AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MaGiCa » 12 apr 2011, 20:46

acm je napisao/la:ooo kalčo ajd super da si i ti na ovom forumu. Ma oso onaj forum u qurac na skrge dise.
A tun se primirio poceo fukat pa ga nema hahaahha

jel tako tune???
Sta je sa Obsijem i onim Tritoloneom?

Kameni i Ravanelli cenim da kuliraju. 8-)

Nisam vas citao masu vremena, ali sam video onog klinca sto navija za 100 klubova i Jaxa kako smaraju za sve pare. :roll:

Na vreme otidoh od debeljka kobasicarskog. Ovde igramo po mojim pravilima. Da vidis samo sta mu rade moji talijanski pretorijanci.:lol:

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 20:48

nema ni obsija i on je pobjego na vrijeme, a tritolone je jos tamo nada se da ce Inter osvojit skudet ali moze se lagano j.... sa tom nadom :lol: :lol:

sacu se ja tu prebacit jer vidim da Bosanci i ostala raja na veliku pisu o tal. nogometu.
I sve je puno clanova.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 apr 2011, 20:52

acm je napisao/la:nema ni obsija i on je pobjego na vrijeme, a tritolone je jos tamo nada se da ce Inter osvojit skudet ali moze se lagano j.... sa tom nadom :lol: :lol:

sacu se ja tu prebacit jer vidim da Bosanci i ostala raja na veliku pisu o tal. nogometu.
I sve je puno clanova.
Ima svega ovde. Pozovi Obsija i ekipu. Na Bundesligi dominira pogodi ko?
Naravno. I ovde je seruckao o Mafia A i Ghnoj A i ostalom, ali ga je hor talijanskih decaka razvalio. :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 apr 2011, 22:04

Gansov Menadžer otkriva: on želi u Milan, uskoro potpisuje za njega !
http://translate.googleusercontent.com/ ... tC4wu78u7A

Braida kao i uvijek odrađuje poso' kako treba u Brazilu i co. 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 22:30

da mi je znati ko kog tu j....

Najrađe bi ugasio net do 31.8. kad se zavrsi prijelazni rok. Dnevno se po 10 puta pisu razna nagađanja o dolascima.

Sve u svemu bice ovo jedno zanimljivo ljeto sto se tice mercata.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 12 apr 2011, 22:35

acm je napisao/la:da mi je znati ko kog tu j....

Najrađe bi ugasio net do 31.8. kad se zavrsi prijelazni rok. Dnevno se po 10 puta pisu razna nagađanja o dolascima.

Sve u svemu bice ovo jedno zanimljivo ljeto sto se tice mercata.
Uvijek je to tako bilo zato ne uzbudjuj se puno :D

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 22:40

kako se neces uzbudit ako volis Milan :lol: :lol:

kad bace bubicu da dolazi neka bomba od igrača odma se uzbudim hehe

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 12 apr 2011, 22:52

acm je napisao/la:Da li ima ovdje ko iz Bosne da je putovo na utakmice Milana preko Milan klub Rijeka???

Pitam jel ja idem vec 4 godine sa njima na utakmice Milana.

slikaslikaslika

trebali bi ja i kolega ici gledati LP iduce sezone tj ove godine!!!

acm
Kontakt:

Post Postao/la acm » 12 apr 2011, 22:57

pa ajde ako zelite ic mozete sa nama preko udruge.
Full je jeftini paket za LP. Sve tri domace tekme kostaju 35€. S time da se organizirano ide bar na dvije utakmice.
Ja sam ove sezone i prosle uzeo taj paket i uletio je Real Madrid i ako ti uleti tako neka bomba od kluba vec ti se isplati.

Ta pretplata za LP se placa vec sada u 6. mjesecu pa ako je ko zainteresiran neka mi posalje PM. Pa cu mu reci detalje za odlazak na tekme.

