alemsa je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:47
MarcoBorriello je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:42
Joj jest ih Rubio otresao, tačno svi daju neke izjave kao u bunilu. Neka našoj predsjednici neko javi da je Rubio položio zakletvu prije mjesec i po i da on nema nikakve veze da Bidenom.
Ovo je ogromno da se on licno izjasnio jer je Rubio glavni savjetnik Trumpa za vanjsku politiku (secretary of state).
Ako narodu nije jasna moc Amerike, nek pogledaju Izrael, ako oni kazu da ce postojati, postojat ce. Saka jada a ne moze im niko nista.
Mislim da u našem medijskom i javnom prostoru se nije dala tolika bitnost ovoj poruci sekretara Rubia, jest sve obislo medije ali ne u mjeri koliko je to zaista istinski ogromno i važno.
Da se pored svih problema u svijetu i ratova i globalne histerije oglasi direktno porukom rusiteljima BIH za mene je to šok i nisam to očekivao. Provjeravao sam 5-6 puta jutros jel fake news.
Ima jos neka republikanka koja se oglasila isto da je Dodik kriminalac i da skuplja tim oko sebe koji će u Americi stati čvrsto protiv zločinca Dodika i Trumpu i svima odgovornim predočiti pravu sliku. I to je velika vijest.
Isto tako mi moramo jačati državu/vojsku/ mupove/ institucije sve da mozemo reagovati bez obzira na sveopštu PODRSKU cijelog zapadnog svijeta.
Na kraju Dodik i co su izvršili državni udar i sa njima dijaloga. Treba ga privesti legalno i po propisima države na sudove/institucije BiH da odgovara za zločine.
Ima drugih ljudi medju Srbima za dijalog.
Čovjek teroriše 3 miliona ljudi 20 godina i sada ako mu se ne stane u kraj neće nikada.