dva puta da odbije/ne odazove se prije privodjenja
a koliko sam shvatio to saslusanje se odnosi na nesto iz decembra a ne na zakone i ukaz koji je potpisao
Ali Schmidt koji je neki dan izjavio kako samo ceka neki potez Dodika pa onda on "stupa na scenu"

Don't believe the hype.
Nisam u mogucnosti gledati. Reci mi koliko je Senci sretan trenutno na skali od 1 do 10?akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:45Ima pravo dva puta da odbije/ne odazove se prije privodjenja
a koliko sam shvatio to saslusanje se odnosi na nesto iz decembra a ne na zakone i ukaz koji je potpisao
Ali Schmidt koji je neki dan izjavio kako samo ceka neki potez Dodika pa onda on "stupa na scenu"![]()

- Pensioner26
- Kontakt:
Senči je jedan bolesni gad.
https://www.youtube.com/live/mqT9WKCsFF ... KUgDnPgp_p
Evo naso sam, on govori oko 9e minute, vrlo pristojno, sasvim dovoljno da ga ne moze niko ismijavati ili nesto. Zelenski je isto razumljiv ali "kopa" da nadje rijec, dok kod Konakovica ide tecno.
Ovo naši političari ocito vise zele, da jos uvijek postoji rs nego ovi srbi sami.
Jer kako drugačije objasniti ovu situaciju, gdje ti se ova budala u svoj svojoj nemoci ponudi kao na tacni, gdje izaziva nemire, rusi Dayton, pravi državni udar, to su dovoljno razlozi, da samo proglasis, da smo se vratili na ustav Republike BiH, sto znaci, da se ukida rs i federacija.
Ali ocito su im drage pare jbg ovako imaš funkcije na federalnom nivou, pa ako se tu ne mozes uglaviti onda imamo jos kantonalne vlasti. Sa ukidanjem rs, se ukidaju fotelje pojedinim guzonjama Bosnjacima.
Jer kako drugačije objasniti ovu situaciju, gdje ti se ova budala u svoj svojoj nemoci ponudi kao na tacni, gdje izaziva nemire, rusi Dayton, pravi državni udar, to su dovoljno razlozi, da samo proglasis, da smo se vratili na ustav Republike BiH, sto znaci, da se ukida rs i federacija.
Ali ocito su im drage pare jbg ovako imaš funkcije na federalnom nivou, pa ako se tu ne mozes uglaviti onda imamo jos kantonalne vlasti. Sa ukidanjem rs, se ukidaju fotelje pojedinim guzonjama Bosnjacima.
Senad sad uživa on se molio godinama na ovom da sad može prosipati šuplje i glumiti Lettermana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
boli ga tuki svi su njegovi u Turskoj, jedino jos on ovdje, kao sto rece u nekoj od proslih emisija
Don't believe the hype.
- napoleon72
- Kontakt:
Logicno. Ja nikad nisam shvatao ljude koji kazu "vracaj Ustav RBiH", kao da mi na vlasti imamo same patriote koji bi dusu dali za drzavu. Jbt u ovako uredjenoj drzavi, gdje imas 700 administrativnih jedinica, oni su uspjeli uhljebit trostruk broj ljudi za svaku kancelariju. Svako ministarstvo, porezne uprave, MUPovi, opcine... u svakoj kancelariji rade barem 3 osobe, posao koji hladno moze obavljat jedna osoba i to uz sve cari drzavnog sluzbenika. I sad da oni to sve ukinu i raspuste radi gradjana koji traze staro uredjenje. Evo sve lete.Lavcina je napisao/la: ↑07 mar 2025, 20:04Ovo naši političari ocito vise zele, da jos uvijek postoji rs nego ovi srbi sami.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- feniksptica
- Kontakt:
Mogli su ga pocet, sad je kasno ..valja se izvalit sutra za poklon..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ali kako je legitimni prvo trcao do Plenkovica, pa sad izdaje neka bezvezna saopstenja. I zabrinuti Inzko je bio bolji od ovog levata.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- napoleon72
- Kontakt:
Kad se sjetim komentara bosnjaka kad su ga imenovali.Bundesliga je napisao/la: ↑07 mar 2025, 20:54Ali kako je legitimni prvo trcao do Plenkovica, pa sad izdaje neka bezvezna saopstenja. I zabrinuti Inzko je bio bolji od ovog levata.

