A mi se kao brinemo o rudnicima
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sreca pa nema zelenih na vlasti,od podrske bi samo imali hurme iz Katara i selame iz Turske 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Inace vi neki dan svi pucate po alemu iz svih mogucih oruzja, a ispade da je alem - soko 1-0
Dok su ovi od sokola bili na vlasti, slaba fajda bila, dosli alemovi, odmah Rubio, kongresmeni, cijela Amerika, svi pruzaju podrsku BiH
Aleme uz tebe i republikance smo
Dok su ovi od sokola bili na vlasti, slaba fajda bila, dosli alemovi, odmah Rubio, kongresmeni, cijela Amerika, svi pruzaju podrsku BiH
Aleme uz tebe i republikance smo
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
A đe je Nešić , sjeća li se iko tog lika ?denimen99 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:38Zahiragić je malo firgos, pa je i razumljivo da ne doživljava našu držravu kao pravi Bosanac. Prodao bi on to za male pare.VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:16Ne možeš vjerovati da je vođa nove generacije SDA gremlina izvalio takvu glupost ?
E pazi da na ovom forumu imaš iste gremline , koji podržavaju tog Zahiragića![]()
Možda da smeće od kliksa objavi nešto o njemu , vamo državni udar a niko da se sjeti ministra sigurnosti
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mogu nas pustiti Rusiji, pa da ovdje imas pravoslavne talibane koji mogu "pucati" po Europi kad god hoce i praviti haos.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 09:21Amerika sve mijenja, samo politiku prema Izraelu, BiH i Kosovu ne mijenja![]()
A ne mogu pustiti ni ove sa istoka, Iran i ostalu ekipu, pa da ovdje naprave evropski Liban ili "talibaniju" i teroristicku drzavu u srcu Europe.
Nas treba ugurati u NATO i EU kako god, kao sto je bio slucaj sa Bug/Rum i onda polako tjerati da usvajamo i provodimo zakone koji ce nas dovesti do normalne drzave.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
zelenasi vodjeni cakijasem, rumenigeom i alickovicem su se vec bili vidjeli kako iz fotelja vode ka ocuvanju cjelovitosti tako sto bi slali neduznu djecu na linije i time porucivali kako su jedino oni koji imaju pravo i znanje da vode ovu drzavu, al ispalo je da im je sad teze nego dodiku, 2 - 0 za kiflu i derpasa
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je buraz .sljivo je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:14zelenasi vodjeni cakijasem, rumenigeom i alickovicem su se vec bili vidjeli kako iz fotelja vode ka ocuvanju cjelovitosti tako sto bi slali neduznu djecu na linije i time porucivali kako su jedino oni koji imaju pravo i znanje da vode ovu drzavu, al ispalo je da im je sad teze nego dodiku, 2 - 0 za kiflu i derpasa
Samo što si imao naše lopove kome to ne odgovara , zato ja svaki put kažem da mi prvo očistimo našu avliju pa onda dalje .
Da je naša avlija bila kako treba , Dodik bi davno nestao ...
Znas sta mene cudi, da ljudi stvarno zaboravljaju kakvi su to likovi. Kad kazes cakijasem, to je ono fakt, gledao ga svojim ocima kako dzeparac pred masinskom skolom uzima drugoj djeci. E to je taj SDA kadar.sljivo je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:14zelenasi vodjeni cakijasem, rumenigeom i alickovicem su se vec bili vidjeli kako iz fotelja vode ka ocuvanju cjelovitosti tako sto bi slali neduznu djecu na linije i time porucivali kako su jedino oni koji imaju pravo i znanje da vode ovu drzavu, al ispalo je da im je sad teze nego dodiku, 2 - 0 za kiflu i derpasa
Meni je zalosno da mi nemamo niti jednu stranku, gdje ti imas ljude od struke, ovo sto mi imamo je uzas i biras samo manje zlo, svake izbore i naravno da se nikad nista nece promjeniti
GGMU
- VensanKasel
- Kontakt:
Auuuuuuu , pratimkraljttbvb je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:06Inace vi neki dan svi pucate po alemu iz svih mogucih oruzja, a ispade da je alem - soko 1-0![]()
Dok su ovi od sokola bili na vlasti, slaba fajda bila, dosli alemovi, odmah Rubio, kongresmeni, cijela Amerika, svi pruzaju podrsku BiH![]()
Aleme uz tebe i republikance smo![]()
Taman kasnije kad se probude , pa da vidimo čiji je veći
E ovo je problem burazeru, što se mi šprdamo sa Zahiragićem, a on je najistaknutiji član najjače stranke u Federaciji. Pored toga je poslanik u Domu naroda, itd, itd.VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:02Da ti nije mozak pojela premijer liga
Bježi ba Virto , ozbiljan post i Zahiragić
Da se vrate na vlast, on bi ti bio kandidat za najviše funkcije u državi, od premijerske pa do ministarskih.
VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:02Nego kako kod vas ide autoput , hoće li se moći ispoštovati Kina ?
Da hoće ove godine završiti Ribarevinu , baš zayeban dio za voziti .
Kina se mora ispoštovati, ovi su usvojii budžet u kojem se mogu zadužiti 3 milijarde eura, to će biti nekih 5 milijardi otkako su došli na vlast, a DPS im je ostavio dug od dvije milijarde, od kojih je jedna milijarda za autoput.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
SDA lopovi su gledali kako da dobiju jeftine političke poene. Zato je onaj njihov u RS-u odbio glasati za pokretanje vitalnog nacionalog interesa, a ne zato što je nekakav mastermind. Pa se onda Bake javio u Federaciji kako svi trebaju sjesti zajedno, ono da ispadne da je on to prvi pokrenuo lol.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nije pobjeda da se sve samo vrati kako je i bilo, bez posljedica i sa šansom da to opet ponove.
- ASD
- Kontakt:
Ko je onaj kvazi novinar Sejfović?
U zadnje vrijeme mi iskaču njegovi klipovi gdje huška i laže.
U zadnje vrijeme mi iskaču njegovi klipovi gdje huška i laže.
- VensanKasel
- Kontakt:
Sad u restoran ulazim Merlin pjeva , kaže konobar ma bio mi je drag dok Colu nije počeo reklamirati ...
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Da.
Ovo mora biti kraj toga!
Pogotovo nakon što sad znamo i zvaničan stav narandžastig šizofreničara i njegovih malih šizofreničara. Dodik je sve nade polagao u njih. I po svemu sudeći, to mu je završilo političku karijeru.
Ajde da budemo iskreni, sve i jedan pjevac sa balkana je hebeni plagijator.
Edit: Ako se ovdje dopusti ovo sto Dodik pokusava, zar mislite da slijedeca sranja nebi pocela i u Spaniji na primjer?
Edit: Ako se ovdje dopusti ovo sto Dodik pokusava, zar mislite da slijedeca sranja nebi pocela i u Spaniji na primjer?
GGMU
Seljanku Goricu polijevaju hladnom vodom.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
KmeeeeeKovačević: Rubio je pozvao na dijalog isto kao i mi. Muslimani su se borili da Trump ne dođe na vlast i to pokušavamo objasniti.
- Ozymandias
- Kontakt:
Nek nastavljaju objasnjavat kako su dosad.MarcoBorriello je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:56KmeeeeeKovačević: Rubio je pozvao na dijalog isto kao i mi. Muslimani su se borili da Trump ne dođe na vlast i to pokušavamo objasniti.![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Hoće to kada svaki debil ima oružje ...
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 52 gosta.