Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ono kad ti je dosadno na geografiji.
Opet ovaj sa mapama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Uzivajmo u jos jednom kukanju nemocne brigade 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Hirosu je istok grupno u jednom navratu **** mater(grupno mislim na 30-40% tribine)Pablo11 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:51Ja govorim za sjever opet blize istoku, a Hiros su zvizdali, ali to je ocekivano skroz.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vorovus je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:47Tako je Tuzlak.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:34Cetnike adekvatno docekat sirom jedine nam Bosne i Hercegovine.![]()
Admine evo ti onog sendvicara suvorova kojeg si banovao. Hoces li opet dozvoliti da mjesecima ovaj cetnik orgija po temi, sije mrznju sa svojim fasistickim besmislicama i pise protiv drzave u kojoj se svaki dan budi?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Standardno za njega.Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:23jurisicduska je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:20Postoji neka politika da zarad većeg dobra se neke stvari dopuštaju Vici i iskreno Željezničar mu je zadnja nada da se zadrzi u Bh fudbalu na duge staze.
Ponovo najgnusnije lažeš, spinuješ i izmišljaš.
Opstanak Vice i bilo koga u rukovodstvu NFSBiH ne zavisi od jednog kluba.
Vico Zeljković je izabran na čelo saveza od strane delegata koje je tvoj klub podržao. Tvoj klub je glasao za Čolpu, moj nije.![]()
Sad ponovo nastavi sa boleščinama koje bez prestanka serviraš.
Mantra u fazonu : "Objektivan sam, ali ću objektivno plasirati 3 gnusne laži i izmišljotine na ŕačun FKŽ"
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Obecan kup, pustili ih ofirno u prvoj minuti? Dokle ces da lazes sam sebe ti i fks74 , bas sam vratio postove, nevjerovatno je koliko vas jede. U jednu drugu vam je drago zbog gola da mozete sr.at po forumu jer ce vam lakse u dusi biti, sad kad se nismo ‘prodali’ po toj vasoj logici ostajemo bez famoznog kupa..
Fk Željezničar.
Opet najveći Bošnjaci sa lažnim parolama. Tačno ću povratiti sve ovo što sam pojeo.
- luckystrike
- Kontakt:
9300?
Jes' al' s narodom na teravijama u džamijama Novog Sarajeva.
Jes' al' s narodom na teravijama u džamijama Novog Sarajeva.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Au jesi ti onako yeben likantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:34Cetnike adekvatno docekat sirom jedine nam Bosne i Hercegovine.
I nadam se da ce u narednim kolima sve vise dolazit do izrazaja to.
Moj mitraljez i na njemu gajka![]()
Forumski ratnohuskacki imbecil.
- RollingPaper
- Kontakt:
Combattente87 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:23Realno čist start sa leđa po nogamaRollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:20Realno čist start na loptu je bio Al Jabera, ovaj mu karton daje![]()
Ovakav cist start kad uradis protiv Borca odma dobijes karton.
Pare i Hasim su navaznije karike u zivotu.Pare za fudbal Hasim za brak.Ja mogu Hasima posudit ali para nemam.Ko hoce da gleda fudbal na Grbavici treba da ganja nekog sa parama a ne sa prangijom.
Željo je uvijek nabrijan protiv Borca, što je ok, ali kakvi su ono klizeći sinoć sa leđa? Bukvalno ljudi mole sudiju da im da karton
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- relativizam
- Kontakt:
ko su oni kmecavci sto su pred pocetak sezone govorili da je dogovorena titula, ide Sarajevu ove sezone 
I kod nas ovako isto priznaju
https://www.facebook.com/share/r/1FZmt5SKuu/
https://www.facebook.com/share/r/1FZmt5SKuu/
-
duskajurisic1
- Kontakt:
Cim stavi ljiljan, znaj da je neka papcina teskaConvicts1988 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 04:43Au jesi ti onako yeben likantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:34Cetnike adekvatno docekat sirom jedine nam Bosne i Hercegovine.
I nadam se da ce u narednim kolima sve vise dolazit do izrazaja to.
Moj mitraljez i na njemu gajka![]()
![]()
Forumski ratnohuskacki imbecil.
-
TribuneEst
- Kontakt:
Zeljo igrao na zivot i smrt sinoc, Borac dosao da otalja samo posao sa 60% snage, jer putuju u Beč Rapidu. Cuvali im igraci noge od onih mesara...da se razumijemo...Borac na 100% bi izrutinirao ovu utakmicu.
Sinoc svaki zuti i crveni opravdan, sudija odradio posao za 10tku.
Sinoc svaki zuti i crveni opravdan, sudija odradio posao za 10tku.
Utakmica Želje i Borca je pokazala da bi ovi drugi ove sezone bili negdje u zoni opstanka da nemaju Vicu i sudije kao podršku, jednu utakmicu ne odgode i odmah imaju problema sa fizičkom spremom.
U ostalom dovoljno je bilo vidjeti da našem Čeliku nisu u stanju bili iskreirati neku šansu za gol pa im se morao izmisliti penal da bi išlo lakše.
Otužan režimski klub, igrači koji igraju za isti i nisu neki sportisti kad pristaju da igraju naštimane utakmice i kad im ne smeta to što ih sudije ofirno guraju. Navijače ne treba ni spominjati, jezgro grupe na platnom spisku, ostali se sjete da su navijači istog samo u nekoj euforiji.
U ostalom dovoljno je bilo vidjeti da našem Čeliku nisu u stanju bili iskreirati neku šansu za gol pa im se morao izmisliti penal da bi išlo lakše.
Otužan režimski klub, igrači koji igraju za isti i nisu neki sportisti kad pristaju da igraju naštimane utakmice i kad im ne smeta to što ih sudije ofirno guraju. Navijače ne treba ni spominjati, jezgro grupe na platnom spisku, ostali se sjete da su navijači istog samo u nekoj euforiji.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 7 gostiju.