Drzi se Milorade, sad si donji, sad ce Svabo da radi

Od lorda Paddyja ta titula VP je samo mazanje ociju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Glupe Bošnje prvo trebaju da shvate kako Švabe vole kršćansku Hrvatsku i njihov Jadran daleko više od nas. Za njihovo more bi guzice dali, tamo su stalno po godišnjim, kupuju nekretnine na Jadranu. Što se tiče legitimnog, on i jeste radio ali u korist Hrvata, napravio je da manjina ima dosta više prava od većine. Bošnjaci moraju naoružavati sigurnosne službe u Federaciji u kantonima sa Bošnjačkom većinom. Nema se oslanjati na ove što vole više svakoga drugog nego nas. Ne možeš se oslanjati na OS koje bi se raspale na 3 dijela čim bi bio kakav belaj. Tako je i Dodik radio, naoružavao i opremljivao njihov MUP jer zna da je to čisto u njegovoj nadležnosti.napoleon72 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 20:55Kad se sjetim komentara bosnjaka kad su ga imenovali.![]()
![]()
Drzi se Milorade, sad si donji, sad ce Svabo da radi![]()
Od lorda Paddyja ta titula VP je samo mazanje ociju.
-
- Kontakt:
Šmit je uradio ono zbog čega je došao,
ojačati poziciju Hrvata u Federaciji. Nama i Srbima je samo haos donio.
ojačati poziciju Hrvata u Federaciji. Nama i Srbima je samo haos donio.
Ramo klaun na funkciji i ovo zoves drzavom
Šmit ustaša.
Šmit ustaša.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da vam kazem iskreno volio bih da nasi ovo rijese bez reakcije Schmidta, da jednom pokazu da su sposobni nesto rijesiti na nivou drzave kakvu barem zelimo da imamo..
-
- Kontakt:
Ma svakako. Što opet ne kontrira to da je Schmidta postavila Hrvatska, tj. njihovo vodstvo kao VP-a. Čisto njihov igrač. I onda opet dolazimo da od nezavisnosti nema lidera kod Bošnjaka koji će lobirati u svijetu. Ili je to nepismeno, nesposobno, korumpirano ili sve zajedno. Legitimnim lobira Hrvatska, Srbima Srbija, a kod nas ništa.
Mislim da smo popravili dosta to lobiranje, al jednostavno previse desavanja u EU trenutno, Rat u Ukrajini, Trump brlja, EU trenutno preopterecen i zatecen situacijom, u Njemackoj jos nije vlast promijenjena kako treba, tako i u Austriji. Jednostavno nista nam nije islo na ruku, a Vucicu treba incident da bi spasio svoju guzicu u Srbiji.Bundesliga je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:45Ma svakako. Što opet ne kontrira to da je Schmidta postavila Hrvatska, tj. njihovo vodstvo kao VP-a. Čisto njihov igrač. I onda opet dolazimo da od nezavisnosti nema lidera kod Bošnjaka koji će lobirati u svijetu. Ili je to nepismeno, nesposobno, korumpirano ili sve zajedno. Legitimnim lobira Hrvatska, Srbima Srbija, a kod nas ništa.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Koji naši, šta uopšte znači naši? Ne može bošnjo ko bošnjo sam ništa riješiti u državi tri ravnopravna naroda. Biti sretan da hrvati puno ne talasaju, inače bi ovo bilo puno gore.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:38Da vam kazem iskreno volio bih da nasi ovo rijese bez reakcije Schmidta, da jednom pokazu da su sposobni nesto rijesiti na nivou drzave kakvu barem zelimo da imamo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi se da fali ovdje Bisera da lobira po Bliskom Istoku hurme.