Premijer liga BiH - aktuelno

bvsic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bvsic » 10 mar 2025, 09:36

I kod nas ovako isto priznaju
https://www.facebook.com/share/r/1FZmt5SKuu/

duskajurisic1
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic1 » 10 mar 2025, 09:49

Convicts1988 je napisao/la:
10 mar 2025, 04:43
antisisoja1919 je napisao/la:
09 mar 2025, 23:34
Cetnike adekvatno docekat sirom jedine nam Bosne i Hercegovine.
I nadam se da ce u narednim kolima sve vise dolazit do izrazaja to.
Moj mitraljez i na njemu gajka ⚜️⚜️⚜️
Au jesi ti onako yeben lik :urnebes:
Forumski ratnohuskacki imbecil.
Cim stavi ljiljan, znaj da je neka papcina teska

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 10 mar 2025, 10:01

Zeljo igrao na zivot i smrt sinoc, Borac dosao da otalja samo posao sa 60% snage, jer putuju u Beč Rapidu. Cuvali im igraci noge od onih mesara...da se razumijemo...Borac na 100% bi izrutinirao ovu utakmicu.

Sinoc svaki zuti i crveni opravdan, sudija odradio posao za 10tku.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2025, 10:33

Utakmica Želje i Borca je pokazala da bi ovi drugi ove sezone bili negdje u zoni opstanka da nemaju Vicu i sudije kao podršku, jednu utakmicu ne odgode i odmah imaju problema sa fizičkom spremom.

U ostalom dovoljno je bilo vidjeti da našem Čeliku nisu u stanju bili iskreirati neku šansu za gol pa im se morao izmisliti penal da bi išlo lakše.

Otužan režimski klub, igrači koji igraju za isti i nisu neki sportisti kad pristaju da igraju naštimane utakmice i kad im ne smeta to što ih sudije ofirno guraju. Navijače ne treba ni spominjati, jezgro grupe na platnom spisku, ostali se sjete da su navijači istog samo u nekoj euforiji.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 10 mar 2025, 10:50

Beli98 je napisao/la:
09 mar 2025, 22:34
Napisem post, odem vani prosetat, fino vrijeme. Dodjem kuci, 4x citiran od lika cije poruke i ne vidim.

Golem si Beli98 :tokralju:
Nevjerovatan je lik. Sinoć izađem sa foruma, jbg život teče dalje, uđem sad onako da vidim šta se kucka, a on dok me nije bilo 2-3 me puta citira. Moram sad naći neki post, odgovoriti mu šta bilo, popravit mu dan, jednostavno čovjek živi za ovaj forum. Tužno, baš tužno, al šta je tu je.
Virtu4l je napisao/la:
09 mar 2025, 22:29
Zutti je napisao/la:
09 mar 2025, 22:24
Stalno spominješ to pecanje, a svaki put zagrizeš za udicu i odgovaraš. Zanimljivo kako ništa ne učiš iz grešaka. Zanima me da li stvarno to ne vidiš ili sam te toliko ubio u pojam da ti se i dalje neki voleji vrte po glavi. Prije da je ovo drugo, nisi glup lik, mislim da je samo stvar frustriranosti.
Malo kad se desilo da mi nečiji nick izaziva nagon za povraćanje, a tvoj izaziva upravo to. Ništa roba. Kao što rekoh - hinjara.
I meni da neko uđe ovako u glavu bi mi izazivao nagon za povraćanje. Čak i kad ti ja ne odgovaram ništa ili kad citiraš druge forumaše ti opet mene spominješ. U pitanju je teška opsesija. Još malo pa ćeš me početi sanjati. :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Karakajac
Kontakt:

Post Postao/la Karakajac » 10 mar 2025, 11:20

Zanimljivo sto se na forumu kuka za crveni koji je bio opravdan, kukaju svi redom a najmanje kukao lik na terenu koji je i dobio crveni. Prvo za zuti nije "A" rekao, cak je i sam ocekivao da dobije crveni pa je otisao sav srecan posle zutog ali i posle crvenog napustio tern bez da je bilo sta rekao, da se bunio. Ja kapiram mrznju prema srbima, ima jako bolesnih ljudi ovde na forumu ali ono sto ne mogu da razumem da se sa sportske strane kritikuje crveni karton koji je bio cist k'o suza. E to ne razumem. Inace, boli me kara za BL, udaljen sam joj skoro 200 kilometara a za Borac me boli jos vise da bude jasno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2025, 11:24

