Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:57Ali ako u evropi ponovo pokažemo svoj luzerski mentalitet nek se gone svi u pizdu materinu više.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Iskren da budem Pavičić i Lulić su me razočarali u ovom proljetnom dijelu, mada smo imali pehova sa povredama najviše zbog povrede Đorđevića koji nema zamjenu, opet sam mišljenja da je glavni uzrok našeg stanja na tabeli mafija iz saveza. Ja sam poslije utakmice u ŠB bio svjestan da mi titulu nećemo osvojiti i tako sam se i postavio. Bitno je da se borimo do kraja i da im ne dozvolimo da se potpuno opuste ( lopovi naravno ). 

-
- Kontakt:
Derbi tekme
Borac….x1 3 boda (Sumnjam da cemo dobiti drugu)
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda
9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova
Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.
Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.
Dakle u minusu 10 bodova,ako uzmemo bod kontra Borca.
Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.
S dva ukradena boda iz Posusja dolazimo do cifre od 12 bodova minusa.
Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.
Dakle,sam pao,sam se ubio.
Zasto nije tako,odgovori stoje kako na terenu tako i u SS.
Tamo gdje su igraci bili na nivou,nije bio Zekic i obrnuto.
Od 10 derbija (kontam plafon x kontra Borca),ljudi moji mi smo dobili 3 tekme.
Tako se titula uzeti ne moze.
Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.
Do nas je!
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda
9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova
Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.
Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.
Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.
Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.
Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.
Do nas je!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nego sta si nego pokazao luzerski mentalitet, najluzerskiji na ovim prostorima.Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:03Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:57Ali ako u evropi ponovo pokažemo svoj luzerski mentalitet nek se gone svi u pizdu materinu više.
Jebbeni spartak trnava te unisti 3 0, nasi na zagrijavanju vec 2 gola primili, umjesto muda da pokazes i unistis ih u gostima.
Ekipe iz tvoje lige od kojih si 3 puta kvalitetniji razbijaju paoka, ferencvarosa, olimpiju, rapida.. drugi zabijaju 4 alkmaru, egal protiv aston ville itd.
Mi bi na zrijebu vec peticu od engleza popili.
Ma sa Čelikom u odbrani i Mehmedovićem na zadnjem veznom, nisi imao sta tražiti u Trnavi. Njih dvojicu Žižović u evropskoj utakmici, ne bi ni u zapisnik stavio.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:30Nego sta si nego pokazao luzerski mentalitet, najluzerskiji na ovim prostorima.Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:03Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:57Ali ako u evropi ponovo pokažemo svoj luzerski mentalitet nek se gone svi u pizdu materinu više.
Jebbeni spartak trnava te unisti 3 0, nasi na zagrijavanju vec 2 gola primili, umjesto muda da pokazes i unistis ih u gostima.
Ekipe iz tvoje lige od kojih si 3 puta kvalitetniji razbijaju paoka, ferencvarosa, olimpiju, rapida.. drugi zabijaju 4 alkmaru, egal protiv aston ville itd.
