FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Umjesto +11 i lagano do kraja…
-
- Kontakt:
Ne mogu ovog guzinjatora Kimmicha. Velika je steta sto ce on produziti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jestel vidjeli za sta je sudija upravo svirao faul Bochumu kod Olisea 

-
- Kontakt:
Ko balkon si ogranicen. Do toga je. Do Kimiha je sto ne igra, inace da je tu bilo bi 15-0Nerminovic je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:02super nas ide bez Kimmicha, slazem sethomashasler je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:38Bez zezanja evo ja tvrdim da ne vrijedi i tvrdim i dalje da koci ekipu i usporava bez obzira na te statisticke podatke. Gusi i usporava.Nerminovic je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:10Ko god kaze da Kimmich ne vrijedi tih 20 milliona godisnjo taj pojma nema o fudbalu, daleko najbolji igrac Bayerna.
Leverkusen se raspao nakon drugog pogotovo nakon treceg i crvenog svojom neokretnoscu i tapkanjem u mjestu im je omogucio da ostane 3-0.
Osim Musialnine virtuoznosti magije i serviranje za Palinju koji fula prazan gol samo smo kruzili. A bezbroj puta je mogao ranije da isporuci loptu. NIJE. ETO JA MISLIM DA NE VRIJEDI TIH 20 MIL I DA JE KANCER OVE EKIPE. A nek stoji da ovom mojom tvrdnjom nemam pojma o fudbalu. Tvrdim da sinoc u onakvim okolnostima bez njega ni metnuli pet u cjelu s lukom.
Dobro je, nista nismo izgubili
Od praktično dobijene utakmice protiv ovih hadalja do poraza prosto nevjerovatno. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
halal bilo ako je za bochumov opstanak i oni su nama valjali za jednu titulu
-
- Kontakt:
Rezultat nebitan potpuno. Leverkusen je izgubio svakako.
Samo ne kontam sta ubacuje ovu sporocu Kimmicha kad treba ganjati rezultat. Spor ko puz u tranziciji, a Bayo trebao brz protok lopte u tranziciji. U odbrani se jos vise guzinja.
Samo ne kontam sta ubacuje ovu sporocu Kimmicha kad treba ganjati rezultat. Spor ko puz u tranziciji, a Bayo trebao brz protok lopte u tranziciji. U odbrani se jos vise guzinja.
I am not yet born; O hear me.
Sta mu to po toj logici dodje kada kazem: "ne znam Purija naturiti na kitu"

Poraz koji to nije, ostalo +8 u odnosu na Leverkusen, nitko se nije ozlijedio, samo to je bitno.
Wirtz npr. usao i ozlijedio se kod njih, ne vjerujem da ve biti spreman do utorka.
Wirtz npr. usao i ozlijedio se kod njih, ne vjerujem da ve biti spreman do utorka.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sreća pa je Leverkusen izgubio inače bi sad bilo +5 i ko zna šta bi bilo do kraja.Odbrana danas kao švicarski sir i raspad sistema od izlaska Palhinihe koji je na glup način popio crveni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo Urbig hladan na lopti ko Dodik kad potpisuje ukaz o nepoštivanju zakona
Bochum i Mainz su nam donijeli dvije titule, halal im bila 3 boda i ovoga i onoga svijeta. Odlicno smo odigrali, nekoliko stvari su ciste a jedna od njih da ovaj momak na golu ima potencijal da sledecih 15 godina bude Bayernova jedinca. Istina nismo ga vidjeli i nekim odbranama ona sa 16 kad mu opucaju...2 ili 3 sto je spasio je bilo na "kliker" i donekle srecu, dobro postavljanje a napadac su poslabi. Golove nije mogao odbraniti, ni blizu, igra u polju - vidi se da trenira sa Manuom...Umal me srcani ne strefi kad mi zazvoni da je gol u Leverkuzenu, hehehe...
Hajde makar je sve jasnije da Palija nije nivo Bayerna i da nije bezze Goretzka ispred njega, da je i Pavlo zdrav posljednja opcija u veznom redu. Klub je ispao gospodski zbog dogovora prije, inače bezze bačenih 51mil.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Haj ne serendaj okolo, igrac manje, krenuli naprijed...sta si ocekivao da odbranu bude beton.
-
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:40Nema od Urbiga nista, fali mu visine i to ce ga kostati dobre karijere.

4cm 4km jel?
Finaly da neko jos vidi...ali ne zbog penala, uopsteno fin je momak i bori se, ali nema kapacitet nikakav za kreaciju, mozda je mogao protiv Bochuma odigrati, nisu ni oni bolji od njega, ali neda se yebi ga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.