I da, ako se kupi ta mini pretplata za LP onda imas pravo prvokupa u knock out fazi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2011, 03:48

Ne znam neko od vas pise kako bi trebalo se rijesiti Ibre, ali ja ga nebi pustio nikad...on i Pato mogu igrati skupa odlicno..ebiga covjek ima 14 asistencija to je odlicno..ebiga jest u zadnje vrijeme malo stao , jer poceo je sa ovim crvenim kartonima, ali moze se s asnjim porazgovarati i oko toga, jer ipak nam je potreban....treba dovesti dva veznjaka i jos malo ojacat odbranu i bicemo top
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 13 apr 2011, 08:02

[youtube][/youtube]

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 13 apr 2011, 10:22

robovi88 je napisao/la:Gansov Menadžer otkriva: on želi u Milan, uskoro potpisuje za njega !
http://translate.googleusercontent.com/ ... tC4wu78u7A

Braida kao i uvijek odrađuje poso' kako treba u Brazilu i co. 8-)
Ovo više ne gledam dok ne bude oficijelno bilo gdje otišao, danas je vamo sutra tamo....Smaraju.

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 13 apr 2011, 12:37

Nesti se ne sviđa ponuda Milana

Milanov centralni branič Alessandro Nesta nezadovoljan je ponudom kluba za produljenje suradnje. Ugovor mu prestaje važiti krajem aktualne sezone...

Nezamjenjivi 35-godišnjak u redovima sastava Massimiliana Allegrija u poziciji je kao i osmorica njegovih suigrača, s ugovorom dugim do kraja sezone, ali je i njegov agent u pregovorima s potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem oko produljenja suradnje.

Ipak, prema izvještajima talijanskih medija, Nesta Gallianijevu šalu nije baš dočekao sa osmijehom.

- Dakle, Alessandro, hoćeš li produljiti za 2.5 milijuna eura? - pitanje je koje je Galliani postavio Nesti primaknuvši ga na korak do umirovljenja.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 apr 2011, 12:56

Omerovic je napisao/la:Nesti se ne sviđa ponuda Milana

Milanov centralni branič Alessandro Nesta nezadovoljan je ponudom kluba za produljenje suradnje. Ugovor mu prestaje važiti krajem aktualne sezone...

Nezamjenjivi 35-godišnjak u redovima sastava Massimiliana Allegrija u poziciji je kao i osmorica njegovih suigrača, s ugovorom dugim do kraja sezone, ali je i njegov agent u pregovorima s potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem oko produljenja suradnje.

Ipak, prema izvještajima talijanskih medija, Nesta Gallianijevu šalu nije baš dočekao sa osmijehom.

- Dakle, Alessandro, hoćeš li produljiti za 2.5 milijuna eura? - pitanje je koje je Galliani postavio Nesti primaknuvši ga na korak do umirovljenja.

sta bi on vise, pa Maldini je igrao za milijon godisnje ccc ja mu sada nebi ni produzio, ako mu je s 35 godina malo 2,5 milja, hvala dovidjenja ;) ima Manchester City :roll:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 apr 2011, 19:32

nesta kaže da još nije razgovarao s galijanijem o novom ugovoru, ali taj čovjek je zaslužio svojim igrama u milanu da mu se ispuni svaki uslov koji postavi, čovjek je možda i najbolji stoper ikad, i sa 35 godina jedan je od najboljih, dati mu još godinu, kad može flamini imati 4 miliona platu može i nesta, šta je to za premijera, skuplji mu je jedan bunga bunga party :lol:
osim već standardno gansa i taiwa, spominje se sad i pazienza (magica?), pa sahin, koga traži i inter, i ronaldo (ovo je baš realno :roll: )
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 apr 2011, 19:57

što se tiče hernanesa dobro bi došao iako on nije možda idealno riješenje pošto igra više pozadi klasičnog veznog dok je ganso ofanzivac i milanu to više fali.

naletio sam na netu na sljedeće:
Borussia Dortmund's Turkish midfielder Nuri Sahin (21) told Sky Sports today : "I am aware of the recent rumours linking me with some Italian clubs. Personally, I like Italy and Serie A - it would be interesting for me to move there. Besides, my friend (and AC Milan midfielder) Kevin-Prince Boateng often tells me how great being in Italy is....".
međutim s druge strane spominje se da je real zagrizao za turčina.