- egocentrik
- Kontakt:
Prvi put da se slazem s tobomLucas je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:40Ma sa Čelikom u odbrani i Mehmedovićem na zadnjem veznom, nisi imao sta tražiti u Trnavi. Njih dvojicu Žižović u evropskoj utakmici, ne bi ni u zapisnik stavio.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:30Nego sta si nego pokazao luzerski mentalitet, najluzerskiji na ovim prostorima.Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:03
Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Bas to, mislim treba pokusati dovesti jednog, lulica ili pavicica. Ako nece, nema smisla ih forsirati. Svakako ne mozemo biti gori od 4tog mjesta, daj nekog drugog.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 02:08Iskreno ne znam sta se desilo sa Lulicem.Lik dobro poceo pa se potpuno ugasio,ovo sto igra je uzas.Pavicic onako,uvijek nedorecen,ni dobro ni lose.Odradi on one osnovne neke stvari ali nema taj vic u sredini sto nam fali.Sazg je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:12Najgore u svemu tome je buraz što imamo extra igrača (Anes Krdžalić), baš za sve ovo što ti govoriš, ali ne igra. Anes je jako sličan Đorđeviću, čak u nekim stvarima i bolji od njega. Vidio si danas nekoliko duplih pasova kad je ušao i odmah su bile šanse za gol. Nama treba da spustimo loptu na zemlju a to je on. Ne znam da li se sječaš nekoliko lopti koje je podvalio protiv Sloge i Zrinjskog. Protiv Želje ušao 20 sekundiboki86 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:37Imamo previse osmica i sestica, i to su sve vrlo slicni tipovi igraca. Uopste nemamo igraca koji moze da podvali loptu. Forsiramo duge lopte na dva igraca od metar i zileti i nadamo se da nekoga iz odbrane preskociti lopta i da ova dvojica utrce iza stopera, sto se danas i dvaput desilo. Kyeremeh vise moze po krilu, a guli je vise igrac iz drugog plana nego klasicni spic.. Anes ima tu loptu kao što su nekad imali Buco i Pape i rahmetli Dženo. Po meni treba da igra od prve i da bi se vratio posle užasne povrede koju je imao a i da se uklope svi zajedno. Šta će za 15-20 min koje mu daje a treba nam ko hljeb. Nije ništa lično i svi koji su ga upratili prije Sarajeva znaju o čemu prićam. Samo ne kontam Zekića šta će kad mu za 2-3 mjeseca odu Lulić i Pavičić, hoće li tada uigravati ekipu a Evropa aBd pred nosom. Ne kontam.
Meni bi nas idealni vezni red izgledao
Bubanja
Krdzalic-Djordjevic
Krdzalic je meni dobar igrac,pratio sam ga jos u Olimpiji i prizeljkivao da ga dovedemo.Poremetila ga povreda ali mud.onja na terenu,ne boji se povuci loptu,ima dobar pas i meni bi svaku igrao.
Bezveze mi je da gradimo vezni red oko Pavicica i Lulica ako ne planiraju da ostanu a ne planiraju.Mustafic takodjer dobija minute a istice mu ugovor koji se nece produziti cim nije do sada i ne treba.Mehmedovic suludo trositi rijeci vise.
Sto se tice odbrane mislim da smo to utegli jako dobro i treba drzati ovu odbranu nekoliko godina,Jovica lijevo vratiti cim se oporavi i to je to,zabetonirano
Valjda se djordjevic oporavi da zaigra jos ove sezone. Krdzalica treba vise forsirati, a mehmedovica za rotaciju.
Mislim da bi moglo biti nesto od ovog novog gruzijca, izgledao je vise nego solidno kad je usao, cak i da bi sa buticem dobro saradjivao ubuduce (pretpostavljam da guli ide na ljeto)
Zekic nek malo izvuce glavu iz guzice, ima ovdje i do njega i njegovih taktickih zamisli.
Mehmedović ni za rotacije, ni za treninga, guraj malog Hamzića u vezu i kraj.boki86 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:53Bas to, mislim treba pokusati dovesti jednog, lulica ili pavicica. Ako nece, nema smisla ih forsirati. Svakako ne mozemo biti gori od 4tog mjesta, daj nekog drugog.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 02:08Iskreno ne znam sta se desilo sa Lulicem.Lik dobro poceo pa se potpuno ugasio,ovo sto igra je uzas.Pavicic onako,uvijek nedorecen,ni dobro ni lose.Odradi on one osnovne neke stvari ali nema taj vic u sredini sto nam fali.Sazg je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:12
Najgore u svemu tome je buraz što imamo extra igrača (Anes Krdžalić), baš za sve ovo što ti govoriš, ali ne igra. Anes je jako sličan Đorđeviću, čak u nekim stvarima i bolji od njega. Vidio si danas nekoliko duplih pasova kad je ušao i odmah su bile šanse za gol. Nama treba da spustimo loptu na zemlju a to je on. Ne znam da li se sječaš nekoliko lopti koje je podvalio protiv Sloge i Zrinjskog. Protiv Želje ušao 20 sekundi. Anes ima tu loptu kao što su nekad imali Buco i Pape i rahmetli Dženo. Po meni treba da igra od prve i da bi se vratio posle užasne povrede koju je imao a i da se uklope svi zajedno. Šta će za 15-20 min koje mu daje a treba nam ko hljeb. Nije ništa lično i svi koji su ga upratili prije Sarajeva znaju o čemu prićam. Samo ne kontam Zekića šta će kad mu za 2-3 mjeseca odu Lulić i Pavičić, hoće li tada uigravati ekipu a Evropa aBd pred nosom. Ne kontam.
