FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Trebao je mix, ubit ih u prvom i onda lagano privesti kraju, izvesti ove… gledaj ti sad ovo
Ovdje su 3 boda bila u dzepu dok Palinja nije odlucio istresti dzepoveCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:45Trebao je mix, ubit ih u prvom i onda lagano privesti kraju, izvesti ove… gledaj ti sad ovo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma kreten… neka i ne igraharden je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:46Ovdje su 3 boda bila u dzepu dok Palinja nije odlucio istresti dzepoveCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:45Trebao je mix, ubit ih u prvom i onda lagano privesti kraju, izvesti ove… gledaj ti sad ovo
ovo se moralo zabiti Rafa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj humora pa Guerreiro je bek koji na krilu igra bolje od Sanea i Gnabrya zajedno 

Muller i Boey su dva igrača manje, dodaj crveni i eto već su na tri manje.
Nije vala Muller toliko, jest spor i tijelo ga izdaje, al ima vala fudbalski mozak vidi se svakim dodirom, dok Boey i Sane nemaju sive mase u mozgu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zaista mrzim ove PES-ovske izmjene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Evo ih 
Kane kapiten 
-
- Kontakt:
Oj Allahu dragi
- Nerminovic
- Kontakt:
super nas ide bez Kimmicha, slazem sethomashasler je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:38Bez zezanja evo ja tvrdim da ne vrijedi i tvrdim i dalje da koci ekipu i usporava bez obzira na te statisticke podatke. Gusi i usporava.Nerminovic je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:10Ko god kaze da Kimmich ne vrijedi tih 20 milliona godisnjo taj pojma nema o fudbalu, daleko najbolji igrac Bayerna.
Leverkusen se raspao nakon drugog pogotovo nakon treceg i crvenog svojom neokretnoscu i tapkanjem u mjestu im je omogucio da ostane 3-0.
Osim Musialnine virtuoznosti magije i serviranje za Palinju koji fula prazan gol samo smo kruzili. A bezbroj puta je mogao ranije da isporuci loptu. NIJE. ETO JA MISLIM DA NE VRIJEDI TIH 20 MIL I DA JE KANCER OVE EKIPE. A nek stoji da ovom mojom tvrdnjom nemam pojma o fudbalu. Tvrdim da sinoc u onakvim okolnostima bez njega ni metnuli pet u cjelu s lukom.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
Eto gaNerminovic je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:02super nas ide bez Kimmicha, slazem sethomashasler je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:38Bez zezanja evo ja tvrdim da ne vrijedi i tvrdim i dalje da koci ekipu i usporava bez obzira na te statisticke podatke. Gusi i usporava.Nerminovic je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:10Ko god kaze da Kimmich ne vrijedi tih 20 milliona godisnjo taj pojma nema o fudbalu, daleko najbolji igrac Bayerna.
Leverkusen se raspao nakon drugog pogotovo nakon treceg i crvenog svojom neokretnoscu i tapkanjem u mjestu im je omogucio da ostane 3-0.
Osim Musialnine virtuoznosti magije i serviranje za Palinju koji fula prazan gol samo smo kruzili. A bezbroj puta je mogao ranije da isporuci loptu. NIJE. ETO JA MISLIM DA NE VRIJEDI TIH 20 MIL I DA JE KANCER OVE EKIPE. A nek stoji da ovom mojom tvrdnjom nemam pojma o fudbalu. Tvrdim da sinoc u onakvim okolnostima bez njega ni metnuli pet u cjelu s lukom.
Sad će preokret
Imao je Gerero priliku da povedemo, steta…
Istina je da Kimmich cesto koci kontre nepotrebnim potezom viska.
Istina je da Kimmich cesto koci kontre nepotrebnim potezom viska.
Nur der FCB
Amaterski smo primili treci go, opustili se, cekali da sudija svira penal, nema se sta zamjerit i da bude poraz
Opet Bochum, velesila.
Apsolutno nikakav problem da se izgubi ali koja nepravda recimo prema Kielu koji gine za opstanak u ligi i kojeg je Bayern napunio do vrha.
Apsolutno nikakav problem da se izgubi ali koja nepravda recimo prema Kielu koji gine za opstanak u ligi i kojeg je Bayern napunio do vrha.
Jedna od onih utakmica koji izgubiš, a nemaš obraza puno zamjeriti…Samo da Bremen izdrži da ne orimiv2 do kraja
-
- Kontakt:
Sad će Leverkusen okrenuti…
Koji levati, nevjerovatno
Koji levati, nevjerovatno
- Nerminovic
- Kontakt:
Bochum su nam prvi prijatelji svakako, neka im 3 boda Vincente
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima se ovdje itekako zamjeriti.
Da li je drugaciji rezultat u Leverkusenu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Evander, HerrMarkusen, rikimo i 8 gostiju.