Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 mar 2025, 21:02

Neutral je napisao/la:
08 mar 2025, 19:57
HordasOdMalena je napisao/la:
08 mar 2025, 18:20
Neutral je napisao/la:
08 mar 2025, 18:13
Steta crvenog kartona, inace bi bila pobjeda.
Prvo bi trebalo šut u okvir uputiti.
Tesko bez jednog igraca protiv ekipe u koju su milioni upumpani.

Skauting sluzba Sarajeva amaterska. Toliko bacenog novca na poluigrace je za giljotine.

Ovo nije napad na Sarajevo kao klub, nego na ljude koji dovode igrace bez plana i programa. Toliko talenata oni dovode poluproizvode iz Srbije. Da su uzeli u ove tri godine najbolje igrace iz Premijer lige, dominirali bi. Oni su pokazatelj da nije sve u novcu.

Jest da je bilo utakmica gdje su drasticno osteceni kao u Sirokom ali ovo moze i mora kod njih mnogo bolje.

6 bodova razlika u odnosu na Zelju koji je ulozio 5x manje novca u ekipu.
Nisi zlonamjeran pa cu ti odgovoriti.Grijesis drug opasno oko toga da smo 5x vise ulozili.Vjeruj da nije tolika razlika koliko mislite ovdje,ne padajte na suplje price.
Koji najbolji igraci iz PL?Koji polovnjaci iz Srbije?Nije realno da mi kupimo npr Vukovica ili Cuzea.Nismo Manchester City.To je moglo prije 20 godinana kada su igraci najnormalnije mijenjali klubove radi 200-300 maraka razlike i kada si ugovorom mogao obrisat se.

Koji su to igraci iz lige bolji od igraca Sarajeva?A da se mogu dovesti.Bas bi volio znati,evo reci odma cu vamo proslijediti nasoj upravi
Nas su upravo ti igraci u crno zavili.Ne trebaju nam novi Mehmedovici,Dzafici,Tomasevici,Andjusic...Moze domaci igrac kao Gojkovic,ili produkt akademije,uvijek cu podrzati.Samo Bgt nemoj mi talenata iz Goska,Doboj Kaknja,Krupe.Puna nam je kapa takvih.Samo stranci.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 mar 2025, 21:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 08 mar 2025, 21:03

Sutra sretenje na Grbavici
ISTINA ZA VEDRANA!

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 08 mar 2025, 21:11

godrina je napisao/la:
08 mar 2025, 20:58
PapakIzSa je napisao/la:
08 mar 2025, 20:52
godrina je napisao/la:
08 mar 2025, 19:35
Jel mujkic sledeci kapiten pitara ? Najbezveznija kapitenska traka u Evropi.
Kod njih smisao trake je "evo ga prodaje se".
Jel vam krivo sto smo najrazvijenija ekipa u BiH po pitanju transfera
Nimalo, bar ne meni licno. Imate super šeme i za to svaka cast. Polovnjake dobro uvaljujete nema sta. Ja kazem za kapitensku, koja bas nema smisla al vas fazon vasa briga.
Logcno je da kad neki veci klub vidi da neko dobro igra ima 18 godina i jos je KAPITEN da ce ponudit vise para i to je odlicna transfer politika, a i ociti nisi gledo utakmice sarajeva jer je celik bio jedan od boljih igraca, ipak da nije zasluzio kapitensu ne bi sad u lensu bio
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 08 mar 2025, 21:11

Neutral je napisao/la:
08 mar 2025, 19:57
HordasOdMalena je napisao/la:
08 mar 2025, 18:20
Neutral je napisao/la:
08 mar 2025, 18:13
Steta crvenog kartona, inace bi bila pobjeda.
Prvo bi trebalo šut u okvir uputiti.
Tesko bez jednog igraca protiv ekipe u koju su milioni upumpani.
Nije Velež dobio u drugoj minuti crveni karton, nego na samom kraju poluvremena. Znači 11 na 11 bez šuta u okvir za 45 minuta. Nisam siguran da biste baš dobili takvu ekipu, ali samo ti po svom, navikli smo.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 08 mar 2025, 21:12

pitari odavno u manjem broju nisu bili u vraprcicima. Da li je nova procedura razlog toga?

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 mar 2025, 21:14

Tempero je napisao/la:
08 mar 2025, 21:12
pitari odavno u manjem broju nisu bili u vraprcicima. Da li je nova procedura razlog toga?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

300 samo na tribini iza gola

PrinceBobby18
Kontakt:

Post Postao/la PrinceBobby18 » 08 mar 2025, 21:15

PapakIzSa je napisao/la:
08 mar 2025, 19:23
Tempero je napisao/la:
08 mar 2025, 19:20
Zrinjski bezidejan danas. Pitari malo bolji od njih. Mislim da ce izbaciti zrinjskog u kupu.
Mi na Grbavici protiv borca mozemo jedino na nasu svjezinu. Ocekujem x.
Tesko da cemo izbacit zrinjski sa igrom smo tu negdje ni jedni ni drugi nismo nesto, uz normalno sudenje aBd i bez ikakvog testiranja ispada zrinja
danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
vi pitari kao da ste ispali iz filma groundhog day.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 08 mar 2025, 21:30

ErosViverosViv je napisao/la:
08 mar 2025, 21:14
Tempero je napisao/la:
08 mar 2025, 21:12
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

300 samo na tribini iza gola
Govorim za kavez, hz. Simpatizeri nista.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 08 mar 2025, 21:41