Bubanja
Krdzalic-Djordjevic
Krdzalic je meni dobar igrac,pratio sam ga jos u Olimpiji i prizeljkivao da ga dovedemo.Poremetila ga povreda ali mud.onja na terenu,ne boji se povuci loptu,ima dobar pas i meni bi svaku igrao.
Bezveze mi je da gradimo vezni red oko Pavicica i Lulica ako ne planiraju da ostanu a ne planiraju.Mustafic takodjer dobija minute a istice mu ugovor koji se nece produziti cim nije do sada i ne treba.Mehmedovic suludo trositi rijeci vise.
Sto se tice odbrane mislim da smo to utegli jako dobro i treba drzati ovu odbranu nekoliko godina,Jovica lijevo vratiti cim se oporavi i to je to,zabetonirano
Valjda se djordjevic oporavi da zaigra jos ove sezone. Krdzalica treba vise forsirati, a mehmedovica za rotaciju.
Mislim da bi moglo biti nesto od ovog novog gruzijca, izgledao je vise nego solidno kad je usao, cak i da bi sa buticem dobro saradjivao ubuduce (pretpostavljam da guli ide na ljeto)
Zekic nek malo izvuce glavu iz guzice, ima ovdje i do njega i njegovih taktickih zamisli.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Koliko znam otkupna klauzula za Lulica iznosi oko 300k eura.Ovim tempom se sigurno nece otkupiti.Pavicica bi mogli vjerovatno ostaviti mada ne znam koliku nam on prevagu donosi.boki86 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:53Bas to, mislim treba pokusati dovesti jednog, lulica ili pavicica. Ako nece, nema smisla ih forsirati. Svakako ne mozemo biti gori od 4tog mjesta, daj nekog drugog.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 02:08Iskreno ne znam sta se desilo sa Lulicem.Lik dobro poceo pa se potpuno ugasio,ovo sto igra je uzas.Pavicic onako,uvijek nedorecen,ni dobro ni lose.Odradi on one osnovne neke stvari ali nema taj vic u sredini sto nam fali.Sazg je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:12
Najgore u svemu tome je buraz što imamo extra igrača (Anes Krdžalić), baš za sve ovo što ti govoriš, ali ne igra. Anes je jako sličan Đorđeviću, čak u nekim stvarima i bolji od njega. Vidio si danas nekoliko duplih pasova kad je ušao i odmah su bile šanse za gol. Nama treba da spustimo loptu na zemlju a to je on. Ne znam da li se sječaš nekoliko lopti koje je podvalio protiv Sloge i Zrinjskog. Protiv Želje ušao 20 sekundi. Anes ima tu loptu kao što su nekad imali Buco i Pape i rahmetli Dženo. Po meni treba da igra od prve i da bi se vratio posle užasne povrede koju je imao a i da se uklope svi zajedno. Šta će za 15-20 min koje mu daje a treba nam ko hljeb. Nije ništa lično i svi koji su ga upratili prije Sarajeva znaju o čemu prićam. Samo ne kontam Zekića šta će kad mu za 2-3 mjeseca odu Lulić i Pavičić, hoće li tada uigravati ekipu a Evropa aBd pred nosom. Ne kontam.
Bubanja
Krdzalic-Djordjevic
Nazalost mislim da cemo opet na ljeto promjeniti barem 4 igraca iz prvi 11 i 10 igraca ukupno i opet se vaditi na nekakvu adaptaciju.
