Pa ovo je fudbal čovječe, fulaju se šanse, bitno da ih praviš, mora doći realizacija.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 15:07I za tebe vazi isto kao za Pitar6785nokee je napisao/la: ↑09 mar 2025, 14:57Kakva računica mati mila. Neću puno pisati, dovoljno je da kažem 15 KRUPNIH studijskih "grešaka" gdje smo oštećeni za najmanje 9 bodova ti si ovdje sveo u bod. Nisam ovdje navodio koliko su pogurani konkurenti DIREKTNO. Kao neki dan što dade 3 boda Zrinjskom.. Znaci sudjenje nam je u najmanju ruku po poštu bilo bare bare sa Zrinjskim i Borcem.
Naravno da smo i mi u nekim utakmicama mogli bolje, ali ljudi mi sa ovom igrom i da imamo normalno sudjenje, sigurno bi bili u bod dva.
Kako pitari zaborave sve, nakon jedne lošije partije i okrenu kolo na drugu stranu.. Izgleda sve do nas!
Imas post gdje sam njemu odgovorio,da ga sad ne citiram ovdje.
Covjece kako ne razumijes,pored svega mi da smo bili na nivou prevazisli bi sami sebe i situaciju u koju su nas uvalili kriminalci.
A imali smo sve uslove za to po stvorenim zicerima u ovim utakmicama.
Vrbanjusa bi ove sve tekme dobila da su imali sanse kakve smo mi imali.
Ja o tome pricam pobogu brate sta vam je..
Edit: Morao si dobiti sve te tekme jer smo zasluzili po izradjenim sansama i nepravdi koja nam se cini.
Morao si i zbog toga jer nema vise one lige kad si mogao osvojiti titulu sa 7-8 poraza.
Jesi gledao utakmicu PSG Liverpool, ne uspoređujem ništa nego kazem, jednostavno nekad ne ide realizacija koliko god sve napravio.
Pitao bi ja tebe jel tako lagano prevazici situaciju gdje te ebu u zdrav mozak svako drugo kolo. Gdje ti direktne konkurente guraju kako znaju i umiju. Nije to FM.
Jednostavno neke utakmice jesmo morali odigrati bolje ali kad pogledaš čitavo prvenstvo, mi smo jednu utakmicu izgubili i 100% sam siguran da bi bili prvi ili u bod da je prvenstvo regularno. Ovako.. Ja svojoj raji govorim još na početku da je ovdje red na Zrinjski i sve će se uraditi da oni osvoje. Da im prodjemo na bod vidio bi kriminala. Pa tu se Dinamo nebi mogao konsolidovati. Niste realni.
Hocu i ja titule ali jednostavno nekad moraš biti realan i vidjeti da nije sve do nas i da je punoo teže sada osvojiti titulu nego prije par godina. Puno više faktora igra ulogu u svemu.