oni kazu, ofsajd ili ti ga zaleđerobovi88 je napisao/la:@ patinho7 : Ne kontam ??? šta snjima ??
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ni Ronaldo
a ni Kaka' vam nece doci
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hernanes zadnji vezni koji nam treba umjesto Prila i Bommela , Ganso prednji vezni gdje nam trenutno igra Princ, znaci trebaju nam oba igraca, nema tu sta kao da se porede Prilo i Kaka... Galicitam da je Ganso pred potpisom za Corinthiansom 98 %
ako ode tamo onda je mali neviđeno mućko đubre
takav igrač nam onda ni ne treba.
Mjenja mišljenja kako vjetar puše.
Mjenja mišljenja kako vjetar puše.
Da li ima ovdje ko iz Bosne da je putovo na utakmice Milana preko Milan klub Rijeka???
Pitam jel ja idem vec 4 godine sa njima na utakmice Milana.

Je si li ti acm sa nogometnog magazina?acm je napisao/la:Da li ima ovdje ko iz Bosne da je putovo na utakmice Milana preko Milan klub Rijeka???
da
Gde si bre sabancino?acm je napisao/la:da
Kako se drzite tamo sa pomahnitalim Tunjavkom?
P.S. Sono CalcioNelCuore.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 12 apr 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
ooo kalčo ajd super da si i ti na ovom forumu. Ma oso onaj forum u qurac na skrge dise.
A tun se primirio poceo fukat pa ga nema hahaahha
jel tako tune???
jel tako tune???
Sta je sa Obsijem i onim Tritoloneom?acm je napisao/la:ooo kalčo ajd super da si i ti na ovom forumu. Ma oso onaj forum u qurac na skrge dise.
jel tako tune???
Kameni i Ravanelli cenim da kuliraju.
Nisam vas citao masu vremena, ali sam video onog klinca sto navija za 100 klubova i Jaxa kako smaraju za sve pare.
Na vreme otidoh od debeljka kobasicarskog. Ovde igramo po mojim pravilima. Da vidis samo sta mu rade moji talijanski pretorijanci.
nema ni obsija i on je pobjego na vrijeme, a tritolone je jos tamo nada se da ce Inter osvojit skudet ali moze se lagano j.... sa tom nadom
sacu se ja tu prebacit jer vidim da Bosanci i ostala raja na veliku pisu o tal. nogometu.
I sve je puno clanova.
sacu se ja tu prebacit jer vidim da Bosanci i ostala raja na veliku pisu o tal. nogometu.
I sve je puno clanova.
Ima svega ovde. Pozovi Obsija i ekipu. Na Bundesligi dominira pogodi ko?acm je napisao/la:nema ni obsija i on je pobjego na vrijeme, a tritolone je jos tamo nada se da ce Inter osvojit skudet ali moze se lagano j.... sa tom nadom![]()
![]()
I sve je puno clanova.
Naravno. I ovde je seruckao o Mafia A i Ghnoj A i ostalom, ali ga je hor talijanskih decaka razvalio.
Gansov Menadžer otkriva: on želi u Milan, uskoro potpisuje za njega !
http://translate.googleusercontent.com/ ... tC4wu78u7A
Braida kao i uvijek odrađuje poso' kako treba u Brazilu i co.
http://translate.googleusercontent.com/ ... tC4wu78u7A
Braida kao i uvijek odrađuje poso' kako treba u Brazilu i co.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
da mi je znati ko kog tu j....
Najrađe bi ugasio net do 31.8. kad se zavrsi prijelazni rok. Dnevno se po 10 puta pisu razna nagađanja o dolascima.
Sve u svemu bice ovo jedno zanimljivo ljeto sto se tice mercata.
Najrađe bi ugasio net do 31.8. kad se zavrsi prijelazni rok. Dnevno se po 10 puta pisu razna nagađanja o dolascima.
Uvijek je to tako bilo zato ne uzbudjuj se punoacm je napisao/la:da mi je znati ko kog tu j....
kako se neces uzbudit ako volis Milan
kad bace bubicu da dolazi neka bomba od igrača odma se uzbudim hehe
kad bace bubicu da dolazi neka bomba od igrača odma se uzbudim hehe
acm je napisao/la:Da li ima ovdje ko iz Bosne da je putovo na utakmice Milana preko Milan klub Rijeka???
trebali bi ja i kolega ici gledati LP iduce sezone tj ove godine!!!
pa ajde ako zelite ic mozete sa nama preko udruge.
Full je jeftini paket za LP. Sve tri domace tekme kostaju 35€. S time da se organizirano ide bar na dvije utakmice.
Ja sam ove sezone i prosle uzeo taj paket i uletio je Real Madrid i ako ti uleti tako neka bomba od kluba vec ti se isplati.
Ta pretplata za LP se placa vec sada u 6. mjesecu pa ako je ko zainteresiran neka mi posalje PM. Pa cu mu reci detalje za odlazak na tekme.
I da, ako se kupi ta mini pretplata za LP onda imas pravo prvokupa u knock out fazi
Full je jeftini paket za LP. Sve tri domace tekme kostaju 35€. S time da se organizirano ide bar na dvije utakmice.
Ja sam ove sezone i prosle uzeo taj paket i uletio je Real Madrid i ako ti uleti tako neka bomba od kluba vec ti se isplati.
Ta pretplata za LP se placa vec sada u 6. mjesecu pa ako je ko zainteresiran neka mi posalje PM. Pa cu mu reci detalje za odlazak na tekme.
I da, ako se kupi ta mini pretplata za LP onda imas pravo prvokupa u knock out fazi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam neko od vas pise kako bi trebalo se rijesiti Ibre, ali ja ga nebi pustio nikad...on i Pato mogu igrati skupa odlicno..ebiga covjek ima 14 asistencija to je odlicno..ebiga jest u zadnje vrijeme malo stao , jer poceo je sa ovim crvenim kartonima, ali moze se s asnjim porazgovarati i oko toga, jer ipak nam je potreban....treba dovesti dva veznjaka i jos malo ojacat odbranu i bicemo top
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.