Da je dobio Velez jos jedan crveni, evo kunem se u Mirvica da bi ga zabili , al eto ..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 mar 2025, 21:45

Šta vi pričate niste nikog pobijedili u 2025 godini a da igra elitni rang fudbala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 mar 2025, 21:46

PrinceBobby18 je napisao/la:
08 mar 2025, 21:15
PapakIzSa je napisao/la:
Tempero je napisao/la:
08 mar 2025, 19:20
Zrinjski bezidejan danas. Pitari malo bolji od njih. Mislim da ce izbaciti zrinjskog u kupu.
Mi na Grbavici protiv borca mozemo jedino na nasu svjezinu. Ocekujem x.
Tesko da cemo izbacit zrinjski sa igrom smo tu negdje ni jedni ni drugi nismo nesto, uz normalno sudenje aBd i bez ikakvog testiranja ispada zrinja
danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.
Pa jel bolje strpit se i sutit pa poslije prcat nego ovako na volej se sami namjestat

Ne mogu da ne spomenem i:

Dok ste sami među četiri zida
Čekaju vas braća sa tribina

:urnebes: :urnebes: A jes ih tuga gledat. RASULO doslovno na svim poljima.
S obzirom da nema nikakvih gasenja vjerujem da ce se u jednom trenutku opet skupit i licit na nesto, al trenutno su smijeh i tuga u jednom

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 08 mar 2025, 22:14

sramotno je da delegat nije prekinuo utakmicu danas
nekakvim armijama nije mjesto na stadionu
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 mar 2025, 22:20

PapakIzSa je napisao/la:
08 mar 2025, 21:11
godrina je napisao/la:
08 mar 2025, 20:58
PapakIzSa je napisao/la:
08 mar 2025, 20:52

Jel vam krivo sto smo najrazvijenija ekipa u BiH po pitanju transfera
Nimalo, bar ne meni licno. Imate super šeme i za to svaka cast. Polovnjake dobro uvaljujete nema sta. Ja kazem za kapitensku, koja bas nema smisla al vas fazon vasa briga.
Logcno je da kad neki veci klub vidi da neko dobro igra ima 18 godina i jos je KAPITEN da ce ponudit vise para i to je odlicna transfer politika, a i ociti nisi gledo utakmice sarajeva jer je celik bio jedan od boljih igraca, ipak da nije zasluzio kapitensu ne bi sad u lensu bio
A gledao sam i ja tog celika kao i momci sa vase teme koji su ga redovno pljuvali. Daleko od boljih. Kazem imate dobre šeme za prodat i svaka cast. Opet ja kazem meni smjesno da traku dajete nekome samo da se proda ali imate pravo na to svakako.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 mar 2025, 22:30

Ko o čemu hurva o poštenju, vojnik o skraćenju i medjunozac o brojkama na tribini. Smješno da ne može biti smješnije
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

PrinceBobby18
Kontakt:

Post Postao/la PrinceBobby18 » 08 mar 2025, 22:31

prestat' se sramotit' nećemo nikada.

usput, gledajući izjave trenera primjećujem da gospodin irfan buz ima manijakalne facijalne ekspresije.
jel' ovakav oduvijek ili od gostovanja pod bb?
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 08 mar 2025, 22:41

tutankamon1905 je napisao/la:
08 mar 2025, 21:46
PapakIzSa je napisao/la:

Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.
Pa jel bolje strpit se i sutit pa poslije prcat nego ovako na volej se sami namjestat

S obzirom da nema nikakvih gasenja vjerujem da ce se u jednom trenutku opet skupit i licit na nesto, al trenutno su smijeh i tuga u jednom
Sve pet, ali kakvo bola rasulo, ja nikad u zadnjih desetak godina nisam vidio brojniji kop i bolje navijanje red armija od danas, bezze ti prica, posebno jer nisi bio na stadionu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2025, 22:45

Jel realno da ove ustase na forumu nista normalno ne znaju napisati u vezi utakmice,igre itd nego samo se provaljujj :bih:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 08 mar 2025, 23:07

Bordo10 je napisao/la:
08 mar 2025, 22:41

Sve pet, ali kakvo bola rasulo, ja nikad u zadnjih desetak godina nisam vidio brojniji kop i bolje navijanje red armija od danas, bezze ti prica, posebno jer nisi bio na stadionu
Ne zamjeri im, vidis da se mjesecima cijeli hrvatski puk digao da ih pere po internetu. Sto neko rece sagoljanje na max, dok im puleni bjeze. :beba:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 mar 2025, 23:12

Bordo10 je napisao/la:
08 mar 2025, 22:41

A zavist je čudo, oni i dalje ne vjeruju svojim ocima nego sto im neko nametne. Inače ekipa koja je prozivana po svim medijima čak i njihovim da nema gledatelja na stadionu, uvijek se javi da priča o brojci. Nije lako kad im udarnika grupe pošalješ na Bijeli, a oni ne mogu ništa osim ovih političkih pritisaka i komentarisanja po portalima. A kad su na ulici samo bjezanija, daMu su čudo. Po njihovim portalima i dalje možeš naći kako uvjeravaju jedni druge da je igranje rukom dozvoljeno nekim pravilom iz 2021god, medjunozci totalno pukli.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 mar 2025, 23:12

Moze li neko neutralan iskomentirati danasnje navijanje prestati necemo nikada, opcenito izgled kopa i slicno

Usporedite malo sa prijasnjim izdanjima

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.