Bice dobrih para aBd
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ono je cist faul u napadu Beganovica.Realno Peljto za 10 odsudio.Mozda je trebao odma direktan crveni pokazati ali razumijem nije imao jasan pregled jel zadnji igrac,trebao mu je pomocni reci.
Pazi uzet dobre pare od njeg i dovest igraca na nivou gojkovica, sa takvim nam ni sudije nista nece moc
Najgore u svemu tome je buraz što imamo extra igrača (Anes Krdžalić), baš za sve ovo što ti govoriš, ali ne igra. Anes je jako sličan Đorđeviću, čak u nekim stvarima i bolji od njega. Vidio si danas nekoliko duplih pasova kad je ušao i odmah su bile šanse za gol. Nama treba da spustimo loptu na zemlju a to je on. Ne znam da li se sječaš nekoliko lopti koje je podvalio protiv Sloge i Zrinjskog. Protiv Želje ušao 20 sekundiboki86 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:37Imamo previse osmica i sestica, i to su sve vrlo slicni tipovi igraca. Uopste nemamo igraca koji moze da podvali loptu. Forsiramo duge lopte na dva igraca od metar i zileti i nadamo se da nekoga iz odbrane preskociti lopta i da ova dvojica utrce iza stopera, sto se danas i dvaput desilo. Kyeremeh vise moze po krilu, a guli je vise igrac iz drugog plana nego klasicni spic.
Iskreno ne znam sta se desilo sa Lulicem.Lik dobro poceo pa se potpuno ugasio,ovo sto igra je uzas.Pavicic onako,uvijek nedorecen,ni dobro ni lose.Odradi on one osnovne neke stvari ali nema taj vic u sredini sto nam fali.Sazg je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:12Najgore u svemu tome je buraz što imamo extra igrača (Anes Krdžalić), baš za sve ovo što ti govoriš, ali ne igra. Anes je jako sličan Đorđeviću, čak u nekim stvarima i bolji od njega. Vidio si danas nekoliko duplih pasova kad je ušao i odmah su bile šanse za gol. Nama treba da spustimo loptu na zemlju a to je on. Ne znam da li se sječaš nekoliko lopti koje je podvalio protiv Sloge i Zrinjskog. Protiv Želje ušao 20 sekundiboki86 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:37Imamo previse osmica i sestica, i to su sve vrlo slicni tipovi igraca. Uopste nemamo igraca koji moze da podvali loptu. Forsiramo duge lopte na dva igraca od metar i zileti i nadamo se da nekoga iz odbrane preskociti lopta i da ova dvojica utrce iza stopera, sto se danas i dvaput desilo. Kyeremeh vise moze po krilu, a guli je vise igrac iz drugog plana nego klasicni spic.. Anes ima tu loptu kao što su nekad imali Buco i Pape i rahmetli Dženo. Po meni treba da igra od prve i da bi se vratio posle užasne povrede koju je imao a i da se uklope svi zajedno. Šta će za 15-20 min koje mu daje a treba nam ko hljeb. Nije ništa lično i svi koji su ga upratili prije Sarajeva znaju o čemu prićam. Samo ne kontam Zekića šta će kad mu za 2-3 mjeseca odu Lulić i Pavičić, hoće li tada uigravati ekipu a Evropa aBd pred nosom. Ne kontam.
Meni sigurno neluckystrike je napisao/la: ↑09 mar 2025, 00:54Kome?
Gorivo 40, putarina 7, karta 10, Iftar, cigare i kahva 30, total blizu 100 KM. Kod koga mogu refundirati troškove?
Ne računam ženi 100 za 8. mart a ustvari da me pusti na utakmicu![]()
Kakvih para
Ne trebaju nama igrači klase nama treba kontinuitet u igračkom rosteru jer mehanizmi se ne mogu naučiti na treningu nego isključivo na terenu. Jučer je djelovalo da smo mi tek oko 85. minute skontali kako možemo prići golu. Onda kroz sezonu Guliashvili svaku utakmicu mijenja partnera u vrhu Renan, Turkeš, Kyeremeh, Lulić, Butić pa sad će i Gordeziani. Nije ni to dobro. Posljednja vrlo bitna stvar jeste i forma igrača koja iz utakmice u utakmicu varira kao da biraju kako će igrati Pavičić i Lulić u prvom redu, Beganović za njima, Kuprešak jednu odigra kako treba pa ga pet nema.Osttribine je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:02Onako tardicionalno gledajuci po bod sa Grbavice i Vrapcica se ne mogu nazvati kiksom, medjutim kad vidis koliko si u boljim okolnostima na tim utakmicama bio za pobjedu onda ostaje zal. Po ko zna koji put nasa najveca boljka i otvaranje proljetne sezone krene lose i dok se dohavizamo bude kasno. Ne znam sta se dogadja sa nasim veznim redom, djeluju kao da su svi van forme i sva nam se igra svodi hoce li Guli pobjeci ili izvesti neku lucidnost i rijesiti utakmicu. Onda dolazimo do toga da i pored sudjenja kakvo jeste mi objektivno nismo ekipa za titulu i sa ovom igrom tesko da bi smo je do kraja i osvojili sve da je i sudjenje normalno. Treba ovde jos par igraca klase ala Renato Gojkovic na nekim drugim pozicijama pa da se necemu nadamo.
Nista, ostaje na revans Kupa i pokusaj da spasimo sezonu, ispadnemo li bice to jos jedna u nizu neuspjesna sezona sa mozda blagim pomakom ako zavrsimo treci za razliku od prethodne tri na kojima smo kao cetvrti zavrsavali.
Hvala Velezu na gostoprimstvu nasim navijacima.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordospartanac, galia95, Haksss, NeSamSafetee, Sinfoc1986, Varijantas8 i 103 gosta.