Gruzijac mi se cini kao dobar igrac.Nije ga htjeo gol jucer ali nadoci ce,meni nije nikakav problem sve dok vidim da se bori.Mene odma kupio kad je izborio izgubljenu loptu od koje bi svaki igrac odustao.
Zekicev kiks jucer nema sta.Ova formacija je ubistvo za nas.Mi smo ovom Velezu slozili 5 komada tamo kad su bili duplo jaci nego sad jer smo furali jedinu formaciju koja prolazi u ovoj ligi.Jednostavno moras zabiti gol kada imas igraca vise 45 minuta.Moraju i na tome raditi,pripremit ih za svaki scenario
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vi pricate isto kao da ovaj isti Velez nije prije par dana odigrao protiv zrinjskog egal utakmicu. Nas problem je jedino bio sto nismo imali spica od pocetka, Lulica si izgubio jer mu ne ide ova pozicija.
Prvi dio sezone uvijek je igrao ili Lulic ili Pavicic, a znamo da je Lulic odigrao strasan prvi dio. Tako da treba naci zlatnu sredinu i zavisi od utakmice do utakmice ubacivati ih jer zajedno ne ide. Ako ces cuvati rezultat Pavicic ako ces napadati Lulic.
Ako vec napadamo daj nam Lulica i Krdzalica jer ovaj ima njusku za podvalit loptu prema naprijed. Ne moze uvijek sistemski i takticki se dobit utakmica.
Beganovic van forme totalno, Keremeha na desnu stranu. Gore 2 Gruzijca, nadati se da ce Kupresak doci sebi i odigrati kako zna.
Jedina greska Zekica jucer je sto je bez spica krenuo i to je to. Nije on kriv sto Keremeh i Guli ne znaju zabit 1 na 1 vec 10 put u 3 utakmice.
Prvi dio sezone uvijek je igrao ili Lulic ili Pavicic, a znamo da je Lulic odigrao strasan prvi dio. Tako da treba naci zlatnu sredinu i zavisi od utakmice do utakmice ubacivati ih jer zajedno ne ide. Ako ces cuvati rezultat Pavicic ako ces napadati Lulic.
Ako vec napadamo daj nam Lulica i Krdzalica jer ovaj ima njusku za podvalit loptu prema naprijed. Ne moze uvijek sistemski i takticki se dobit utakmica.
Beganovic van forme totalno, Keremeha na desnu stranu. Gore 2 Gruzijca, nadati se da ce Kupresak doci sebi i odigrati kako zna.
Jedina greska Zekica jucer je sto je bez spica krenuo i to je to. Nije on kriv sto Keremeh i Guli ne znaju zabit 1 na 1 vec 10 put u 3 utakmice.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa kakva je to selekcija ekipe koja je ko gosk ako joj fali igrac ili dva? Nesto ko sad, ako gulishu ne ide ili ga udvoje, tanji smo od goska. Ko je tu kriv?Lucas je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:40Ma sa Čelikom u odbrani i Mehmedovićem na zadnjem veznom, nisi imao sta tražiti u Trnavi. Njih dvojicu Žižović u evropskoj utakmici, ne bi ni u zapisnik stavio.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:30Nego sta si nego pokazao luzerski mentalitet, najluzerskiji na ovim prostorima.Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:03
Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.
Ja sam siguran da je samo mentalitet u pitanju.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Odnos primanja i uslova koje uposlenici imaju sa rezultatima i igrom je katastrofalan, srazmjeran nebu i zemlji i tu ne treba nikog braniti, ni zekica ni igrace.
Ja sam za da zekic ostane jos 2 god u nadi da ce se nesto okrenuti u ovom klubu ali ovako ocajno branjenje pojedinca jos nije postojalo, kao da mu niko ne smije kritiku uputiti. I mora, i treba, svi imaju ono sto pozele i sto nece dobiti u 90% hnla i 100% wiwn lige.
Ne moras ti dobiti borca, nek te pokrade ali imas ti i drugih derbija gdje imas perfektno sudjenje i apsolutno nijedan nisi dobio. Zekicu moljm te prestani sa sablonskim izjavama iz kola u kolo, dobroj vecini vec to polahko ide na kurrac.
