NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Poguraše ih još na početku 4/4 da učine utakmicu malo zanimljivom na kraju, ali džaba 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da je LeBron ostao čitav u zadnjoj četvrtini, moglo je ovo biti gutavo na kraju.
Ovako se sve svelo na ispucavanja trica, osim ako Luka sa povrijeđenim leđima ne napravi kakav prodor prema košu.
Ovako se sve svelo na ispucavanja trica, osim ako Luka sa povrijeđenim leđima ne napravi kakav prodor prema košu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma nista ovdje nije moglo biti gutavo, klasicno opustanje ekipe, isto bi se zavrsilo i da je Bron ostao. Bez pravog visokog vi ste jos uvijek tanki za nesto vise napraviti. Iskreno ja bi volio finale Boston vs LaL radi hajpa i gledanosti i radi jos jednog onda naslova za Boston preko najveceg rivala

Doncic dok god se ne dovede u Top fizicku spremu, moze sanjatati prsten.
Pa bukvalno svaki put ide napad na njega i logicno lagano se realizuje.
Pogotovo kad su velemajstori igre na drugoj strani i fizicke zvijeri (tatum, brawn)
Boston je razvalio LA sa receptom iz proslogodisnjeg finala.
Jaka odbrana + napadaj Doncica.
Pa bukvalno svaki put ide napad na njega i logicno lagano se realizuje.
Pogotovo kad su velemajstori igre na drugoj strani i fizicke zvijeri (tatum, brawn)
Boston je razvalio LA sa receptom iz proslogodisnjeg finala.
Jaka odbrana + napadaj Doncica.
-
- Kontakt:
Bostonu više stalo da dobije,uz to povreda Lebrona,pogledajte minutažu Tatuma i Browna preko 40 min,Tatum 45.
Pa naravno da ce igrati ovu tekmu na pobjedu. Najskuplje karte za jednu tekmu zadnjih ne znam koliko godina, plus blizi se PO prilika za dobru provjeru. A ovamo ti dolazi LaL koji imaju niz od 8 pobjeda prvi put od sezone kad su osvojili prsten(korona titulaMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 09:46Bostonu više stalo da dobije,uz to povreda Lebrona,pogledajte minutažu Tatuma i Browna preko 40 min,Tatum 45.

LaL bez visokog igraca su ipak lagan zalogaj. Vjerujem da bi ipak dobili 1-2 tekme u finalu ali to je neki max. Boston kada igra odbranu kao u 3/4 onda tu protivnik malo sta moze uraditi
E cuj lqgan zalogaj,napeli se da dobiju ko da im zivot zavisi od toga i opet jedva.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Baš tako,Boston sinoć igrao Playoff utakmicu po svemu viđenom i opet jedva,Lakersi bez Hachimure i Hayesa i povreda Lebrona,vjerovatno bih uzeli sinoć u Gardenu da su bili kompletni.
Polsko ljudi,polako.Iz jedne utakmice nikad ne izvlaci zakljucke.
Valjda ce s Bronom biti sve u redu.
Valjda ce s Bronom biti sve u redu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jes bas jedva , da su nastavili kao u 3/4 otislo bi na 30+ al hajd malo vas pustili da ne bude previse sramota
A cuj ovoga vjerovatno bi pobjedili, e svasta, pa da je KP kod nas vjerovatno bi onda bilo +40, eto hocemo tako.
Al dobro imate pravo da se nadate, radujem se finalu sa zutima pa da dignemo jos jednu preko vas
-
- Kontakt:
Meni je simpatično da neko misli da Lakersi imaju šanse do finala, a kamoli protiv Bostona 

U ligi u kojoj se minus 20 brise za 4,5 minuta krenuli se ljudi opustati polovinom 3/4
imate se pravo kurchiti,ipak ste sampioni.

Bukvalno im ulazili neki divlji šutevi i zbog tog su smanjili razliku pred kraj, odjednom pokucali na vrata pobjede hahahah
Ekipa iz LA trenutno i nema neki gameplan nego jaše neki talas entuzijazma nakon kojeg opet ide šamarčina realnosti.
Ekipa iz LA trenutno i nema neki gameplan nego jaše neki talas entuzijazma nakon kojeg opet ide šamarčina realnosti.
Bostonu nije falio KP, rutinirali ih nisu imali ni promil šanse.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 11:04Baš tako,Boston sinoć igrao Playoff utakmicu po svemu viđenom i opet jedva,Lakersi bez Hachimure i Hayesa i povreda Lebrona,vjerovatno bih uzeli sinoć u Gardenu da su bili kompletni.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jbga,mora vam se priznati da ste dobro odmorili igrace prije tekme sa LAL.Lakersi nisu imali gdje odmarati 

Dobro je imati taj luksuz da ideš lagano kroz sezonu, najbitnije izbjeći povrede, jedna utakmica ništa ne znači, ali kad imaš 3-4 čovjeka da bacis na Luku to je velika stvar..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nema sumnje,Boston ima 10 izuzetno upotrebljivih igraca,bar njih 8 su two way igraci.Na kraju dana zato i jesu sampioni,s druge strane Lakersi nemaju taj luksuz oni do kraja moraju igrati jako a sad su se nasli u ozbiljnim problemima.Imaju jako tezak raspored ispred sebe,ocekuje ih cak 3 b2b utakmice a nece biti LeBrona bar u narednih 5,6 utakmica,Rui sigurno i duze,a za Heysa nema potvrde kad se vraca.U sljedecih 10 utakmica bilo bi ok kada bi bili na 5-5 to bi im vjerovatno uticalo na poredak,al bolje i to nego jos neke povrede.
Nadigra Shai i u direktnom duelu Jokica. Mvp 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.