Ovu karikaturu sam primijetio tako što je nakon što ga neko zakuca, morao da naglašava da "loži" ili "peca". Nešto sa čime se ranije nismo susretali. Ono, bilo je svakakvih dijagnoza, ima ih i danas, ali ova je zaista vrhunac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 mar 2025, 11:30

Karakajac je napisao/la:
10 mar 2025, 11:20
Zanimljivo sto se na forumu kuka za crveni koji je bio opravdan, kukaju svi redom a najmanje kukao lik na terenu koji je i dobio crveni. Prvo za zuti nije "A" rekao, cak je i sam ocekivao da dobije crveni pa je otisao sav srecan posle zutog ali i posle crvenog napustio tern bez da je bilo sta rekao, da se bunio. Ja kapiram mrznju prema srbima, ima jako bolesnih ljudi ovde na forumu ali ono sto ne mogu da razumem da se sa sportske strane kritikuje crveni karton koji je bio cist k'o suza. E to ne razumem. Inace, boli me kara za BL, udaljen sam joj skoro 200 kilometara a za Borac me boli jos vise da bude jasno.
Drug nemoj se lud praviti.
Niko ne spori da je bio crveni.
Spori se sto za gori start od ovog Borac dobije žuti.
Otprilike se sudije striktno pridržavaju pravila osim kad je to na štetu Borca. Ako ima materijala dat crveni protivniku Borca dace ga a ako ima materijala dat Borcu neće to uraditi.
Isto je i sa Zrinjskim da je Velezov igrač udario onu loptu rukom to bi bilo 1000000% poništeno još prije nastavka akcije a ne nakon provjere Vara. Nadalje čim postoji minimum šansi za nešto u korist Borca pali se Var a npr očigledne penale neće da pogledaju kad su drugi klubovi u pitanju.

Ova sezona ima bar 20 neregularnih odluka na štetu drugih klubova i u korist Borca ili Zrinjskog. Prvenstvo je neregularno 100% da ga sad odsude perfektno do kraja.

Uz to Srbe niko ne mrzi bar ne na ovom forumu. Mi živimo sa Srbima radimo sa Srbima, mi mrzimo cetnike jer su nam nanijeli zlo. Srbi su normala. Da neko mrzi Srbe druga bi se ploca vrtila i ti to dobro znas. Da ponovim nemoj se lud praviti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 mar 2025, 12:05

Virtu4l je napisao/la:
10 mar 2025, 11:24
Ovu karikaturu sam primijetio tako što je nakon što ga neko zakuca, morao da naglašava da "loži" ili "peca". Nešto sa čime se ranije nismo susretali. Ono, bilo je svakakvih dijagnoza, ima ih i danas, ali ova je zaista vrhunac.
On i @mosarajvosa83 k'o da su od dva brata djeca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 mar 2025, 12:16

Osim mene ne sjecam de je iko kukao za crveni karton i to kad sam ponovo pogledao ohladio sam oko toga
Mogo mu je dati i zuti, ali i crveni
Bilo je nekih faulova smijesnih, nadoknada 8 minuta, a inace kad treba ne produze ni blizu toliko…
Nemamo sta kukati osim za sansama koje smo propustili
Idemo dalje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 10 mar 2025, 12:31

Sto ne Analiziraju stipanje u Sesnestercu provokaciha stopera Borca faul nad Krpicem udaranje po nogama krvnicki faul bez zutog kartona Grahovac zaustavlja igraca Zelje sa obe ruke sprijecava kontru bez zutog kartona I Jo’s par faula gdije sudija nedaju kartone Borcu sramota

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 mar 2025, 12:52

Karakajac je napisao/la:
10 mar 2025, 11:20
Ti razumijes mrznju prema genocidasima :rol:

Hajde papak igraj se razlaza lazove jedan cuj on razumije mrznju prema srbima svetom narodu zbog crvenog kartona.
Bojac je lopovsko-genocidaski klub.
Kriminal od sudija do vice vas pomaze, inace ste druga liga inshAllah.
Muflon svih muflona gurabije mi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 10 mar 2025, 13:01

Onaj start Cvetanoskog konkretno jeste crveni karton. Drugo pitanje je da li bi ga svirao Borcu (ne bi, niti bi se Var aktivirao). Sudjenje je cak bilo relativno ok do zadnjih pola sata, tad je bas poceo da silji. Cak i na glupostima, tipa da vrati beka Zeljeznicara pet metara kod auta, dok bekovima Borca dopusta da se priblize. Zatim odlicno je sjeckao i usporavao tempo kad god bi Zeljeznicar preuzeo inicijativu.