Sa fk guliashvilli bih i ja bio trece mjesto s tim da ja zivim za Sarajevo, a vi od Sarajeva.
Oni su jutros odradili regeneraciju i otisli na stejk, a ja umjesto da uzivam negdje u prirodi, razmisljam o jucerasnjoj utakmici i narednoj kup utakmici.
Ja sam za da zekic ostane jos 2 god u nadi da ce se nesto okrenuti u ovom klubu ali ovako ocajno branjenje pojedinca jos nije postojalo, kao da mu niko ne smije kritiku uputiti. I mora, i treba, svi imaju ono sto pozele i sto nece dobiti u 90% hnla i 100% wiwn lige.
Ne moras ti dobiti borca, nek te pokrade ali imas ti i drugih derbija gdje imas perfektno sudjenje i apsolutno nijedan nisi dobio. Zekicu moljm te prestani sa sablonskim izjavama iz kola u kolo, dobroj vecini vec to polahko ide na kurrac.
Sa fk guliashvilli bih i ja bio trece mjesto s tim da ja zivim za Sarajevo, a vi od Sarajeva.
Oni su jutros odradili regeneraciju i otisli na stejk, a ja umjesto da uzivam negdje u prirodi, razmisljam o jucerasnjoj utakmici i narednoj kup utakmici.
Vrijeme je da se trznu, jer neće još dugo imati sa ovakvim odnosom podršku.
Niko ne govori, ali mi smo jako svijesni navijači i simpatizeri, koji znaju kakva je situacija i koliko smo pokradeni. Stajali smo uz tim, igrače, cijeli klub. Međutim, vrijeme je došlo da na utakmicama koje su fair, dobro suđenje, mi konstantno ne možemo probiti bunker neke ekipe.
Posušje, Željo, Velež, ranije Zrinkjski (sa crvenim kartonom). To se ponavlja i ponavlja.
Niko ne govori, ali mi smo jako svijesni navijači i simpatizeri, koji znaju kakva je situacija i koliko smo pokradeni. Stajali smo uz tim, igrače, cijeli klub. Međutim, vrijeme je došlo da na utakmicama koje su fair, dobro suđenje, mi konstantno ne možemo probiti bunker neke ekipe.
Posušje, Željo, Velež, ranije Zrinkjski (sa crvenim kartonom). To se ponavlja i ponavlja.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Da li protiv Zrinjskog igramo u utorak ili u srijedu?
Dali mozda hoces da kazes da su svi nasi kiksevi uzrok loseg rada trenera i igra igraca i da je to razlog zato sto smo na -11 bodova. ISKLJUCIVOTrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:28Derbi tekme
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda
9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova
Do nas je!
JA MISLIM da nije i da bi mnogo drugacije bilo bodovno stanje samo da su 3 utakmice koje igrao zrinjski zavrsene enako kako su trebale da sudije nisu dale te pobjede.
Zrinjski posusje ( 1:0 (registrovano 3:0) zato sto je posusje igralo bez u 21 igracem 3 minute a taj go koji je zrinjski dao u 93 minuti je iz NEPOSTOJECEG PENALA
ZRINJSKI BORAC
SARAJEVO ZRINJSKI
Zrinjski velez
ZRINJSKI UZEO 10 a trebao 3 boda, i pored teskih kradja koje smo dozivili u ovom trenutku bi zrinjski imao samo 3-4 bida vise i slabi medjusobni omjer
-
- Kontakt:
Kako molim te nismo imali sreće?Dobiješ Trnavu pa poslije ideš na Poljskog drugoligaša,e sad je druga stvar što bi mi neki evropski iskorak al daj da ribare i konobare prođemo.Surreal je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:03Pa ne bi ja rekao da smo ove godine pokazali luzerski mentalitet, čak si bio poprilično ratoboran, problem je što nismo imali sreće sa protivnicima. U suštini imaš zacementiranu treću poziciju i sad je najvažnije pronaći adekvatnu zamjenu za Gulija koji je 80% ove ekipe.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:57Ali ako u evropi ponovo pokažemo svoj luzerski mentalitet nek se gone svi u pizdu materinu više.