što se neste tiče ako će mexes zarađivati 4,5m po sezoni kao što se priča što ne bi i nesta? nesta je i sa 35g bolji od francuza.
Andrea D'Amico: "Pirlo remains at the Milan"
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 20:03

tony-mortale je napisao/la:nesta kaže da još nije razgovarao s galijanijem o novom ugovoru, ali taj čovjek je zaslužio svojim igrama u milanu da mu se ispuni svaki uslov koji postavi, čovjek je možda i najbolji stoper ikad, i sa 35 godina jedan je od najboljih, dati mu još godinu, kad može flamini imati 4 miliona platu može i nesta, šta je to za premijera, skuplji mu je jedan bunga bunga party :lol:
osim već standardno gansa i taiwa, spominje se sad i pazienza (magica?), pa sahin, koga traži i inter, i ronaldo (ovo je baš realno :roll: )
Prosecan igrac.
U Napoliju se vise racuna na Yebdu i Gargana, a dolaskom 1 novog veznjaka (ko god to bio: Borja Valero, Gokhan Inler ili Nocerino) ce vrlo verovatno Pazienza da trazi nov angazman. Nije on ni za Napoli, a tek ne za Milan. Osim ako ne trazite benchwarmera.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 apr 2011, 20:05

ma pretpostavljao sam, ali ako mu ističe na ljeto ugovor to mu drastično povećava šanse da pređe u milan, takve jedino i dovode, kvalitet je tu u drugom planu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 apr 2011, 20:12

"Novi Nesta" želi u Milan

Daniele Mori želi da igra za AC Milan.

Centralni defanzivac F.C. Empolija, Daniele Mori otkrio je da mu je san da igra za AC Milan, i da je spreman za večerašnji prijateljski meč između Italije i Rusije, u kom će on igrati.

Mori, 20, je već proglašen za naslednika Alessandra Neste, i on ima već sada ispred sebe zagarantovanu svetlu budućnost. Govoreći za tuttomercatoweb.com, Mori je rekao da se nada da će njegova budućnost biti u Milanovom dresu.

"Reprezentacija je ok, ali ja se nadam da ću igrati u Milanu," rekao je Mori, koji je jedan od najvažnijih igrača u Empoliju. "Da li sam Milanista? Da, bez ikakve sumnje. To je san koji sam oduvek sanjao."

Mori je u januaru bio povezan sa nekoliko klubova, uključujući Napoli, Sampdoriju, Milan i Juventus.
_________________________________________________________________________________________________
Thiago Ferro: Milan će ponuditi oko €30m za Gansa

Thiago Ferro je otkrio da Milan sprema ponudu od oko €30 miliona da bi doveo Gansa.

Predsednik kompanije DIS, kompanija koja je vlasnik 45% ugovora Paulo Henrique Gansa, je otkrio cenu koju će Rossoneri investirati da bi namamili Brazilca.

Ferro je danas nešto ranije rekao kako je Milan tim za koji bi Ganso voleo da igra. Očekuje se da bi ove nedelje Ariedo Braida trebao da otputuje u Brazil da bi započeo pregovore sa FC Santosom.

"Da li je ponuda oko €30 miliona? Više - manje, ta cifra je u pitanju," rekao je Ferro za EBand.

Ovaj 21-godišnjak smatra se jednim od najvećih talenata u Brazilu.
_________________________________________________________________________________________________
Ganso želi u Milan !
http://www.rossoneriblog.com/gansos-pre ... for-milan/
Milan’s Alexandre Pato: We will win the Scudetto with the help of our fans
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... h-the-help
Milan’s Massimiliano Allegri believes Zlatan Ibrahimovic is being targeted by Serie A referees
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -is-being-
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 14 apr 2011, 14:47

Džeko na ljeto u Milan, Ibrahimović u City?

Slab start bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeke u dresu Manchester Cityja nagnao je engleske i talijanske medije da pokrenu nagađanja o mogućem novom transferu donedavnog napadača Wolfsburga...

Talijani tako u četvrtak pišu, pozivajući se na otočke tabloide, kako bi na ljeto moglo doći do zamjene igrača na relaciji Milan - Manchester City. Takvoj bi situaciji Džeko ekspresno napustio Eastlands i završio na San Siru, a u Englesku bi otputovao Zlatan Ibrahimović koji u zadnje vrijeme ima problema s disciplinom u Seriji A.
:lol:
znaci pocelo je i ovo :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.