Neke odluke su ocitije greske. Recimo Jaber je za cist start dobio zuti, dok je npr. onom Ogrinecu sve oprosteno. Neki drugi sudija negdje drugo bi njemu dao dva zuta, pogotovo za ono hvatanje s ledja i svadju.

Ni blizu kradja kakve Borac kuci zna prirediti, ali definitivno jesu imali sudjenje na svojoj strani.

Sve u svemu, odlicna utakmica. Borac je bolja ekipa, ali ih je umor stigao. Zeljeznicar u odbrani ispadao previse, ali dosta dobra utakmica sa njihove strane. Al Jaber ih je nosio u oba pravca svih 90 minuta. Decko je strasan igrac. Da je u Zrinjskom ili Sarajevu tek bi se tada to vidjelo.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 10 mar 2025, 13:04

chily-rz je napisao/la:
10 mar 2025, 10:33
Utakmica Želje i Borca je pokazala da bi ovi drugi ove sezone bili negdje u zoni opstanka da nemaju Vicu i sudije kao podršku, jednu utakmicu ne odgode i odmah imaju problema sa fizičkom spremom.

U ostalom dovoljno je bilo vidjeti da našem Čeliku nisu u stanju bili iskreirati neku šansu za gol pa im se morao izmisliti penal da bi išlo lakše.

Otužan režimski klub, igrači koji igraju za isti i nisu neki sportisti kad pristaju da igraju naštimane utakmice i kad im ne smeta to što ih sudije ofirno guraju. Navijače ne treba ni spominjati, jezgro grupe na platnom spisku, ostali se sjete da su navijači istog samo u nekoj euforiji.
Napusti internet odmah !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 10 mar 2025, 13:07

Ja ne vidim da je igrac isao da povrijedi igraca Borca, niti je bila neka izgledna prilika pa je pokusao da sprijeci konkretnu sansu. Tako da je ono za zutog kartona, barem gdje ja zivim nebi se ono sudilo kao direktan crveni karton. Zuti karton da, dva zuta i crveni isto da, ali nije direktan crveni karton.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 10 mar 2025, 13:07

Rodeni je napisao/la:
10 mar 2025, 12:31
Sto ne Analiziraju stipanje u Sesnestercu provokaciha stopera Borca faul nad Krpicem udaranje po nogama krvnicki faul bez zutog kartona Grahovac zaustavlja igraca Zelje sa obe ruke sprijecava kontru bez zutog kartona I Jo’s par faula gdije sudija nedaju kartone Borcu sramota
Analiziraju samo kljucne. Tu su cisti za ovu utakmicu. Sitnih nepostojecih faulova je svirano dosta, tu je njihova prednost.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 mar 2025, 13:08

Provjerena ekipa da se povali Sarajevo.
Var soba Gigovic i Sabrija :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 mar 2025, 13:09

Hansestadt je napisao/la:
10 mar 2025, 13:07
Ja ne vidim da je igrac isao da povrijedi igraca Borca, niti je bila neka izgledna prilika pa je pokusao da sprijeci konkretnu sansu. Tako da je ono za zutog kartona, barem gdje ja zivim nebi se ono sudilo kao direktan crveni karton. Zuti karton da, dva zuta i crveni isto da, ali nije direktan crveni karton.
Nije greska ni crveni, start s ledja, s obje noge. Vise su mi smetali faulovi koji su dosuđeni Krpicu zadnjih 20 minuta.
Svaki njegov zracni duel je sviran kao prekršaj.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 10 mar 2025, 13:11

Hansestadt je napisao/la:
10 mar 2025, 13:07
Mozda u eri Osima ne bi bio crveni, a ovako crveni cist kao suza! Jak start, s ledja, podignuta noga, ni blizu lopte. Skolski crveni!
Borac umoran, Zeljo maksimalno naspanovan, remi najrealniji na kraju

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 mar 2025, 13:12

mma_hz je napisao/la:
10 mar 2025, 13:08
Provjerena ekipa da se povali Sarajevo.
Var soba Gigovic i Sabrija :rol:
Šzo je lopova svi su na utakmici u Mostaru.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, Mocvara1991, PeppermintSA, riki46 i 27 gostiju.