U Trnavi bruka,nismo pogledali na go.Skinuli gaće na granici, standardno naše.
Utorak u pola 6, a protiv Igmana u subotu od 4.NeSamSafetee je napisao/la: ↑09 mar 2025, 12:58Da li protiv Zrinjskog igramo u utorak ili u srijedu?
- NeSamSafetee
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tolerancija da,prema svemu i svakome u klubu,ali u okvirima normale. Ako nisam sve moguce pozitivno rekao za Zekica do sad onda evo ne znam ko jeste. I veoma mi je drag lik kao strucnjak koji ima svoje shvatanje fudbala i stav. Posebno mi je drago sto nije sablonski i alibi trener.
Zbog svega toga dajem sam sebi za pravo isto tako da kazem kad nesto nije okej,i ne pitam nikoga za dozvolu istovremeno ne obaziruci se na one koji to nazivaju pljuvanjem.
Nije Zekic sveta krava i nedodirljiv zato sto ga je raja prihvatila pa kao ne smije se uputiti kritika.
Idolpoklonstvo ne pije vode prema nikome,i iskompleksiran kolektivni stav kao kod susjeda recimo ni slucajno.
Boli me qrac za milone sto klub ubire na osnovu transfera (mada naravno za pohvalu),ili sto imamo ili nemamo najbolju posjetu,ili sto je postignut prividan napredak pa ces skociti za jedno mjesto vise,itd,i tome sl.
Nama trebaju rezultati za koje imamo vise nego super uslove,ali ih nema.
Treba nam jedna kvalitetna revizija i da se poslovi obavljaju na vrijeme,kao i da imas spremne alternative za svaki potez.
Klub djeluje po sistemu spojenih posuda i sinhronizovano,bilo ko da fuli javlja se domino efekat.
Dakle podrzati maksimalno svako od sebe da pridonese u skladu sa svojim mogucnostima i idemo dalje. S tim u vezi konstruktivna rasprava ne smije biti okidac za medjusobna prepucavanja.
Sloboda misljenja prvo i osnovno pravo u danasnjoj civilizaciji svakog pojedinca.
Nama u biti fali jako malo,a s tim malo bi mogli jako mnogo.
Zbog svega toga dajem sam sebi za pravo isto tako da kazem kad nesto nije okej,i ne pitam nikoga za dozvolu istovremeno ne obaziruci se na one koji to nazivaju pljuvanjem.
Nije Zekic sveta krava i nedodirljiv zato sto ga je raja prihvatila pa kao ne smije se uputiti kritika.
Idolpoklonstvo ne pije vode prema nikome,i iskompleksiran kolektivni stav kao kod susjeda recimo ni slucajno.
Boli me qrac za milone sto klub ubire na osnovu transfera (mada naravno za pohvalu),ili sto imamo ili nemamo najbolju posjetu,ili sto je postignut prividan napredak pa ces skociti za jedno mjesto vise,itd,i tome sl.
Nama trebaju rezultati za koje imamo vise nego super uslove,ali ih nema.
Treba nam jedna kvalitetna revizija i da se poslovi obavljaju na vrijeme,kao i da imas spremne alternative za svaki potez.
Klub djeluje po sistemu spojenih posuda i sinhronizovano,bilo ko da fuli javlja se domino efekat.
Dakle podrzati maksimalno svako od sebe da pridonese u skladu sa svojim mogucnostima i idemo dalje. S tim u vezi konstruktivna rasprava ne smije biti okidac za medjusobna prepucavanja.
Sloboda misljenja prvo i osnovno pravo u danasnjoj civilizaciji svakog pojedinca.
Nama u biti fali jako malo,a s tim malo bi mogli jako mnogo.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Penal 99%, nas igrac loptu sklonio ovaj diretno utice na putanju igraca
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Dave, Haksss, N3R3D, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani i 81 gost.